TreeCko
אתה זורק את הפוקדור, והוא ניפתח וממנו יוצא פוקימון דמוי זיקית שצבעו ירוק ובטנו אדומה.
הוא מביט בך במבט מבוהל, וישר מתחיל לברוח ממך הוא בורח אל המטבח.
![]()
TreeCko
אתה זורק את הפוקדור, והוא ניפתח וממנו יוצא פוקימון דמוי זיקית שצבעו ירוק ובטנו אדומה.
הוא מביט בך במבט מבוהל, וישר מתחיל לברוח ממך הוא בורח אל המטבח.
![]()
אני הולך באיטיות למטבח מחשש
"פוקימון?" אני שואל "אני לא רוצה לפגוע בך אני רוצה להיות חבר שלך"
TreeCko
הפוקימון הקטן ניראה רעב הוא מחפש במטבח אוכל.
"מה אני יכול לתת לך?" אני שואל את עצמי ואז מחפש במדפים ובהכל אוכל
TreeCko
אתה רואה שהפוקימון מצביע על אחד המדפים שעליו נמצאת קערת תפוחים.
אני לוקח את הקערה ומביא לו ומתיישב לידו
TreeCko
טריקו אוכל שלושה תפוחים במהירות, לפתע הוא קופץ על אחד מנורות ומתחיל להתנדנד בעזרתה.
"מה אתה עושה?" אני צועק לעברו "רד למטה"
TreeCko
טריקו לא מקשיב לך הוא ממשיך להתנדנד לפתע המנורה משתחררת מהתקרה ונופעלת על הריצפה עם טריקו לפתע יש הפסקת חשמל, ואתה לא רואה איפה נימצא טריקו.
"איפה אתה?" אני שואל בחושך ולא יודע מה לעשות
TreeCko
טריקו לא עונה לך, לפתע אתה שומע רעש מחדר הכביסה.
אני רץ לחדר כביסה למרות החושך כי אני מכיר את הבית
"צא קאטפין תשתמש בקרן בועות ואז מערבולת!" אני קורא.Originally posted by momo3@Aug 12 2009, 02:29 AM
The Cheshire Cat
אתה וטוד ניכנסים אל תוך המפקדה באטיות לפתע רצים לעבריכם שלושה חברי צוות הם זורקים פוקדורים שמהם יוצאים שלושה האנדומים עצבניים, האנדומים עומדים לתקוף אתכם בכדור צל.
![]()
אני מתקרב באיטיות לדלת ומציץ למקום אליו היא מובילהOriginally posted by momo3@Aug 10 2009, 11:21 PM
!!!ThE sTrOnGeSt PoK
אתה ניכנס למפקדה במהירות, היא דיי שקטה, לפתע אתה שומע רעש של משהו שמתקרב עליך, לפתע אתה רואה דלת של חדר פתוח.
טוב לצערי בסוף אני לא אוכל לעשות את המרתון אבל אני אנסה להגיב הרבה.
TreeCko
לפתע אתה רואה את אמא שלך היא מנסה לתקן את החשמל, כעבור כמה זמן היא מתקנת את החשמל ואתה רואה הכל שוב, לפתע אתה שומע קולות מהחדר שלך.
The Cheshire Cat
"צא ג'יאודוד תקוף בזריקת אבנים." אמר טוד והציא את הג'יאודוד שלו שהתחיל לזרוק אבנים על האנדומים, קאטפין תוקף בקרן בועות ומפוצץ את כל כדורי הצל, לפתע אתה רואה דלת אחת מיוחדת ניפתחת בצד והיא כניראה מובילה אל הבוס, "תקשיב אני העסיק אותם אתה תלך לחפש את הבוס, טוב?" שאל טוד.
Dragonite!!!
אתה רואה שכניראה במחד יש מאגר פוקדורים של פוקימונים, עם לא תיכנס לשם אנשי הצוות יתפסו אותך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)