"זה מסוכן?" אני שואלOriginally posted by momo3@May 29 2009, 05:31 PM
דרטיני לשלטון!
"אה נכון, אתה רוצה שאני אכח אותך בספינה שלי לאי המוות למכון הראשון ששם?" שואל רודי.
"זה מסוכן?" אני שואלOriginally posted by momo3@May 29 2009, 05:31 PM
דרטיני לשלטון!
"אה נכון, אתה רוצה שאני אכח אותך בספינה שלי לאי המוות למכון הראשון ששם?" שואל רודי.
אני דוחף את באגון ואז מחזיר את שינקס לפוכדור ובורח לפנים המערה כדי שבאגון לא ייראה אותיOriginally posted by momo3@May 29 2009, 03:00 PM
norg
אתה עולה באיטיות על הגשא לפתע אתה רואה שמשהו זז במים, מן המים יוצא הפוקימון, הוא עצבני במיוחד.
Raichu sama
שינקס תוקף בטעינה אבל באגון חומק ותוקף בנשיכה שוב, שניק צורח מכאב.
דרטיני לשלטון!
הדרטינים לא עוזרים לך הדרגונייר היא כניראה אמא שלהם, אתה מצליח לשחרר את סטריפיןאבל דרגוניר תופס אותך ותוקף אותך בקשירה.
אתה לא מצליח לזוז.
המאמן מוציא מגבי() "מגבי ערפיח" אומר המאמן, מגבי תוקף את דרגוניר והוא משחרר אותה וחוזר חזרה לתוך האגם וגם הדרטינים.
אתה חוזר אל האדמה.
"ראיתה למה גרמתה עכשיו!" אמר המאמן בכעס.
איש-האיש
אקספסקיו לא מוצא אבן הוא תוקף בחבטה אבל סקווירטל חומק שוב ותוקף בבועות אבל הפעם אקספסקיו חוטף את הבועות במכה ישירה.
אקספסקיו נופל על החול ולא מצליח לזוז מרוב כאב.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
איש-האיש
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע רודי ניכנס לתוך מרכז הפוקימונים.
"נו אתה רוצה כבר ללכת לאי המוות כדי להגיע למכון הראשון?" הוא שואל.
Pochama
אתה עולה על הרכבת עם אקספסקיו, והרכבת מתחילה לנסוע, כעבור כמה זמן אתה מגיע להר הגעש.
הרכבת עולה במעלה ההר ומגיע למערת פוקימוני הדרקון.
"טוב אתם יכולים לרדת מהרכבת ולהיכנס למערה, לפתע כל המאמנים רצו במהירות אל אזור אחד במערה וצעקו "הוא הגיע!!! הוא הגיע!!"
norg
אתה בודק על הפוקימון מידע בפוקדע אבל לא מוצא, רק תמונה גרוע מאוד של הפוקימון.
הפוקימונים שלך תוקיפים את האזור ליד האגם אבל הפוקימון לא יוצא מהאגם.
"טוב אני חושב שאני מוותר כי את הפוקימון הזה מאוד קשה לתפוס במצלמה ובפוקדור" אמר המאמן והלך לכיוון העיר קומפו.
YABOBI
"אני צריך לצלם את הפוקימון הזה זה ממש חשוב לי אבל כדי להעיף אחד מעצבן כמוך אני העשה הכל בו נילחם" אמר המאמן והוציא דורפי () ומגמר (
)
arad1021
בלבאזור לא מרוכז הוא לא מקשיב לך הוא משחק עם כדור, הוא כיראה רוצה שתשחק איתו עם אקספסקיו יקח לו את הכדור בלבאזור יהיה שלך.
דרטיני לשלטון!
"מה מסוכן?" שואל רודי.
omeriko
אתה הולך לכיוון העשן ורואה את טורקול יושן, וכל פעם שהוא נושף יוצא עשן מהאף שלו.
Raichu sama
אתה רץ במהירות אל תוך המערה ורואה יצי לצד השני של ההר, אתה רואה את העיר קומפו אתה צריך לרדת מהר הגעש כדי להגיע עליה, לפתע אתה שומע רעש מוזר מאחוריך אתה רואה את באגון הוא עומד לזרוק עליך אבן ענקית.
"הו אני לא אוותר, אני אראה לדרקון הזה מה זה."Originally posted by momo3@May 29 2009, 10:44 PM
norg
"טוב אני חושב שאני מוותר כי את הפוקימון הזה מאוד קשה לתפוס במצלמה ובפוקדור" אמר המאמן והלך לכיוון העיר קומפו.
אני יורד מהגשר ואומר "פיבאס תנסה לרכז מים בפה ואז לירות אותם קדימה בבת אחת, אקספסקיו תנסה שוב לרכז בפה אש ואז לשלוח אותה בגלים קטנים ומהרים.
קדימה צאו"
"מי מגיע?" אני שואל בתהיהOriginally posted by momo3@May 29 2009, 10:44 PM
Pochama
אתה עולה על הרכבת עם אקספסקיו, והרכבת מתחילה לנסוע, כעבור כמה זמן אתה מגיע להר הגעש.
"טוב אתם יכולים לרדת מהרכבת ולהיכנס למערה, לפתע כל המאמנים רצו במהירות אל אזור אחד במערה וצעקו "הוא הגיע!!! הוא הגיע!!"
"אוקיי אקספסקיו אנחנו צריכים לקחת לו את הכדור אז תקשיב מה תהיה התוכנית" ואז אסביר לו "תשתמש עליו בריח בלש בשביל לבלבל אותו ואז תשתמש בחבטה שתעיף אותו ותיקח לו מהר את הכדור"Originally posted by momo3@May 29 2009, 10:44 PM
arad1021
בלבאזור לא מרוכז הוא לא מקשיב לך הוא משחק עם כדור, הוא כיראה רוצה שתשחק איתו עם אקספסקיו יקח לו את הכדור בלבאזור יהיה שלך.
"קדימה אייפום והארד צאו החוצה" אני אומר וזורק את הפוכדורים שלהםOriginally posted by momo3@May 29 2009, 10:44 PM
איש-האיש
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע רודי ניכנס לתוך מרכז הפוקימונים.
Pochama
norg
YABOBI
"אני צריך לצלם את הפוקימון הזה זה ממש חשוב לי אבל כדי להעיף* אחד מעצבן כמוך אני העשה הכל בו נילחם" אמר המאמן והוציא דורפי ()* ומגמר (
)
arad1021
דרטיני לשלטון!
"מה מסוכן?" שואל רודי.
omeriko
Raichu sama
אתה רץ במהירות אל תוך המערה ורואה יצי לצד השני של ההר, אתה רואה את העיר קומפו אתה צריך לרדת מהר הגעש כדי להגיע עליה, לפתע אתה שומע רעש מוזר מאחוריך אתה רואה את באגון הוא עומד לזרוק עליך אבן ענקית.
"קדימה הארד תיתמש בקפיצה התחמקותית לגובה ואז אייפום תישתמש בהצלפת זנב עליו כדי להאיץ את המהירות של הארד ואתה הארד תישתמש בחבטה על מגמר"
אני עונה לאבי "השגתי ממישהי שאני ממש אהבתי"Originally posted by momo3@May 29 2009, 11:06 AM
FFire-Blaze
מן הפוקדור יוצא תמנון קטן וחמוד (), "ואוו איך הסגתה את האקטופאף הזה?" שאלה אביך.
חזרתי!!
"המסע מסוכן?" אני שואלOriginally posted by momo3@May 29 2009, 10:44 PM
דרטיני לשלטון!
"מה מסוכן?" שואל רודי.
"בקרוב עד לא" אני עונה לו ואז הולך להר הגעשOriginally posted by momo3@May 29 2009, 09:44 PM
איש-האיש
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
אני רץ במהירות אל העיר קמפוOriginally posted by momo3@May 29 2009, 11:44 PM
איש-האיש
Pochama
norg
YABOBI
"אני צריך לצלם את הפוקימון הזה זה ממש חשוב לי אבל כדי להעיף אחד מעצבן כמוך אני העשה הכל בו נילחם" אמר המאמן והוציא דורפי () ומגמר (
)
arad1021
דרטיני לשלטון!
"מה מסוכן?" שואל רודי.
omeriko
Raichu sama
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"ננסה עכשיו שהוא יושן" אני לוחש לעצמי ומוציא את סטריפין" תשתמש בחבטה חזקה על הראש שלו" אני שוב לוחש ומכין פוכדור חדש ביד שלי.Originally posted by momo3@May 29 2009, 10:44 PM
omeriko
"אני רוצה אקספקסיו" אני אומר
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
סליחה שלא הייתי בימים האחרונים המחשב שלי נידפק.
norg
הפוקימונים שלך מנסים לתקוף במתקפות האלו אבל לא מצליחים, הם ניראים מאוד חלשים.
Pochama
"פוקימון הדרקון הנדיר מגיע למערה היום, כולם באים לראות אותו, גם לך כדי" אמר המאמן ורץ לעזור אחד במערה.
arad1021
אקספסקיו תוקף בריח בלש ורואה מה בלבאזור עומד לעשות עם כדור הוא מבטל את המהלך של באלבאזור שכמעט מאבד את הכדור אבל בעזרת חבטה מחזיר אותו לעצמו, אקספסקיו תוקף בחבטה כדי לנסות לפתוס את הכדור אבל הלבאזור חומק עם הפוקדור.
YABOBI
איפום עוזר להארד להתקוף את מגמר ולפגוע בו חזק, דורפי תוקף בדבש דביק שגורם לאיפום להידבק על הריצפה ואל עצמו בגלל הדבש, איפום לא יכול לזוז.
FFire-Blaze
"לאיזה תקופה סלבי לקח אותך?" שאל אביך.
דרטיני לשלטון!
"המסע במחוז רוקי? או באי המוות?"שאל רודי.
Raichu sama
אתה מנסה לחמוק מהאבן המתגלגלת אבל לא מצליח אתה רץ הכי מהר אבל היא צוברת מהירות ואתה עומד להיפגע.
omeriko
סטריפין תוקף את טורקול בחבטה על ראשו ופוגע בטורקול חזק וגורם לו זעזוע.
טורקול ניראה מסוחרר, הוא לא מצליח לפגוע בסטריפין.
kretorrbwly
שלחתי לך הודע בפרטי ולא עניתה לי.
ואתה מגיב בלי שפירסמתי לך התחלה, אם הייתה עונה להודע ששלחתי לך הייתה מבין למה אני עכשיו כועס.
עכשיו דבר איתי בפרטי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)