"בטח,שלוש על שלוש?" אני שואלOriginally posted by momo3@Jun 6 2009, 09:35 AM
איש-האיש
אתה הולך אחריו אל המזח, אתם עולים על ספינה אחת, רודי נכינס לחדר הבקרה ומניע את הספינה.
הוא יוצא מחדר הבקרה "היי רוצה נגדי קרב?" שאל רודי.
"בטח,שלוש על שלוש?" אני שואלOriginally posted by momo3@Jun 6 2009, 09:35 AM
איש-האיש
אתה הולך אחריו אל המזח, אתם עולים על ספינה אחת, רודי נכינס לחדר הבקרה ומניע את הספינה.
הוא יוצא מחדר הבקרה "היי רוצה נגדי קרב?" שאל רודי.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
אני זורק כמה אבנים ומנסה שוב את הפוכדורOriginally posted by momo3@Jun 6 2009, 10:18 AM
Scizor chan
אתה זורק את הפוקדור על סייטר אבל הוא תוקף את הפוקדור ופוקדור חוזר עליך בחזרה.
אתה רואה מלא אבנים שאתה יכול לזרוק על סייטר כדי להחליש אותו.
איש-האיש
"שתיים על שתיים כי יש לי רק שני פוקימונים!" אמר רודי והוציא מהפוקדור שלו את ווילמר ()
Scizor chan
אתה זורק אבן על סייטר שפוגעת בו ומפילה אותו לתוך השיחים, אתה זורק על סייטר פוקדור הפוקדור ניכנס אל תוך השיחים גם הוא, אתה שומע רעש של תפיסה של פוקימון אתה הולך לראות מה קרה ורואה שכניראה תפסתה את סייטר בפוקדור.
"סטריפין מהר תקום! קדימה חבטה אחרונה ואנחנו מנצחים את זה!" אני אומר לו במטרה לעודד.Originally posted by momo3@Jun 6 2009, 02:39 AM
omeriko
סטריפין תוקף את קורפיש בחבטה, וקורפיש תוקף באחיזת צבט.
הפוקימונים תוקפים זה את זה, שניהם נפגעים ולא מצליחים לקום.
"צאי באנירי" אני מוציא את באניריOriginally posted by momo3@Jun 6 2009, 09:42 AM
איש-האיש
"שתיים על שתיים כי יש לי רק שני פוקימונים!" אמר רודי והוציא מהפוקדור שלו את ווילמר ()
"באנירי סבל ואז חבטה מהר וחזק" אני אומר
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
שם משתמש:~yarin~
שם במשחק:ירין
תמונת מאמן או מתאם:[]
מה אתם רוצים להיות: מאמנים/ מתאמים:מאמנים
רקע:ירין תמיד היה ילד שובב שמצחיק את כולם וכולם אוהבים אותו.
הוא תמיד התחבר לפוקמונים והמציא דברים מטורפים לעשות איתם.
אמו של ירין היא מתאמת מפורסמת ואביו מאמן מכון.ירין תמיד הסתכל על הקרבות של אביו וקיווה שיום אחד הוא יהיה גם מאמן. מחוז רוקי היתה הזדמנות גדולה בישבילו.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
omeriko
סטריפין אוגר את כל הכח שנישאר לו ותוקף בחבטה ומחסל את קורפיש, אתה עולה לשלב הבא בתחרות פוקימוני המים.
איש-האיש
באנרי תוקפת בסלב ומעלה את סטטוס ההתקפה שלה, באנירי תוקפת בחבטה ווילמר תוקף במערבולות והמערבולת פוגעת בבאנירי, שניפצע קשה מאוד.
אני לוקח את הפוכדור ומוציא את סייטר החוצהOriginally posted by momo3@Jun 6 2009, 10:42 AM
Scizor chan
אתה זורק אבן על סייטר שפוגעת בו ומפילה אותו לתוך השיחים, אתה זורק על סייטר פוקדור הפוקדור ניכנס אל תוך השיחים גם הוא, אתה שומע רעש של תפיסה של פוקימון אתה הולך לראות מה קרה ורואה שכניראה תפסתה את סייטר בפוקדור.
"אני לא רואה בזאת בעיה..." אומר לפרופסור. "אבי שלח אותי עליך כדי לקבל פוקדורים ופוקידע וכל השטויות..."Originally posted by momo3@Jun 6 2009, 02:01 AM
FFire-Blaze
"ואוו, אז אתה רוצה את אקטופאף בתור הפוקימון ההתחלתי שלך?" שאל הפרופסור
חזרתי!!
Scizor chan
הפוקדור ניפתח ולפתע יוצא מימנו פוקימון אחר לא סייטר פוקימון במוי ארנב.
לפתע אתה רואה את הסייטר הוא מתחבא מאחורי עץ אחד.
omeriko
אתה מקבל מרפא ממנהל התחרות ואה מרפא את סטריפין כדי שיהיה חזק לקרב הבא.
אתה עולה לזירה לקרב השני מולך יש מאמן והוא מוציא פוליטוד ()
FFire-Blaze
"אז בסדר הינה כך חמישה פוקדורים ופוקדע וקדימה צא למסע." אמר הפרופסור ונתן לך את הפריטים.
"סטריפין אתה מוכן?קדימה תתחיל עם בועות לכל עבר ואז כשהוא מתמקד בבועות תפתיע אותו עם חבטה מאחורה!" אני אומר לו בשקטOriginally posted by momo3@Jun 6 2009, 11:22 AM
omeriko
אתה מקבל מרפא ממנהל התחרות ואה מרפא את סטריפין כדי שיהיה חזק לקרב הבא.
אתה עולה לזירה לקרב השני מולך יש מאמן והוא מוציא פוליטוד ()
"תודה אדוני" אומר ואצא למסע.Originally posted by momo3@Jun 6 2009, 11:22 AM
FFire-Blaze
"אז בסדר הינה כך חמישה פוקדורים ופוקדע וקדימה צא למסע." אמר הפרופסור ונתן לך את הפריטים.
חזרתי!!
"אני מניח שהגורל בחר בהארד הזה להיות השותף שלי..." אני אומר ומחייך להארדOriginally posted by momo3@Jun 6 2009, 11:22 AM
Scizor chan
הפוקדור ניפתח ולפתע יוצא מימנו פוקימון אחר לא סייטר פוקימון במוי ארנב.
לפתע אתה רואה את הסייטר הוא מתחבא מאחורי עץ אחד.
"הארד! תקוף את הסייטר הזה במתקפה כלשהיא שיש לך!"
'אקדח מים? זה אומר שהוא חלקו גם מסוג מים כנראה... יפה מאוד, הוא יתאים בול לצוות שלי' אני חושב "פייר, ריח בילוש! לאחר מכן, עבור לחבטה נוספת!"Originally posted by momo3@Jun 5 2009, 10:50 PM
Pochama
אקספסקיו תוקף בחבטה ופוגע בפוקימון הדרקון שמתעצבן ותוקף את אקספסקיו באקדח מים שפוגע חזק באקספסקיו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)