"מצוין קיובון, עכשיו תשתמש בבומרנג שובOriginally posted by momo3@Aug 9 2009, 12:06 PM
FFire-Blaze
קיובון תוקף באלת עצם ופוגע חזק בווילמר ומעיף אותו עך הברזלים של הספינה.
"מצוין קיובון, עכשיו תשתמש בבומרנג שובOriginally posted by momo3@Aug 9 2009, 12:06 PM
FFire-Blaze
קיובון תוקף באלת עצם ופוגע חזק בווילמר ומעיף אותו עך הברזלים של הספינה.
חזרתי!!
FFire-Blaze
קיובון תוקף באלת עצם שוב אבל ווילמר חומק ותוקף במכת גוף שפוגעת חזק בקיובון.
Loveless
הוט הוט מתקדם במהירות אל סאנפלורה , אבל היא תוקפץ בקרן סולרית בעזרת הכוח שהיא קבלה ממתקפת יום השמש.
הקרן הסולרית פוגעת בהוט הוט ומחסלת אותו.
"הוט הוט חזור" אני אומר בכעס מעט "אורסרינג צא תישתמש בשריטה!" אני קורא.Originally posted by momo3@Aug 9 2009, 04:29 PM
Loveless
הוט הוט מתקדם במהירות אל סאנפלורה , אבל היא תוקפץ בקרן סולרית בעזרת הכוח שהיא קבלה ממתקפת יום השמש.
הקרן הסולרית פוגעת בהוט הוט ומחסלת אותו.
Loveless
אורסרינג יוצא מהפוקדור בשאגה גדולה, לפתע סאנפלורה המבוהלת מתחילה לברוח ואורסארינג רודף אחריה.
לפתע הם מתחילים להתרחק ממך.
אני יודע שהגבתי להמשך הזה אבל חרשתי על עמודים 75-107 ולא מצאתי אז ההמשך הראשון שראיתי וההכי קרוב לנקודת המוצא שבה הפסקתי להגיב ישר הגבתי עליו...Originally posted by momo3@Aug 6 2009, 10:52 PM
!!!ThE sTrOnGeSt PoK
אתה כבר הגבתה להמשך הזה בעבר תחפש את ההמשך הכי חדש שעשיתי לך הוא באחד העמודים האחרונים.
אני חייב להמשיך לחפש או שאתה יכול להמשיך את המשחק מהתגובה הזו?
Loveless
אתה רודף אחרי אורסרינג וסאנפלורה, לפתע אתה שם לב שלאט לאט היער נעלם ואתה מגיע למן מדבר מוזר.
לפתע אתה רואה סטאליקסים ואוניקסים וכל מני פוקימוני מתכת, אבל אתה לא מוצא את אורסרינג או את סאנפלורה.
!!!ThE sTrOnGeSt PoK
אני אחפש לך את ההמשך האחרון שלך ואשלח לך אותו בפרטי.
אני ניגש לאחד מהם בחשש "סלחו לי ראיתם אולי במקרה באזור אורסרינג וסאנפלורה?" אני שואל בפחד.Originally posted by momo3@Aug 9 2009, 05:11 PM
Loveless
אתה רודף אחרי אורסרינג וסאנפלורה, לפתע אתה שם לב שלאט לאט היער נעלם ואתה מגיע למן מדבר מוזר.
לפתע אתה רואה סטאליקסים ואוניקסים וכל מני פוקימוני מתכת, אבל אתה לא מוצא את אורסרינג או את סאנפלורה.
![]()
Loveless
אתה שואל את אחד מהם אבל אף אחד מהם לא עונה לך, אתה ממשיך להתסובב, לפתע אתה רואה את אורסארינג מחוסל והגוף שלו חצי קבור באדמה.
אבל אין זכר לסאנפלורה.
נו מה, תעשה פשוט שהוא בורח וזהו ><Originally posted by momo3@Aug 9 2009, 12:06 PM
Ducky
לפתע אתה חוטף זרם חשמלי חזק לייטקיוו לא רוצה שתגע בו, לפתע הוא מתחיל ללכת לכיוון העיר, אתה הולך אחריו אבל כל הזמן הוא מנסה לברוח לך.
"לייט, תחכה!" אני צועק ומנסה להחיזר אותו לכדור.
"אתה רוצה להגיד לי שאתה מקשיב לאישה המטומטמת הזאת כי היא אמרה שאתה בעייתי? הכל היה באשמתה! אתה פוקימון נהדר, ורק בזכותך זכיתי בתג הראשון שלי. אתה יותר מסתם פוקימון, אתה גם חבר שלי! תפסיק לברוח ובוא אלי, נחזור אל התחרות ונוכיח שאתה לא בעייתי ושאתה פוקימון מצוין! אני יודע שאתה כזה, ולמען האמת, לא אכפת לי מה האחרים חושבים. אני רק רוצה שתישאר איתי, אפילו אם לא תלחם, אתה חבר שלי!" אני צועק וממשיך לרדוף אחריו.
ספוילר
אני רץ אליו "אורסרינג תתעורר! מי עשה לך את זה?" אני אומר לו ומנסה להעיר אותו.Originally posted by momo3@Aug 9 2009, 05:22 PM
Loveless
אתה שואל את אחד מהם אבל אף אחד מהם לא עונה לך, אתה ממשיך להתסובב, לפתע אתה רואה את אורסארינג מחוסל והגוף שלו חצי קבור באדמה.
אבל אין זכר לסאנפלורה.
אוף רציתי את סאנפלורה אין לי פוקימון עשב >:
"אגדי, הא?" אני אומר "טוב, איך אתה מתכוון לפרוץ לשם?""כן אבל בסוף הצלחתי לברוח מהם עכשיו הם מחפשים אותי, חייבים לפרוץ למפקדה שלהם יש להם פוקדור מיוחד של אגדי שצריך לכחת מהם אחרת הם ישתמשו בו לרעה." אמר רודי
Ducky
אתה מתקרב אל לייטקיוו במהירות, לפתע הוא מתעלף ויוצאים ממנו ניצוצות של חשמל.
Loveless
אורסרינג מחוסל, לפתע אתה רואה סטאליקס אחד שמביט עליך וצוחק, כניראה שהוא פגע באורסרינג.
!!!ThE sTrOnGeSt PoK
"יש שני שומרים בכניסה צריך להשיח את דעתם ואז להכנס, אבל אין לי רעיון" אמר רודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)