Pokemon GO
עמוד 168 מתוך 176 ראשוןראשון ... 68118158166167168169170 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,506 עד 2,520 מתוך 2639
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by momo3@Aug 12 2009, 11:47 AM
    Dragonite!!!
    אתה רואה שכניראה במחד יש מאגר פוקדורים של פוקימונים, עם לא תיכנס לשם אנשי הצוות יתפסו אותך.
    אני נכנס לחדר ומשאיר את הדלת פתוחה כדי לא לעורר חשד. אני לוקח את אחד הפוקדורים, מתחבא מאחורי הדלת וזורק את הפוקדור

2. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "צא ג'יאודוד תקוף בזריקת אבנים." אמר טוד והציא את הג'יאודוד שלו שהתחיל לזרוק אבנים על האנדומים, קאטפין תוקף בקרן בועות ומפוצץ את כל כדורי הצל, לפתע אתה רואה דלת אחת מיוחדת ניפתחת בצד והיא כניראה מובילה אל הבוס, "תקשיב אני העסיק אותם אתה תלך לחפש את הבוס, טוב?" שאל טוד.
    "תודה" אני אומר לו וניכנס בדלת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 11 2009, 11:01 PM
    smog
    אתה משחרר את כל האיווים, ואז אתה מנסה להוריד את באנירי מהתיקרה אבל אתה לא מצליח.
    אני מבקש מאווים שיעזרו לי

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

4. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by momo3@Aug 12 2009, 02:35 AM
    FFire-Blaze
    כן, תקשיב תגוון קצת עם המתקפות על תתקוף באותה מתקפה כל הזמן יש לאקטופאף כמה מתקפות טובות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקטופאף תוקף באקדח מים אבל פליפר חומק הוא תוקף במקת כנף אבל אקטופאף חמק במהירות.
    מכת חול לא משפיע עליו ודחיפה לא נראה לי יגיע עליו... אלא אם אני:
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אקטפאף מסך אור קדימה! ואז דחיפה בכל הכוח!" אומר לאקטופאף.
    חזרתי!!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 12 2009, 12:49 AM
    Bugs Bunny
    מדקיפ תוקף באקדח מים פאנפי חומק בגילגול ואז תוקף במכה תחתי ופוגע חזק במדקיפ.
    "השתמש בסטירת בוץ, מדקיפ! לאחר מכן, אקדח מים!" אני מצווה עליו.

6. משתמש מנוסה
    טוב לצערי בסוף אני לא אוכל לעשות את המרתון אבל אני אנסה להגיב הרבה.

TreeCko
    לפתע אתה רואה את אמא שלך היא מנסה לתקן את החשמל, כעבור כמה זמן היא מתקנת את החשמל ואתה רואה הכל שוב, לפתע אתה שומע קולות מהחדר שלך.
    אני רץ מהר לחדר שלי

7. משתמש מנוסה
    Dragonite!!!
    לפני שאתה זורק את הפוקדור אתה רואה שלכל פוקדור יש מגן מוזר ובשביל לפתוח את הפוקדור צריך להורד את המגן וצריך בשביל זה מפתח כדי לפתוח את המנעול, אתה רואה שכל הפוקדורים עם מגן חוץ מאחד שנימצא במין קופסא שכתוב עליה "נא לא לגעת חפץ מסוכן" אתה רואה שנפוקדור הוא שחור ויוצא ממנו מן עשן מוזר.

The Cheshire Cat
    אתה רץ במהירות לא מבזבז זמן, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מאיפה שטוד נילחם אתה שומע אותו צורח אבל לפתע הדלת ננעלת, לפתיע מן התקרה יוצאים מכשירים מוזרים שמתחילים לפזר גז מרדים.

smog
    האייוים מנסים לשחרר את באנירי מהדבק שעל התקרה אבל לא מציליחים היא דבוקה חזק מדי.

FFire-Blaze
    פליפר תוקף במכת כנף וברגע שהוא מתקרב אקטופעף תוקף במסך אור ומסנוור את פליפר, ואז אקטופאף תוקף בחבטה בכל הכוח ופוגע בפליפר חזק.

Bugs Bunny
    מדקיפ מתקדם לעברו של פאנפי ותוקף את פאנפי בסטירת בוץ ופוצע אותו, פאנפי מתעושש במהירות הוא חומק בגילגול ממתקפת המים של מדקיפ ואז תוקף בחבטה בכל הכוח ופוצע את מדקיפ.

TreeCko
    אתה חוזר לחדר שלה לפתע אתה רואה שמשהו זז לך מתחת לשמיכה, זה טריקו הוא מאוד מפוחד.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 12 2009, 08:00 PM
    Bugs Bunny
    מדקיפ מתקדם לעברו של פאנפי ותוקף את פאנפי בסטירת בוץ ופוצע אותו, פאנפי מתעושש במהירות הוא חומק בגילגול ממתקפת המים של מדקיפ ואז תוקף בחבטה בכל הכוח ופוצע את מדקיפ.
    "קדימה מדקיפ, אל תוותר, השתמש בסטירץ בוץ כלפי הקרקע על מנת ליצור בורות ואז תמלא אותם במים!" אני מצווה עליו.

9. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 11 2009, 11:40 AM
    Ducky
    "צא צ'ארונכור על קולי" אמרה מירי והוציא את הצ'ארונכור המפורסם שלה, הוא תוקף בעל קולי ופוגע חזק בארבוק ובמאק.
    "למדתי אותתו לשלוט בצרחה שלו ובעל קולי שלו" אמרה מירי.
    "נהדר!" אני אומר ומחייך חיוך קטן.
    "טוב טוטודייל, תנשך את ארבוק, ובאמצע הנשיכה תשתמש עליו באקדח מים!"

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back

The Cheshire Cat
    אתה רץ במהירות לא מבזבז זמן, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מאיפה שטוד נילחם אתה שומע אותו צורח אבל לפתע הדלת ננעלת, לפתיע מן התקרה יוצאים מכשירים מוזרים שמתחילים לפזר גז מרדים.
    "קאטפין מהר תצור סביב הפנים שלי בועה כך אני לא אנשום ואז חזור!" אני אומר במהירות ומוציא אותו מהפוקדור.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    שם: מור
    FFire-Blaze
    פליפר תוקף במכת כנף וברגע שהוא מתקרב אקטופעף תוקף במסך אור ומסנוור את פליפר, ואז אקטופאף תוקף בחבטה בכל הכוח ופוגע בפליפר חזק.
    "כל הכבוד, עכשיו דחיפה בשיא הכוח שוב!!!!" אומר לאקטופאף
    חזרתי!!

12. משתמש מנוסה
    TreeCko
    אתה חוזר לחדר שלה לפתע אתה רואה שמשהו זז לך מתחת לשמיכה, זה טריקו הוא מאוד מפוחד.
    אני מוריד את השמיכה ומחזיק את טריקו
    "אין לך ממה לפחד, אנחנו חברים" אני אומר

13. מורחקים
    שם: ליאור
    Dragonite!!!
    לפני שאתה זורק את הפוקדור אתה רואה שלכל פוקדור יש מגן מוזר ובשביל לפתוח את הפוקדור צריך להורד את המגן וצריך בשביל זה מפתח כדי לפתוח את המנעול, אתה רואה שכל הפוקדורים עם מגן חוץ מאחד שנימצא במין קופסא שכתוב עליה "נא לא לגעת חפץ מסוכן" אתה רואה שנפוקדור הוא שחור ויוצא ממנו מן עשן מוזר.
    אני ניגש אל הפוקדור וזורק אותו לעבר הדלת

14. משתמש מנוסה
    מחר יהיה מרתון אבל לא סתם מרתון יהיה גם אוונט, יהיה אוונט מטאורים מגניב במיוחד, מי שלא יגיב לפחות 15 תגובות מחר מבחינתי לא במשחק שלי, עם יש לכם סיבה למה אתם לא יכולים להגיב שלחו לי בפרטי.

Bugs Bunny
    מדקיפ מנסה לבצע את מה שאמרתה לא אבל בכל פעם פאנפי תוקף אותו במכה תחתית כדי להפריע לו ומדקיפ לא מצליח לתקוף.

Ducky
    טוטודייל תוקף בנשיכה אבל ארבוק חומק הוא מתשמש בזנב שלו ותופס את טוטודייל ותוקף בקשירה, לפתע אתה רואה שטוטודייל מתחיל להחנק, לפתע אתה רואה שמאק תוקף את צ'ארונכור במכת גוף ומוחץ את צ'ארונכור חזק מאוד.

The Cheshire Cat
    קאטפין לא מצליח ליצור את הבועה שתגן עליך כי כל האוויר מלא גז והבועה מלא פחמן דו חמצני שאי אפשר לנשום אותו, לפתע אתה רואה שהדלת של חדר הבוס ניפתחת היא לא רחוקה ממך.

FFire-Blaze
    אקטופאף תוקף בחבטה ופוגע חזק בפליפר, פליפר חוזר לראות ותוקף בסופה ומעיף את אקטופאף על הברזלים של הספינה האטופאף ניראה חלש מאוד.

TreeCko
    טריקו קופץ מן הידיים שלך ומתחבא מתחת למיטה שלך.

Dragonite!!!
    לפתע מן הפוקדור יוצא צל מוזר, לפתע הוא עובר דרך אחד הקירות ולפתע יוצא מהקיר שהוא עובר דרכו יוצא אש פתאום ואז הקיר מתחיל להתפרק, לפתע אתה שומע את אנשי צוות DS צעקים בבהלה ,"הוא השתחחר תברחו לפני שהבניין יקרוס עלינו!" צעקו השניים שברחו מן המקום במהירות.

15. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 01:27 AM

The Cheshire Cat
    קאטפין לא מצליח ליצור את הבועה שתגן עליך כי כל האוויר מלא גז והבועה מלא פחמן דו חמצני שאי אפשר לנשום אותו, לפתע אתה רואה שהדלת של חדר הבוס ניפתחת היא לא רחוקה ממך.
    'נהדר' אני חושב לעצמי ומתחיל לרוץ יחד עם קאטפין לעבר הדלת.
    גיל! 3>

עמוד 168 מתוך 176 ראשוןראשון ... 68118158166167168169170 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •