Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 176 ראשוןראשון ... 1826272829303878128 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 2639
  1. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jun 6 2009, 08:15 AM
    Ducky
    אתה וטוטודייל הולכים אל הר הגעש, לפתע אתה רואה נערה אחת היא בוכה.
    אני מתקרב אל הילדה ושואל אותה מה קרה, ומנסה לעודד אותה ולעזור לה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 5 2009, 10:50 PM
    arad1021
    "היי מה אתה עושה זה הגרידוס שלי, אני מזהיר אותך אם הבלבאזור של יגע בגרידוס שלי הוא יכנס בו בכל הכח שלו!" אמר המאמן בכעס.
    "סליחה לא ידעתי שהוא שלך" אומר לו ואחפש פוקימון מים או דרקון אחר

3. משתמש מנוסה
    omeriko
    בטריפין תוקף בבועות אבל פוליטוד חומק, ואז כשסטריפין תוקף בחבטה וא חוטף את הבועות שלו על עצמו ונופגע.

FFire-Blaze
    אתה יודע מהמעבדה של הפרופסור ובודק במפה לאין הכי די ללכת אתה רואה כי יש הר געש באי ויש בו מערה של פוקימוני דרקון.

Scizor chan
    הארד תוקף בחבטה אבל סייטר חומק, הארד לא מוותר הוא תוקף בחבטה שוב וסייטר תוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע חזק בהארד שלא מצליח בקושי חפגוע בסייטר.
    סייטר מתחיל לברוח והארד ניראה מחוסל.

Pochama
    אקספסקיו תוקף בריח בלש ורואה מה המהלך הבה של הפוקימון, הפוקימון תוקף בנשיכה אבל אקפסקיו חומק במהירות ותוקף את הפוקימון בחבטה, הפוקימון ניפגע מאוד אבל עדיין ממשיך להלחם.

Ducky
    "אני מנסה לתפוס לצוות שלי פוקימון חדש אבל אני לא מצליחה כל הזמן הפוקימונים פה בורחים לי מהר וקרליה() של כבר תשושה." היא אומר וממשיכה לבכות.

arad1021
    לפתע אתה הסלעים אתה רואה שיוצא גיבל() זהור קטן.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 6 2009, 08:27 PM
    arad1021
    לפתע אתה הסלעים אתה רואה שיוצא גיבל() זהור קטן.
    "אתה שלי" אצעק לו ואז אוציא את אקספסקיו ואומר "אקספסקיו צא וקדימה גחלת בשיא הכוח"

5. משתמש מנוסה
    למה אתה לא כותב לי התחלה?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שם: מור
    FFire-Blaze
    אתה יודע מהמעבדה של הפרופסור ובודק במפה לאין הכי די ללכת אתה רואה כי יש הר געש באי ויש בו מערה של פוקימוני דרקון.
    אני הולך לכיוון הר הגעש לפי הנחיותהמפה
    חזרתי!!

7. מורחקים
    שם: בקונוהא
    Scizor chan
    הארד תוקף בחבטה אבל סייטר חומק, הארד לא מוותר הוא תוקף בחבטה שוב וסייטר תוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע חזק בהארד שלא מצליח בקושי חפגוע בסייטר.
    סייטר מתחיל לברוח והארד ניראה מחוסל.
    אני מחזיר את הארד ואומר לו "עשית ככל יכולתך, תנוח מעט." אני אומר וחוזר לאחי

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 6 2009, 08:15 AM
    norg
    "טוב אז בוא אחרי." אומר רודי אתה הולך אחריו ואתה מגיע אל המזח.
    אתם עולים על ספינה אחת ואז הוא מתחיל להניע את הספינה, "בוא אחר."י הוא אומר.
    אתה ניכנס אחריו לחדר ולפתע הוא מוציא קופסא מאחת הארונות שלו.
    "אני רוצה שתהיה שותף לסוד&#33;" אמר רודי.
    "סוד הא? אז מה הסוד?"

9. משתמש מנוסה
    arad1021
    אקספסקו תוקף בגחלת אבל גיבל חומק, גיבל תוקף בזעם דרקון ופוג חזק באקספסקיו.
    לפתע אתה שומע את המאמן של הגרידוס אומר "הוא בטח יפסיד אז אני כבר אתפוס את הגיבל הזה."

~yarin~
    סליחה בטעות שחכתי לכתוב לך את ההחלה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    זה היום הגדול שלך אתה עומד מול המעבדה של הפרופסור, אתה מביט על הדלת וכל גופך רועד.
    אה מתקרב אל הדלת אתה עומד להיכנס, לפתע מאמן אחד דוחף אותך וניכנס לפניך.

FFire-Blaze
    אתה הולך להר הגעש לפתע בדרך אתה רואה מאמן שצורח אתה הולך לראות מה קרה ורואה שחבורה של טדיאורסאים() זורקים על המאמן תפוחים.

Scizor chan
    אתה חוזר אל אחיך "נו תפסתה פוקימון?" הוא שאל.

norg
    "באי המוות יש אוצר נדיר, כדי למצוא אותו צריך מפה עתיקה מאוד, אני הסגי חצי מהמפה ועד היום אני נותן לרוב המאמנים שבאים עלי חלקים מהמפה כדי שיהיו מפוזרים בעולם, את החצי השני של המפה יש לצוות DS אסור שצוות DS ירבלו את כל המפה אחרת הם ימצאו את מה שיכול להפיל את כל מחוז רוקי." הוא אומר וקורע חתיכה קטנה מהמפה ונותן לך.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 6 2009, 09:02 PM
    ~yarin~
    סליחה בטעות שחכתי לכתוב לך את ההחלה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    זה היום הגדול שלך אתה עומד מול המעבדה של הפרופסור, אתה מביט על הדלת וכל גופך רועד.
    אה מתקרב אל הדלת אתה עומד להיכנס, לפתע מאמן אחד דוחף אותך וניכנס לפניך.
    "היי תיזהר&#33;" אני צועק אליו, "מי אתה?"
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה
    norg
    "באי המוות יש אוצר נדיר, כדי למצוא אותו צריך מפה עתיקה מאוד, אני הסגי חצי מהמפה ועד היום אני נותן לרוב המאמנים שבאים עלי חלקים מהמפה כדי שיהיו מפוזרים בעולם, את החצי השני של המפה יש לצוות DS אסור שצוות DS ירבלו את כל המפה אחרת הם ימצאו את מה שיכול להפיל את כל מחוז רוקי." הוא אומר וקורע חתיכה קטנה מהמפה ונותן לך.
    "ואו תודה, אני אשמור עליה טוב טוב.
    וזה למה אני חייב להגיע בזמן כדי לתפוס את הפוקימון המוזר.
    אז מהר בסדר, כדי למנוע מצוות DS להשיג את חלק המפה, וכדי לתפוס את הפוקימון המוזר, נצא במלוא המהירות לאי המוות"

12. משתמש מנוסה
    arad1021
    אקספסקו תוקף בגחלת אבל גיבל חומק, גיבל תוקף בזעם דרקון ופוג חזק באקספסקיו.
    לפתע אתה שומע את המאמן של הגרידוס אומר "הוא בטח יפסיד אז אני כבר אתפוס את הגיבל הזה."
    "כדאי לך להתרחק מהגיבל הזה כי הוא שלי" אומר לו בכעס ואז אומר לאקספסקיו "ריח בלש ומיד אחרי זה גחלת בשיא הכוח"

13. מורחקים
    שם: בקונוהא
    Scizor chan
    אתה חוזר אל אחיך "נו תפסתה פוקימון?" הוא שאל.
    "כן&#33; אבל אני לא בטוח שאתה תתרשם ממנו... ניסיתי לתפוס סייטר ותפסתי אותו, אבל אני אוהב אותו גם&#33;" אני אומר בחיוך ומוציא את הארד.
    "אני אקרא לך הארדי, וכשתתפתח אקרא לך בהתאם או משהו" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו

14. משתמש מנוסה
    Pochama
    אקספסקיו תוקף בריח בלש ורואה מה המהלך הבה של הפוקימון, הפוקימון תוקף בנשיכה אבל אקפסקיו חומק במהירות ותוקף את הפוקימון בחבטה, הפוקימון ניפגע מאוד אבל עדיין ממשיך להלחם.
    "ריח בילוש, שוב&#33;" אני מצווה עליו

15. Kibō no chi

Ducky
    "אני מנסה לתפוס לצוות שלי פוקימון חדש אבל אני לא מצליחה כל הזמן הפוקימונים פה בורחים לי מהר וקרליה() של כבר תשושה." היא אומר וממשיכה לבכות.
    "הייתי ממליץ לך שתלכי למרכז הפוקימונים, קרלייה באמת נראית מוטשת" אני אומר לילדה.
    "תקשיבי&#33; אל תוותרי&#33; אם את באמת תאמיני בעצמך ותנסי אני בטוח שתצליחי&#33;" אני אומר לה ומחייך.
    "ובכלל, איזה פוקימון ניסית לתפוס?" אני שואל אותה.

Spoiler ספוילר

עמוד 28 מתוך 176 ראשוןראשון ... 1826272829303878128 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •