"יופי סטריפין עכשיו שוב חבטה יותר חזקה!"Originally posted by momo3@Jun 1 2009, 09:14 PM
omeriko
סטריפין תוקף את טורקול בחבטה על ראשו ופוגע בטורקול חזק וגורם לו זעזוע.
טורקול ניראה מסוחרר, הוא לא מצליח לפגוע בסטריפין.
'פוקימון דרקון נדיר? אני חייב לראות אותו ואף ללכוד אותו' אני חושב לעצמי ורץ אחריהם.Originally posted by momo3@Jun 1 2009, 09:14 PM
סליחה שלא הייתי בימים האחרונים המחשב שלי נידפק.
norg
הפוקימונים שלך מנסים לתקוף במתקפות האלו אבל לא מצליחים, הם ניראים מאוד חלשים.
Pochama
"פוקימון הדרקון הנדיר מגיע למערה היום, כולם באים לראות אותו, גם לך כדי" אמר המאמן ורץ לעזור אחד במערה.
"עזוב, קח אותי לשם." אני אומר מרוגזOriginally posted by momo3@Jun 1 2009, 09:14 PM
דרטיני לשלטון!
"המסע במחוז רוקי? או באי המוות?"שאל רודי.
אני זורק פוקדור על בלבזאור ובזמן שהוא בתוך הפוקדור אני אומר לספסקיו שייקח לו את הכדור ואז כשהוא ייצא מהפוקדור כשאני לא יצליח ללכוד אותו הוא יראה שהכדור אצלי ויצטרף אלייOriginally posted by momo3@Jun 1 2009, 09:14 PM
arad1021
אקספסקיו תוקף בריח בלש ורואה מה בלבאזור עומד לעשות עם כדור הוא מבטל את המהלך של באלבאזור שכמעט מאבד את הכדור אבל בעזרת חבטה מחזיר אותו לעצמו, אקספסקיו תוקף בחבטה כדי לנסות לפתוס את הכדור אבל הלבאזור חומק עם הפוקדור.
לא הגבתי לי לזה
"בקרוב עד לא" אני עונה לו ואז הולך להר הגעשOriginally posted by momo3@May 29 2009, 09:44 PM
איש-האיש
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע רודי ניכנס לתוך מרכז הפוקימונים.
"נו אתה רוצה כבר ללכת לאי המוות כדי להגיע למכון הראשון?" הוא שואל.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"נו באמת, תנסו שוב קדימה, אני מאמין בכם.Originally posted by momo3@Jun 1 2009, 09:14 PM
norg
הפוקימונים שלך מנסים לתקוף במתקפות האלו אבל לא מצליחים, הם ניראים מאוד חלשים.
אתם מסוגלים להצליח, אז קדימה תנסו שוב בכל הכוח!"
"קדימה הארד תנסה לעזור לאייפום תישתמש בדחיפה כדי להעיף את אייפום לאוויר ואתה אייפום תישתמש במכת זנב כשאתה באויר על מגמר"Originally posted by momo3@Jun 1 2009, 09:14 PM
YABOBI
איפום עוזר להארד להתקוף את מגמר ולפגוע בו חזק, דורפי תוקף בדבש דביק שגורם לאיפום להידבק על הריצפה ואל עצמו בגלל הדבש, איפום לא יכול לזוז.
omeriko
סטריפין מוותר על מתקפת החבטה ותוקף המתקפת בועות שוב, ומחסל את הטורקול הזוהר, הטורקול עף על קיר המערה.
והמערה מתחילה לקרוס, עליכם, לפתע טורקול ניקבר תחת כל הסלעים עם לא תצאו עכשיו מהאזור הזה במערה, אתה וסטריפין תקברו מתחת לאבנים.
Pochama
אתה רואה המולה סביב הנהר שבמערה הוא זוהר ואתה רואה מן צללית של פוקימון, כולם צועקים "זה הוא זה הוא!" ומכינים את הפוקדוריםלרגע שהוא יצא מהמים.
דרטיני לשלטון!
"טוב אז בוא אחרי." אומר רודי, אתם הולכים למזח, אתם עולים על ספינה יפיפיה.
"טוב תנוח לך, תןך שעה ומשהו אנחנו באי המוות." אמר רודי והניע את הספינה.
אתה שוכב לך בנוח, לפתע ניפתח הפוקדור של סטריפין, הוא מתחיל להסתובב בספינה.
אתה נח לך בשקט.
לפתע אתה רואה שיש תנודה בים וגלים גדולים פוגעים בספינה, לפתע אתה רואה שמן הים יוצאת צוללת ועליה הסמל DS.
לפתע רודי יוצא מהחדר שלו "צריך לסובב את הספינה עכשיו הוא צועק בבהלה, אתה תשאר כאן ותשתמש בפוקימונים שלך להגן עלינו." הוא אומר ורץ אל ההגה של הספינה.
הדלת של הצוללת ניפתחת ומימנה יוצא מאמן עצבני במיוחד, "תביאו לי את המפה!" הוא צורח.
arad1021
אתה זורק את הפוקדור אבל עוד לפני שהוא מספיק להיפתח בלבאזור תוקף אותו, ומעיף אותו עליך בפנים.
אקספסקיו מתעצבן ולפתע תוקף בגחלת ופוצע חזק את בלבאזור, בלבאזור מתחיל לבכות.
אקספסקיו למד גחלת.
איש-האיש
"אני לא ממליץ לך ללכת לשם עכשיו אמרו שהייתה שם התמוטט של הקירות והכינסה חסומה.
אני ממליץ לך להישאר פה, לברטה יש משימה שעם תסיים אותה תקבל פיצ'ו, רוצה?" שאל רודי.
norg
אקספסקיו אוגר את כל הכח שלו ותוקף בגחלת, אבל הפוקימון לא יוצא מהמים, אקספסקיו למד גחלת.
לפתע אתה מקבל טלפוןדרך הפוקדע, אתה עונה ובודק מי זה.
"שלום זה פרופסור מורנו.
ראיתי שמצאתה את פוקימון הדרקון של מפלי הגייזר, אם אתה רוצה לנסות לתפוס אותו לך לאי המוות מדענים אמרו שקבוצה של כאלה תגיע עכשיו לשם.
הם רוצים לחקור אותו ולתת לו את השם שלו סוף סוף." אמר הפרופסור וניתק.
YABOBI
הארד מנסה להוציא את האיפום מהדבש אבל לא מצליח, דורפי תוקף בשדבש מתוק שוב אבל הארד חומק והדבש פוגע במגמר.
במקום להדביק את מגמר הדבש נישרף, עם תכוון על איפום בעזרת מגמר את הלביור שלו, איפום ישתחרר מהדבש.
אני ממתין בהתרגשות עד לרגע שהוא יצא. אני מוציא את פייר החוצה שיהיה מוכן להילחם.Originally posted by momo3@Jun 1 2009, 11:26 PM
Pochama
אתה רואה המולה סביב הנהר שבמערה הוא זוהר ואתה רואה מן צללית של פוקימון, כולם צועקים "זה הוא זה הוא!" ומכינים את הפוקדוריםלרגע שהוא יצא מהמים.
כן מכןן את הלהביור אל אייפוםOriginally posted by momo3@Jun 1 2009, 11:26 PM
YABOBI
הארד מנסה להוציא את האיפום מהדבש אבל לא מצליח, דורפי תוקף בשדבש מתוק שוב אבל הארד חומק והדבש פוגע במגמר.
במקום להדביק את מגמר הדבש נישרף, עם תכוון על איפום בעזרת מגמר את הלביור שלו, איפום ישתחרר מהדבש.
אני פונה הצידה-אל מחוץ לטווח האבןOriginally posted by momo3@Jun 1 2009, 10:14 PM
Raichu sama
אתה מנסה לחמוק מהאבן המתגלגלת אבל לא מצליח אתה רץ הכי מהר אבל היא צוברת מהירות ואתה עומד להיפגע.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"סטריפן, בלימה על המאמן!!!" אניצועקOriginally posted by momo3@Jun 1 2009, 11:26 PM
דרטיני לשלטון!
"טוב אז בוא אחרי." אומר רודי, אתם הולכים למזח, אתם עולים על ספינה יפיפיה.
"טוב תנוח לך, תןך שעה ומשהו אנחנו באי המוות." אמר רודי והניע את הספינה.
אתה שוכב לך בנוח, לפתע ניפתח הפוקדור של סטריפין, הוא מתחיל להסתובב בספינה.
אתה נח לך בשקט.
לפתע אתה רואה שיש תנודה בים וגלים גדולים פוגעים בספינה, לפתע אתה רואה שמן הים יוצאת צוללת ועליה הסמל DS.
לפתע רודי יוצא מהחדר שלו "צריך לסובב את הספינה עכשיו הוא צועק בבהלה, אתה תשאר כאן ותשתמש בפוקימונים שלך להגן עלינו." הוא אומר ורץ אל ההגה של הספינה.
הדלת של הצוללת ניפתחת ומימנה יוצא מאמן עצבני במיוחד, "תביאו לי את המפה!" הוא צורח.
אני זורק מהר פוכדור על טורקול ובורח משםOriginally posted by momo3@Jun 1 2009, 11:26 PM
omeriko
סטריפין מוותר על מתקפת החבטה ותוקף המתקפת בועות שוב, ומחסל את הטורקול הזוהר, הטורקול עף על קיר המערה.
והמערה מתחילה לקרוס, עליכם, לפתע טורקול ניקבר תחת כל הסלעים עם לא תצאו עכשיו מהאזור הזה במערה, אתה וסטריפין תקברו מתחת לאבנים.
"כן" אני עונה לו בשימחהOriginally posted by momo3@Jun 1 2009, 10:26 PM
איש-האיש
"אני לא ממליץ לך ללכת לשם עכשיו אמרו שהייתה שם התמוטט של הקירות והכינסה חסומה.
אני ממליץ לך להישאר פה, לברטה יש משימה שעם תסיים אותה תקבל פיצ'ו, רוצה?" שאל רודי.
ומתחיל ללכת איתו לקפה של ברטה בשביל לדעת מה המשימה
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"יפה מאוד אקספסקיו למדת גחלת עכשיו תעשה עליו שוב גחלת ואז תיקח לו את הכדור שהוא יהיה איתנו בצוות"Originally posted by momo3@Jun 1 2009, 11:26 PM
arad1021
אתה זורק את הפוקדור אבל עוד לפני שהוא מספיק להיפתח בלבאזור תוקף אותו, ומעיף אותו עליך בפנים.
אקספסקיו מתעצבן ולפתע תוקף בגחלת ופוצע חזק את בלבאזור, בלבאזור מתחיל לבכות.
אקספסקיו למד גחלת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)