Pokemon GO
עמוד 172 מתוך 176 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,566 עד 2,580 מתוך 2639
  1. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 02:58 PM
    The Cheshire Cat
    הו-או נוחתת באזור המושלג, הקור מחליש אותה, לפתע אתה שומע רעש של פיצוץ והוא לא רחוק ממך.
    "הו-או תחזרי בינתיים" אני אומר לה ומתחיל ללכת לכיוון הפיצוץ.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 12:15 PM
    Dragonite!!!
    כל הקירות שמאחוריך מתחילים להתפרק, לפתע אתה רואה בחדר שאתה עובר לידו פוקדור מוזהב, זה הפוקדור שרודי דיבר עליו.
    אני חוטף את הפוקדור ורץ בשיא המהירות החוצה מהמבנה.

3. משתמש מנוסה
    אמבראון
    הפוקדור ריק, לפתע אתה שומע את קולה של אמך היא קוראת לך לארוחת בוקר, אתה רץ במהירות אל המטבח ומתיישב ליד אבא שלך, אתה מניח את הפוקדור על השלוחן, "ממי הפוקדור הזה?" שאל אבא שלך.

The Cheshire Cat
    לפתע אתה רואה את טוד הוא נילחם עם בלבאזור שלו נגד מאמנת בעלת סניזל, הסניזל שלה תוקף במתקפת קרח ללא הפסקה.

Dragonite!!!
    אתה לוקח את הפוקדור לפתע היציאה נחסמת עלי ידי הלבנים שלפלו כשהתקרה התפרקה, לפתע הלבנים התחילו להדלק באש ולשרוף את הקירות בחדר עם לא תצא מהמקום במהירות אתה תשרף.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 03:18 PM
    אמבראון
    הפוקדור ריק, לפתע אתה שומע את קולה של אמך היא קוראת לך לארוחת בוקר, אתה רץ במהירות אל המטבח ומתיישב ליד אבא שלך, אתה מניח את הפוקדור על השלוחן, "ממי הפוקדור הזה?" שאל אבא שלך.
    "אני לא יודע אבא אולי מהפרופסור
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 03:18 PM

The Cheshire Cat
    לפתע אתה רואה את טוד הוא נילחם עם בלבאזור שלו נגד מאמנת בעלת סניזל, הסניזל שלה תוקף במתקפת קרח ללא הפסקה.
    "טוד אתה בסדר?" אני צועק ורץ אליו.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 02:58 PM
    Bugs Bunny
    זה יותר אוונט ממרתון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פאנפי מתקרב במהירות אל מדקיפ הוא עומד חתקוף אותו בחבטה אבל מדקיפ תוקף באקדח מים ופוצע את פאנפי חזק.
    אה באסה אני לא אגיב הרבה אני הולך לסרט כמו שאמרתי לך ואחזור בסביבות 7 וחצי 8
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עכשיו השתמש בסטירת בוץ על הקרקע תוך כדי ריצה ושלח לעבר פאנפי אקדחי מים!" אני מצווה עליו

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 12:05 PM
    TreeCko
    "מתוק אין לך זמן אתה כבר צריך להתארגן, יש לך פגישה עם פרופסור מורנו עוד חצי שעה" אמרה אמיך.
    "אה נכון" אני אומר
    "טריקו חכה כאן אני כבר בא" אני אומר לטריקו והולך להתארגן ושאסיים אחזור לחדר

8. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 12:05 PM
    Ducky
    כאשר ארבוק מקרב את הזנב שלו לראש כדי לנשוך את טוטודייל, טוטודייל תוקף בשריטה ופוצע את הפנים של ארבוק, טוטודייל משתחרר מהקשירה ותוקף את ארבוק בזעם ופוצע חזק את ארבוק, לפתע אתה רואה שצ'ארונכור אומר להיות מחוסל עם לא לא ישתחרר ממתקפת הגוף של מאק.
    "טוטודייל, תעיף את מאק באקדח המים הכי חזק שלך, ואז תשתמש עליו במתקפת זעם!"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 02:43 PM
    FFire-Blaze
    "זה ניראה כמו מטאורים אבל זה מוזר כי עכשיו יום ואי אפשר לראות אותם, היום בלילה יש לילה של מטאורים, עוד חצי שעה שקיעה אז ניראה את המטאורים יותר טוב." אמר רודי
    "אדיר" אני אומר וממשיך להסתכל בשמים ואז מפסיק. "אם בלילה זה יותר שווה אז אני אחכה ללילה"
    חזרתי!!

10. משתמש מנוסה
    אמבראון
    "טוב, אתה הולך להתארגן כי עוד חצי שעה אתה צריך ללכת לפרופסור." אמר אביך.

The Cheshire Cat
    "עכשיו אני בסדר גמור, קדימה בלבאזור חסל את הסניזל הזה לפני שאני מתעצבן!" עצק טוד.
    בלבאזור תקף בעלי תער אבל סניזל תקף בשריטה וכל עלה שעף ליכיוונו נחתך לחתיכות קטנות בגלל מתקפת השריטה של סניזל.
    לפתע סניזל תקף ברדיפה וחיסל סופית את בלבאזור, "ידעתי שתפסיד אבל אל תדאג יש לך עוד כמה חודשים עד המכון השישי והאחרון אולי תתחזק עד אז" אמרה הנערה.

Bugs Bunny
    מדקיפ מנסה לבצע את מה שאמרתה אבל מכה תחתית בכל הכוח וניכנס במדקיפ חזק כדי שלא יזוז, מדקיפ לא מוותר הוא תוקף באקדח מים ופוצע את פאנפי אבל גם מדקיפ נחלש, לפתע הם מתעלפים, כניראה שמדקיפ ופאנפי מחוסלים.
    "קדימה בוא נגמור את הקרב הזה צא ברלום!" אמר הנער והוציא ברלום שניראה חזק במיוחד.

TreeCko
    אתה מתארגן במהירות לפתע אתה רואה שנישאר לך רק עוד רבע שעה להגיעה למעבדה של הפרופסור.

Ducky
    טוטודייל תוקף באקדח מים ופוצע את מאק שמשחרר את צ'ארונכור ממכת הגוף, טוטודייל מתקרב אל מאק אבל ותוקף אותו בזם שניה לפני שהוא פוגע מאק תוקף בחומצה שפוגעת בטוטודייל ומרעילה אותו.

FFire-Blaze
    לפתע הספינה נעצרת, "טוב הגענו לאי המוות אתה יכול לרדת מהספינה." אמר רודי.

11. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Aug 13 2009, 07:29 PM

The Cheshire Cat
    "עכשיו אני בסדר גמור, קדימה בלבאזור חסל את הסניזל הזה לפני שאני מתעצבן!" עצק טוד.
    בלבאזור תקף בעלי תער אבל סניזל תקף בשריטה וכל עלה שעף ליכיוונו נחתך לחתיכות קטנות בגלל מתקפת השריטה של סניזל.
    לפתע סניזל תקף ברדיפה וחיסל סופית את בלבאזור, "ידעתי שתפסיד אבל אל תדאג יש לך עוד כמה חודשים עד המכון השישי והאחרון אולי תתחזק עד אז" אמרה הנערה.
    "מה קורה פה? מי זאת?" אני שואל את טוד מופתע.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    TreeCko
    אתה מתארגן במהירות לפתע אתה רואה שנישאר לך רק עוד רבע שעה להגיעה למעבדה של הפרופסור.
    אני הולך מהר לכיוון הדלת ואז בודק עם הקופסה ריקה או שיש בה עוד משהו
    עם יהיה אקח ואתחיל ללכת מהר למעבדה

13. Kibō no chi

Ducky
    טוטודייל תוקף באקדח מים ופוצע את מאק שמשחרר את צ'ארונכור ממכת הגוף, טוטודייל מתקרב אל מאק אבל ותוקף אותו בזם שניה לפני שהוא פוגע מאק תוקף בחומצה שפוגעת בטוטודייל ומרעילה אותו.
    "תגידי, לצ'ארונכור שלך יש מתקפות על חושיות או אדמה במקרה?" אני שואל ומוסיף, "טוטודייל, תשתמש שוב באקדח מים על מאק!"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אמבראון
    "טוב, אתה הולך להתארגן כי עוד חצי שעה אתה צריך ללכת לפרופסור." אמר אביך.
    אני מתארגן מהר מהר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    The Cheshire Cat
    "זו ג'וליה, היא מנהגת המכון השישי באיי רוקי, ניסיתי להסיג את התג השישי עכשיו אבלה היא חזקה מאוד.
    אני צריך לאמן עכשיו את בלבאזור שלי כדי שהוא יתפתח ולתפוס פוקימון חדש." אמר טוד.
    הלילה כבר יורד, לפתע אתה רואה כל מני פסים מוזרים בשמיים, לפתע אתה שומעה את גו'ליה מנהגת המכון השישי לוחשת לעצמה " הגיעה הזמן."
    לפתע אתה רואה שאחד הפסים מתקרב לכיוון שלכם, ומתקרב ומתקרב, "סניזל תקוף בקרן קרח " אמרה ג'וליה והוציא את סניזל שלה, שתקף את אחד מהפסים שהתקרבו אליכם מאוד בקרן קרח, לפתע אתה רואה אבן ענקי שנחתה על האדמה ויוצא ממנה מלא עשן.

TreeCko
    אתה עומד לצאת מהבית רק שחכתה דבר אחד חשוב את טריקו.

The Trooper
    טוטודייל מנזה לתקוף באקח מים אבל לא מצליח הוא חלש מדי, לפתע צ'ארונכור תוקף בעל קולי ופוגע חזק במאד, לפתע ארבוק מתגנב מאחורי צ'ארונכור ואז תוקף אותו בקשירה ומתחיל לחנוק אותו צ'ארונכור לא מצליח להשתחרר.

אמבראון
    אתה מתארגן במהירות וניפרד מההורים שלך, אתה לוקח את הפוקדור המיוחד ורץ למעבדה של פרופסור אוק, לפתע אתה רואה מרחוק שהמעבדה של הפרופסור בוערת, האש מטפשתת לכל צד.

עמוד 172 מתוך 176 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •