"אוי לא סטריפין תנסה בועות ואז זעם" אני אומר לו ביאוש.Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:22 AM
Loveless
סטריפין צריך את שתי ידיו כדי ליצור מערבולת אבל יד אחת שלו פצוע בגלל הנשיכה של סוויפר והוא לא יכול להרים אותה.
זה לא פייר שיש זמן, אני לא קורא את התגובות ומרענן את העמוד כל הזמן X_XOriginally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:22 AM
Ducky
אתה ניכנס אל תוך המקום שבוא שואלים את השאלה, אתה רואה איש בעל שפם.
"עכשיו אני אשאל אותך שאלה יש לך 2 דקות לענות לי, השאלה היא כזו מי הפוקימון שיכול לעבור בין זמנים?"
[השאלה היא על זמן אמיתי יש לך 2 דקות מי פרסום התגובה הזו לענות עם לא תספיק לא תוכל להיכנס לדוכן הזה שוב]
ואני מגיב גם במשחק שלי.
"סלבי" אני אומר לאיש.
ספוילר
Loveless
סטריפין צמסה לתקוף בבועות אבל אין לו כבר כוח והוא מתעלף במקום.
Ducky
אלה חוקי המשחק אבל אני אתן לך עוד הזדמנות, עם זה היה בזמן המשחק זה היה קל מדי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מי הפוקימון שיכול להגשים משאלות ומתעורר לשבוע פעם ב1000 שנים.
"זה ג'יראצ'י, לא?" אני אומר.Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:27 AM
Ducky
אלה חוקי המשחק אבל אני אתן לך עוד הזדמנות, עם זה היה בזמן המשחק זה היה קל מדי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מי הפוקימון שיכול להגשים משאלות ומתעורר לשבוע פעם ב1000 שנים.
ספוילר
Ducky
"אתה צודק!!" אומר האיש ונותן לך שני חטיפים שמעלים רמה לפוקימון.
Loveless
"אני סופי נתנתה קרב טוב אבל הסטריפין שלך מאוד חלש, אתה צריך לאמן אותו יותר." אמרה סופי והלכה לרפאה את סוויפר, כעבור כמה דקות הספינה עצרה, וכולם התחילו לרדת הגעתם לאי של הו-או.
אני יורד מהספינה ומחפש מקום לרפא את הפוקימון שלי ומנסה לברר מה המשימה שליOriginally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:34 AM
Loveless
"אני סופי נתנתה קרב טוב אבל הסטריפין שלך מאוד חלש, אתה צריך לאמן אותו יותר." אמרה סופי והלכה לרפאה את סוויפר, כעבור כמה דקות הספינה עצרה, וכולם התחילו לרדת הגעתם לאי של הו-או.
"תודה" אני אומר לו ומחייך.Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:34 AM
Ducky
"אתה צודק!!" אומר האיש ונותן לך שני חטיפים שמעלים רמה לפוקימון.
"עכשיו טוטודייל, תאכל אותם, גם אתה פוצ'ינה" אני אומר ונותן לכל אחד חטיף.
ספוילר
Loveless
אתה יורד מהספינה ורואה מרכז פוקימונים, אתה מרפאה את הפוקימונים שלך, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש את טולדו שיביא לך את המשימה שלך אבל אתה לא מוצא אותו, אתה רואה שיש באזור מלא פוקימונים ממחוז ג'וטו, לפתע אתה רואה טדיאורסה חמוד שאוכל לו תפוח, אתה בודק מידע בפוקדע שלך ורואה שהוא קברמה שקרובה מאד להיתפתחות.
Ducky
השניים אוכלים את החטיפים ושניהם מאוד שמחים, לפתע פוצ'יינה מתחיל לרוץ לאזור מסויים בעיר.
"טוב צא סטריפין! תישתמש במערבולת ואז זעם!"Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:47 AM
Loveless
אתה יורד מהספינה ורואה מרכז פוקימונים, אתה מרפאה את הפוקימונים שלך, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש את טולדו שיביא לך את המשימה שלך אבל אתה לא מוצא אותו, אתה רואה שיש באזור מלא פוקימונים ממחוז ג'וטו, לפתע אתה רואה טדיאורסה חמוד שאוכל לו תפוח, אתה בודק מידע בפוקדע שלך ורואה שהוא קברמה שקרובה מאד להיתפתחות.
![]()
"היי פוצ'ינה! לאן אתה הולך?" אני שואל ורץ אחריו.Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:47 AM
Ducky
השניים אוכלים את החטיפים ושניהם מאוד שמחים, לפתע פוצ'יינה מתחיל לרוץ לאזור מסויים בעיר.
ספוילר
Loveless
טדיאורסה ניפצע חזק ממתקפת המערבולת, לפתע טדיאורסה מתחיל לברוח הוא לא אוהב להלחם.
Ducky
לפתע אתה רואה שפוצ'יינה מביט על כמה מאמנים שנילחמים בקרב, בקרב הראשון של פוצ'יינה הוא הפסיד והוא מרגיש עצוב בגלל זה, הוא רוצה לנצח כדי שתעריך אותו כמו כל הפוקימונים שלך.
"אוקיי פוצ'ינה, אני מבין, אתה רוצה להלחם. בסדר! אבל רק שתדע, גם אם אתה לא תנצח באף קרב, גם אם לא תוכל להלחם, אני מעריך אותך בדיוק כמו את שאר הפוקימונים שלי!" אני אומר לו ומלטף אותו.Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 03:58 AM
Ducky
לפתע אתה רואה שפוצ'יינה מביט על כמה מאמנים שנילחמים בקרב, בקרב הראשון של פוצ'יינה הוא הפסיד והוא מרגיש עצוב בגלל זה, הוא רוצה לנצח כדי שתעריך אותו כמו כל הפוקימונים שלך.
"עכשיו, בוא נמצא לך קרב!" אני אומר ומחפש מאמן שירצה להלחם נגדי.
ספוילר
Loveless
לפתע אתה רואה שטדיאורסה בא לכיוונך שוב הוא כניראה רוצה שתיה המאמן שלו.
Ducky
לפתע מאמנת בעלת טיילו שואלת אותך עם אתה רוצה קרב מולה.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)