אני זורק אותו לאוויר לראות מה יצאkretorrbwly
אתה רואה בתוך הקופסה פוקדור.
אני זורק אותו לאוויר לראות מה יצאkretorrbwly
אתה רואה בתוך הקופסה פוקדור.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אני עולה על ההר ומחפש שם גם פוקימוני מים או דרקון וגם את המערה מה שאני ימצא קודםOriginally posted by momo3@Jun 5 2009, 04:52 PM
arad1021
אתה ממשיך ללכת אתה מגיע לדרך 248 ואתה רואה הר געש ענקי, אתה מחפש עליו מידע במפה רואה שיש בהר מער פוקימוני דרקון.
"טוב אני אוותר על הרעיון שלתפוס אותו" אני אומר לעצמי וממשיך בדרך לכיוון העיר.Originally posted by momo3@Jun 5 2009, 04:26 PM
omeriko
לפתע אתה רואה שמהאבנים מתחיל לצאת עשן ואזף כל האבנים שחוסמות את הכניסה למערה נופלות, מהמערה יוצא הטורקול, הוא רץ במהירות וניכנס לחור אחד שיש על הר הגעש שיוצא מימנו רוח חמה.
"נעזור לו?" אומר בשקט ואז אצעק "תכין לו אוכל שהוא אוהב בתור פיתויOriginally posted by momo3@Jun 5 2009, 04:26 PM
FFire-Blaze
אתה רץ אל המעבדה וניכנס עליה, לפתע אתה רואה את הפרופסור הוא רודף אחרי פוקימון דמוי ארנב שקופץ ממקום למקום במעבדה.
![]()
חזרתי!!
"לא אני לא מתאם אני מאמן תודה אבל לא משנהOriginally posted by momo3@Jun 5 2009, 03:26 PM
איש-האיש
אתה יוצא מהקפה של ברטה, אתה רואה את רודי "נו אתה הולך לבצע את המשימה של ברטה כדי לקבל פיצ'ו?" שואל רודי.
אתה יודע איפה יש פוקימונים טובים ללכידה? אני מחפש אחר פוקימוני עשב או אבן" אני אומר
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"ברור" אני צועק "סטריפן, קדימה בוא נלך להציל אותה" ואני וסטריפן קופצים למים.Originally posted by momo3@Jun 5 2009, 04:52 PM
The King Dratini
אתה רואה משהי שכולוה רטוב והוא אוחזת בעץ שצף על המים, "אתה יכול בבקשה לעזור לי לעלות לספינה כי אם לא אני יטבע פה." אמרה הנערה שניראתה עייפה מאוד.
![]()
kretorrbwly
מן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי חזיר.
arad1021
אתה מתחיל לעלות על הר הגעש לפתע אתה רואה מאמנת היא מחפשת משהו.
omeriko
אתה יורד מההר ומגיע אל העיר קומפו, אתה רואה שלט ענקי בעיר "באו לצחרוצ פוקימוני המים הגדולה שנימצאת בחוף הים פרס גדול למנצח."
FFire-Blaze
"ניסיתי זה לא עוזר הוא לא מפסיק לקפוץ, לפתע הפוקימון חוטף מהיד שלך את הפוקדור של אוקטופאף.
הוא שובר את החולון ויוצא מהמעבדה ובורח אל היער.
איש-האיש
"אתה יכול להיות גם מאמן וגם מתאם זה אימון טוב לפוקימונים שלך, ואם אתה מחפש פוקימוני עשב או אדמה לא תימצא אותם באי הזה, אפשר למצוא פה רק מים אש ולפעצים חרק או פוקימונים מסוג רגיל.
The King Dratini
לפתע אתה רואה סולם שאיתו אתה יכול להעלות את המאמנת על הספינה.
"היי מה את מחפשת?" אשאל אותהOriginally posted by momo3@Jun 5 2009, 05:18 PM
arad1021
אתה מתחיל לעלות על הר הגעש לפתע אתה רואה מאמנת היא מחפשת משהו.
.
אני וסטריפן מעלים את הילדה בסולם. "מי את?" אני שואל "ואיך הגעת לאמצע הים? ואיך טבעת?"Originally posted by momo3@Jun 5 2009, 05:18 PM
The King Dratini
לפתע אתה רואה סולם שאיתו אתה יכול להעלות את המאמנת על הספינה.
"איך קוראים לך?" אני שואל בחיוך, (הוא שלי?) אני יוצא איתו החוצה ומתחיל ללכת לדרך 248kretorrbwly
מן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי חזיר.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אני מחליט להישאר במקום ולחפש אחר פוקימוניםOriginally posted by momo3@Jun 5 2009, 04:52 PM
Pochama
הפוקימון קופץ עליך ולוקח ממך את האוכל, לפתע כל המאמנים מסתקלים עליך, לפתע אתה מביט שוב ורואה שהפוקימון נעלם.
"אוי נו לא עוד פעם" אומרים המאמנים וחוזרים אל רכבת הלבה.
"הארנב הזה מתחיל לעצבן!!!!!!!!! !!!!!" אומר וארוץ אחריוOriginally posted by momo3@Jun 5 2009, 05:18 PM
FFire-Blaze
"ניסיתי זה לא עוזר הוא לא מפסיק לקפוץ, לפתע הפוקימון חוטף מהיד שלך את הפוקדור של אוקטופאף.
הוא שובר את החולון ויוצא מהמעבדה ובורח אל היער.
חזרתי!!
arad1021
"ראיתי כאן צ'ימצ'אר זוהר נסיתי לתפוס אותו אבל הוא ניכנס לחור הזה כן הוא לא רוצה לצאת." אמרה המאמנת.
omeriko
אתה הולך לחוף ורואה את דוכן ההרשמה מרחוק.
The King Dratini
המאמנת עלתה על הספינה, "מאמן בשם רודי הביא לי בעיר קומפו חצי מהמפה שלו, הוא אמר לי להגיע לאי המוות והוא כבר יפגוש אוי שם הסכרי ספינה ונסעתי לאי, אבל אז פתאום צוות DS מצא אותי הוא ניסה לגנוב ממני את המפה אבל לא הצליח אבל הוא הצליח לפוצץ לי את הספינה, כבר יומים אני ככה מחזיקה בבול עץ כדי לא לטבוע." אמרה המאמנת.
kretorrbwly
אתה מוציא מהמגירה את הפוקדע של אמא שלך ובודק מידע על הפוקימון.
"פיגטאר פוקימן דמוי החזיר, פיגטאר יכול לקפוץ לגבהים בעזרת זנבו דמוי הקפיץ.
כשהו מתעצבן כל זנבו נידלק באש והוא יכול לתקוף במתקפה חד פעמתי לקרב שניקראת קפיץ להבה.
היא יכולה לחסל את היריב תוך שניות.
Pochama
אתה שומע את המדריך של הטיול אומר לכל המאמנים לחזור כי הרכבת עומד לנסוע לעיר קומפו.
FFire-Blaze
אתה רודף אחרי הפוקימון ולפתע הוא לא שם לב ונופל לתוך בור עמוק, אתה מביט לתוך הבור לראות מה קרה לא ורואה שהוא התעלף.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)