Pokemon GO
עמוד 147 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4797137145146147148149157 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,191 עד 2,205 מתוך 2639
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 12:22 AM

Dingo
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך, לפתע הפוקדע שלך מצלצל, אתה בודק לראות מי מצלצל ורואה שזה רודי הבחור שהביא לך את ביצת הפוקימונים ועזר לך להגיע לאי הזה. אתה עונה לו.
    "היי שמעתי שזכיתה בתג הראשון שלך, רוצה שאני אקח אותך לאי הבאה?." שאל רודי.
    אין עוד פרסים?
    ----
    "בשמחה! אני בא!" אני אומר והלך אליו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 07:23 PM
    FFire-Blaze
    בגלל שיש לך פוקימון נדיר את כל המידע על האבן ואיפה להסיג אותה אתה תקבל בהמשך, ובקשר למתקפות של אקטופאף הוא ילמד בקרוב מאוד עוד מתקפות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקטופאף תוקף במכת דחיפה וסטאריו שתוקף בסיבוב מהיר שני הפוקימונים נכנסים זה בזה וניפגעים באותה המידה.
    אני אומר לאקטופאף להשתמש בדחיפה תוך כדי כך שהוא עושה מסך אור
    חזרתי!!

3. משתמש מנוסה
    בעמוד 100 יש פרס

Ducky
    אתה מתקשר אל רודי הוא אומר לך שהוא במזח והשהוא יקח אותך בשימחה, אתה מגיע אל המזח ועולה על הספינה של רודי.
    "גם אתה הולך לתחרות הענקית שתהיה בעיר ג&#39;יין פוו?" הוא שאל.

Loveless
    בטריפין תוקף בבועות אבל בלבאזור תוקף בגפן מצליפה במהירות ומפוצץ את כל הבועות, סטריפין לא מצליח לבצע את המ שאמרתה לא בלבאזור לא מתבלבל בכלות ותוקף גם את סטריפין בגפן מצליפה ומעיף את זטריפין על קיר הספינה, סטריפין ניראה גמור אבל הוא לא מוותר וממשיך להלחם.

Dingo
    אתה הולך אל המזח ומחפש אתה ספינה , כעבור כמה דקות אתה מוצא את הספיה עולה עליה.
    לפתע רודי יוצא מחדרו,"גם אתה הולך לתחרות הענקית שתהיה בעיר ג&#39;יין פוו?" הוא שאל.

FFire-Blaze
    אקטופאף תוקף במסף אור ומסנוור את סטאריו ואז לפתע הוא תוקף באקדח מים ופוגע בסטאריו חזק.
    (אקטופאף למד אקדח מים.)

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 12:36 AM

Dingo
    אתה הולך אל המזח ומחפש אתה ספינה , כעבור כמה דקות אתה מוצא את הספיה עולה עליה.
    לפתע רודי יוצא מחדרו,"גם אתה הולך לתחרות הענקית שתהיה בעיר ג&#39;יין פוו?" הוא שאל.
    "נראה לי שכן.." אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. Kibō no chi
    Ducky
    אתה מתקשר אל רודי הוא אומר לך שהוא במזח והשהוא יקח אותך בשימחה, אתה מגיע אל המזח ועולה על הספינה של רודי.
    "גם אתה הולך לתחרות הענקית שתהיה בעיר ג&#39;יין פוו?" הוא שאל.
    "כנראה שכן" אני משיב לו ומחייך.

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    בעמוד 100 יש פרס

Loveless
    בטריפין תוקף בבועות אבל בלבאזור תוקף בגפן מצליפה במהירות ומפוצץ את כל הבועות, סטריפין לא מצליח לבצע את המ שאמרתה לא בלבאזור לא מתבלבל בכלות ותוקף גם את סטריפין בגפן מצליפה ומעיף את זטריפין על קיר הספינה, סטריפין ניראה גמור אבל הוא לא מוותר וממשיך להלחם.
    פרס&#33;
    נישמע טעים :P
    "קדימה סטריפין חבטה יחד עם זעם&#33;" אני אומר "קדימה אתה יכול&#33;" אני מוסיף בתקווה לעודד אותו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    שם: מור
    בעמוד 100 יש פרס

FFire-Blaze
    אקטופאף תוקף במסף אור ומסנוור את סטאריו ואז לפתע הוא תוקף באקדח מים ופוגע בסטאריו חזק.
    (אקטופאף למד אקדח מים.)
    ייאי תודה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אקטופאף תותח מים שוב
    חזרתי!!

8. משתמש מנוסה
    Dingo
    "מה עם ביצת הפוקימונים שנתנתי לך היא בקע כבר?" שאל רודי.

Ducky
    "התפתח לך פוקימון מאז הקרב האחרון שלנו?" שאל רודי.

Loveless
    פרס טעים? מה אתה רעב או משהו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סטריפין מבצע את מה שאמרתה לו ותוקף את בלבאזור בכל הכוח ומעיך אותו על הברזלים של הסיפון, בלבאזור מתעצבן ומתחיל לטעון אנרגיה לקרן סולרית.

FFire-Blaze
    אקטיופאף תוקף שוב באקדחמים וגם סטאריו תוקף באקדח מים ואף אחד מהם לא ניפגע.

9. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 12:59 AM

Loveless
    פרס טעים? מה אתה רעב או משהו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סטריפין מבצע את מה שאמרתה לו ותוקף את בלבאזור בכל הכוח ומעיך אותו על הברזלים של הסיפון, בלבאזור מתעצבן ומתחיל לטעון אנרגיה לקרן סולרית.
    לא XD
    זה בצחוק :P
    "סטריפין תתכונן כשהוא ישלח את הקרן תשתמש במערבולת בשביל להיתחמק ואז שלח חבטה וזעם&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    "מה עם ביצת הפוקימונים שנתנתי לך היא בקע כבר?" שאל רודי.
    "לא.. אני יכול להילחם נגדך ולזכות בעוד אחת?" אני שואל
    --------

-------

11. Kibō no chi
    Ducky
    "התפתח לך פוקימון מאז הקרב האחרון שלנו?" שאל רודי.
    "לא.
    טוטודייל, צ&#39;ארמינגו, פוצ&#39;ינה וגרוטל נשארו אותו הדבר מהקרה באחרון, אב לכדתי לייטקיוו" אני אומר לו.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Loveless
    סטריפין יוצר מערבולת לפתע בלבאזור תוקף בקרן על במהירות ושני המתקפות פוגעות זובזו לפני שסטרפין חומק.
    לפתע נוצר פיצוץ גדול ושני הפוקימון מחוסלים אחריו, הקרב מסתיים בתיקו, "אנחנו עוד ניפגש באי של הו-או, ודרך אגב שם שלי הוא טוד" אמר המאמן ועזב את האזור בכעס.
    (ברכותי יש לך יריב)

Dingo
    "קודם שהראשונה תבקע לך ואז אני אולי נילחם, אבל עם אתה רוצה אני יכול להביא לך מן משהו שמורחים על הביצה ואז זה מזרז את תהליך הבקיע שלה." אמר רודי.

Ducky
    "באמת תפסתה לייטקיוו, ואוו הוא פוקימון מאוד נדיר" אמר רודי.

13. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 01:10 AM
    Ducky
    "באמת תפסתה לייטקיוו, ואוו הוא פוקימון מאוד נדיר" אמר רודי.
    "הוא גם מאוד חזק" אני מוסיף.
    "ואני עוד מחכה שהביצה שנתת לי תבקע"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

Dingo
    "קודם שהראשונה תבקע לך ואז אני אולי נילחם, אבל עם אתה רוצה אני יכול להביא לך מן משהו שמורחים על הביצה ואז זה מזרז את תהליך הבקיע שלה." אמר רודי.
    אולי תעשה פרס שני למי שמוצא אץ היריב שלו..
    -----
    "כן, אפשר?" אני שואל אותו
    --------

-------

15. the bitch is back
    Loveless
    סטריפין יוצר מערבולת לפתע בלבאזור תוקף בקרן על במהירות ושני המתקפות פוגעות זובזו לפני שסטרפין חומק.
    לפתע נוצר פיצוץ גדול ושני הפוקימון מחוסלים אחריו, הקרב מסתיים בתיקו, "אנחנו עוד ניפגש באי של הו-או, ודרך אגב שם שלי הוא טוד" אמר המאמן ועזב את האזור בכעס.
    (ברכותי יש לך יריב)
    יש D:
    לא אמרת שמי מוצא יריב ראשון מקבל פרס? :P
    גיל! 3>

עמוד 147 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4797137145146147148149157 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •