Pokemon GO
עמוד 149 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4999139147148149150151159 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,221 עד 2,235 מתוך 2639
  1. משתמש מנוסה
    Loveless
    "סוויפר תוקף בזנב רעל ופוצץ א המערבולת הזו" אמרה המאמנת, סוויפר תוקף בזנב רעל ומפוצץ את המערבולת, סטריפין תוקף בחבטה אבל סוויפר מפתיעה אותו ותוקף אותו בנשיכה, סטריפין ניפצע.

Ducky
    לייטקיו מתעצבן ותוקף במכת ברק רצינית ומחשמל חזק את פידור, פידור יצוא תיפה מזועזה ולפתע הוא תוקף בפצצת עשן וכל האזור מלא בעשן ואתם לא רואים כלום.

2. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 02:49 AM
    Loveless
    "סוויפר תוקף בזנב רעל ופוצץ א המערבולת הזו" אמרה המאמנת, סוויפר תוקף בזנב רעל ומפוצץ את המערבולת, סטריפין תוקף בחבטה אבל סוויפר מפתיעה אותו ותוקף אותו בנשיכה, סטריפין ניפצע.
    "סטריפין תישתמש בבועות בשביל לכסות את האזור ואת תפתיע אותו על מערבולת וזעם!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 02:49 AM
    Ducky
    לייטקיו מתעצבן ותוקף במכת ברק רצינית ומחשמל חזק את פידור, פידור יצוא תיפה מזועזה ולפתע הוא תוקף בפצצת עשן וכל האזור מלא בעשן ואתם לא רואים כלום.
    "טוב לייט, תנסה לחשמל את כל הזירה הזאת!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Loveless
    סטיריפין תוקף בבועות אבל סוויפר תוקף בעוקץ רעל ומפוצץ את כל הבועות, לפתע סוויפר מבחין במערבולת ומפוצץ גם אותה עם זנב רעל.

Ducky
    לייטקיו תוקף במתקפת ברק לכל הצדדים אבל כלום לא קורה לפתע פידור נופל מן השמיים ותוקף בסיחרור אש ופוגע בראשו של לייטקיו, לייטקיוו מגיב מהר ותוקף במכת ברק ולפתע נוצר פיצוץ ענקי ושני הפוקימונים יוצאים ממנו מחוסלים.
    "קרב טוב" אמר רודי.

5. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 02:57 AM
    Ducky
    לייטקיו תוקף במתקפת ברק לכל הצדדים אבל כלום לא קורה לפתע פידור נופל מן השמיים ותוקף בסיחרור אש ופוגע בראשו של לייטקיו, לייטקיוו מגיב מהר ותוקף במכת ברק ולפתע נוצר פיצוץ ענקי ושני הפוקימונים יוצאים ממנו מחוסלים.
    "קרב טוב" אמר רודי.
    "בהחלט קרב טוב" אני אומר לו.
    "עבודה טובה לייט" אני לוחש ללייט ומחזיר אותו לפוקדור.

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 02:57 AM
    Loveless
    סטיריפין תוקף בבועות אבל סוויפר תוקף בעוקץ רעל ומפוצץ את כל הבועות, לפתע סוויפר מבחין במערבולת ומפוצץ גם אותה עם זנב רעל.
    'לעזאזל עם הזנב שלו' אני חושב לעצמי "סטריפין תנסה להישתמש בזעם על הזנב שלו ואז שלך מערבולת היישר לפרצוף שלו! אל תוותר!"
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Ducky
    כעבור כמה דקות הספינה עוצרת ליד העיר ג'יין פוו "זהו הגענו" אמר רודי.

Loveless
    סטריפין תוקף בזעם בכל הכוח על זנבו של סוויפר שתוקף שוב בזנב רעל, הפוקימונים מתנגשים זה בזה וסטריפין ניפצע וגם זנבו של סוויפר, סוויפר העצבני תוקף בעוקץ רעל ומרעיל את סטריפין.

8. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:04 AM
    Ducky
    כעבור כמה דקות הספינה עוצרת ליד העיר ג'יין פוו "זהו הגענו" אמר רודי.

"טוב, תודה רודי" אני אומר ויורד מהספינה, סורק את האזור ומנסה לראות אם יש באזור מרכז פוקימונים.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Ducky
    אתה רואה שיש מרכז פוקימונים שלא רחוק ממך כל כך, אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך.
    כעבור כמה זמן אתה יודה ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את המקום שבוא נירשמים לתחרות הקרבות הגדולה.

10. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:04 AM

Loveless
    סטריפין תוקף בזעם בכל הכוח על זנבו של סוויפר שתוקף שוב בזנב רעל, הפוקימונים מתנגשים זה בזה וסטריפין ניפצע וגם זנבו של סוויפר, סוויפר העצבני תוקף בעוקץ רעל ומרעיל את סטריפין.
    הוא לא למד גם נשיכה?
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:07 AM
    Ducky
    אתה רואה שיש מרכז פוקימונים שלא רחוק ממך כל כך, אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את הפוקימונים שלך.
    כעבור כמה זמן אתה יודה ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את המקום שבוא נירשמים לתחרות הקרבות הגדולה.
    "טוב, אני ארשם!" אני אומר לעצמי ומנסה להכנס למקום ולהרשם.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Loveless
    לא הוא לא למד נשיכה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סטריפין מנסה לצור מערבולת שוב אבל הוא לא מצליח הוא עייף מדי, סוויפר תוקף בנשיכה ונושך את ידיו של סטריפין ופוצע אותה קשות, ואז הוא זורק את סטריפים על ברזלי הספינה, סטריפין ניראה מסוחרר ההרעלה מחלישה אותו מאוד.

Ducky
    אתה נירשם לתחרות, היא תתחיל אחר הצהריים ועכשיו רק בוקר, אתה מסתובב בעיר, אתה רואה שיש בא הרבה דוכנים מגניבים, לפתע אתה רואה תחרות שאפשר להסיג בה סוכריות שגורמות לפוקימונים שלך לעלות רמה, רק צריך לענות על שעלה אחת.

13. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:15 AM

Ducky
    אתה נירשם לתחרות, היא תתחיל אחר הצהריים ועכשיו רק בוקר, אתה מסתובב בעיר, אתה רואה שיש בא הרבה דוכנים מגניבים, לפתע אתה רואה תחרות שאפשר להסיג בה סוכריות שגורמות לפוקימונים שלך לעלות רמה, רק צריך לענות על שעלה אחת.
    "טוב, אין לי מה להפסיד" אני ממלמל לעצמי וניגש לשם.

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:15 AM
    Loveless
    לא הוא לא למד נשיכה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סטריפין מנסה לצור מערבולת שוב אבל הוא לא מצליח הוא עייף מדי, סוויפר תוקף בנשיכה ונושך את ידיו של סטריפין ופוצע אותה קשות, ואז הוא זורק את סטריפים על ברזלי הספינה, סטריפין ניראה מסוחרר ההרעלה מחלישה אותו מאוד.
    חשבתי שכן >>
    כנראה במשחק אחר XD
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Ducky
    אתה ניכנס אל תוך המקום שבוא שואלים את השאלה, אתה רואה איש בעל שפם.
    "עכשיו אני אשאל אותך שאלה יש לך 2 דקות לענות לי, השאלה היא כזו מי הפוקימון שיכול לעבור בין זמנים?"
    [השאלה היא על זמן אמיתי יש לך 2 דקות מי פרסום התגובה הזו לענות עם לא תספיק לא תוכל להיכנס לדוכן הזה שוב]

Loveless
    סטריפין צריך את שתי ידיו כדי ליצור מערבולת אבל יד אחת שלו פצוע בגלל הנשיכה של סוויפר והוא לא יכול להרים אותה.

עמוד 149 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4999139147148149150151159 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •