אני מתכופף אליו "שלום לך קטנצ'יק, אתה החלטי הא?" אני שואל בחיוך ומגיש לו פוקדור ריק.Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 04:14 AM
Loveless
לפתע אתה רואה שטדיאורסה בא לכיוונך שוב הוא כניראה רוצה שתיה המאמן שלו.
"בשמחה! צא פוצ'ינה, חבטה!"Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 04:14 AM
Ducky
לפתע מאמנת בעלת טיילו שואלת אותך עם אתה רוצה קרב מולה.
![]()
ספוילר
Loveless
הטדיאורסה לוחץ על הפוקדור ותוך כמה דקות הוא ניתפס בפוקדור, כל הכבוד תפסתה טדיאורסה.
Ducky
פוצ'יינה תוקף בחבטה אבל טיילו חומקת במהירות ותוקפת בסופה שפוגעת חזק בפוצ'יינה.
"פוצ'ינה, תשתמש ביללה ואז תתקוף בחבטה!"Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 05:45 AM
Ducky
פוצ'יינה תוקף בחבטה אבל טיילו חומקת במהירות ותוקפת בסופה שפוגעת חזק בפוצ'יינה.
ספוילר
Ducky
היללה של פוצ'יינה גורמת לטיילו לאבד ריכוז, פוצ'יינה תוקף בחבטה ופוגע חזק בטיילו.
עמוד 100! D:Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 05:50 AM
Ducky
היללה של פוצ'יינה גורמת לטיילו לאבד ריכוז, פוצ'יינה תוקף בחבטה ופוגע חזק בטיילו.
"פוצ'ינה, מהר! תשתמש בחבטה שוב!"
ספוילר
טוב משתמשים היום הגענו לעמוד 100 זה הרבה זמן של עבודה קשה.
אז לפני שאנחנו מנסים להתקדם לעמוד 200 אני רוצה שכל משתמש יכתוב משוב על המשחק עם התגובה שלו.
הינה הטופס:
איך המשחק עד עכשיו?
האם אתה חושב שהרעיון של המשחק מקורי?
האם אתה נהנה במשחק?
יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר?
Ducky
אתה הזוכה הגדול של עמוד 100!! אתה זוכה באגדי שהואאבל אתה תקבל אותו בהמשך המשחק ככה שזה יתחבר לעלילה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פוצ'יינה תוקף בחבטה שוב אבל טיילו חומקת ותוקפת בניקור ופוגעת בפוצ'יינה.
אני מתקדם עם המפה לכיוון המפקדהDrgonDragonite
"כן." אמר רודי ושלח לך מפה, "טוב ביי." אמר רודי, אתה הרואה שהמפקדה ממש לא רחוקה ממך אתה רץ צריך להמשיך ללכת ישר, לפתע אתה מגיע אל המיפקדה.
DrgonDragonite
אתה רואה שרודי מתחבא ליד המפקדה של צוות DS ברגע שאתה מתקרב למפקדה הוא אומר לך להתקופף.
![]()
אני אומר לאקספסקיו "שרוף את דלת בעזרת גחלת ונשחרר את האווים"Originally posted by momo3@Jul 18 2009, 11:22 PM
טוב היום בלילה יהיה מרתון תגובות כל הלילה, אני רק מבקש אל תשלחו לי הודעות כמו מתי תגיב וכזה אני אגיב בכל כמה דקות אז תחכו טיפה.
smog
אקספסקיו תוקף שוב בגחלת ובוגע במאמן ושערו מתחיל להשרף הוא רץ בבהלה וההוט הוט שלו רץ איתו, אתה ממשיך לחפש את האיווי לפתע אתה שומע אותם צועקים מאחד החדרים אתה מנסה לפתוח את הדלת אבל רואה שצריל כרטיס מיוחד שיש אותו רק לחברי צוות DS.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
smog
אקספסקיו תוקף בגחלת את הדלת אבל לא קורה לה כלום, היא חסינת מתקפות כמו כל המפקדה.
עמוד 100!!!Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 02:32 AM
Dingo
הספינה עוצרת הגעתם לעיר ג'יין פוו.
כל הכבוד לכולם, ובמיוחד לך!
השקאת כאן הרבה אז ממש כל הכבוד!!
והנה:
איך המשחק עד עכשיו:משחק פיה,כיף,ולפעמים מותח..(ראה שיפורים)
האם אתה חושב שהרעיון של המשחק מקורי:חוץ מזה שזה פוקימו המשחק מקורי בפוקימונים המיוחדים שעושים את המשחק(פייקים) וצוות DS..
האם אתה נהנה במשחק:כן, רק הייתי רוצה יותר עקשן(ראה שיפורים)
יש משהו שאתם חושבים שצריך לשפר:המשחק כיף וכמו שאתה מתחיל לפתח את צוות DS אז תמשיך לפתח את זה עם העבר של מחוז רוקי ולעניין אותנו..
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות פרסים קטנים כל 5-10 עמודים-החלטה שלך..
הערה ה-100:תמשיך לשחק איתנו וגם כשאני יהיה בחול אל תפרוש!
רק דבר אחד... איך קוראים לך???
-----------
"תודה, אתה יודע איך אני יכול להגיע לעיר פה?" אני שואל אותו
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
Dingo
השם שךי הוא אליעד, והשנית אני לא אפרוש מהמשחק כי אני כבר מתכנן את משחק ההמשך שלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רק תלך ישר ואתה עולה במדרקות ומגיע אל העיר ג'יין פוו בהצלחה בתחרות" אמר רודי.
סבבה..Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 11:07 AM
Dingo
השם שךי הוא אליעד, והשנית אני לא אפרוש מהמשחק כי אני כבר מתכנן את משחק ההמשך שלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רק תלך ישר ואתה עולה במדרקות ומגיע אל העיר ג'יין פוו בהצלחה בתחרות" אמר רודי.
-----
"תודה!" אני אומר והלך לשם
--
אני הראשון שהגעתי לשם?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
המשחק עד כה ממש מעניין, אני כן חושב שהרעיון מקורי, אני מאד נהנה וכמעט ולא צריך לשפר!Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 01:47 AM
FFire-Blaze
אקטופאף לא מצליח לתקוף שוב במסך אור כי זו מתקפה של פעם אחת לקרב, הוא תקוף באקדח מים אבל סטאריו תוקף בהיתקשות ולא ניפגע מהמתקפה בכלל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אקטופאף תשתמש בדחיפה!" אומר לאקטופאף
חזרתי!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)