Pokemon GO
עמוד 89 מתוך 176 ראשוןראשון ... 3979878889909199139 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,321 עד 1,335 מתוך 2639
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 9 2009, 11:17 PM
    Pochama
    פה נירשמים לתחרות, פארק המים נימצא שם." אמר הפקיד אתה מסתקל לאן הפקיד הצביע ואתה רואה תור ארוך לקניית כרטיס לפארק המים.
    'יזה תור... מה אני אעשה?' אני חושב לעצמי. אני נפרד מהפקיד ומצטרף לתור לפארק המים.

2. משתמש מנוסה
    Scizor chan
    אתה עולה על ההר ומיגע אל המערה, אתה מתקרב אל הכניסה, לפתע אתה רואה אנשים צורחים בבהלה ורצים החוצה מן המערה ויורדים מן ההר.
    אתה אל מצליח לששאול אף אחד מהם מה קרה, ושומע רעש של פיצוץ מתוך המערה.

Ducky
    אתה זורק פוקדור על צ'ארמינגו, שניה לפני שהפוקדור ניפתח צ'ארמינגו תוקף בחבטה ומעיף אותו עליך בחזרה.
    צ'ארמינו לא ניפגע בקושי מטוטודייל.

kretorrbwly
    בסדר עדכנתי את צ'רובי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיגטאר מנסה לתקוף בקפיץ להבה אבל אין לו עדיין את האנרגיה הדרושה, סקורפי תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בפיגטאר.

omeriko
    סטריפין תוקף במערבולת וגם פיפלאפ המערבולות פוגעות זו בזו ומתפוצצות לפע פיפלאפ תוקף במערבולת שוב ופוגע בסטריפין חזק.
    סטריפין כמעט מחוסל, הוא מעולף על הריצפה.

trevis222
    למה אתה מחזיר את מריל הקרב עוד לא ניגמר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לאי המוות עוד מעט מגיעים." אמר רודי.
    באנירי יוצאת מהפוקדור שלה ומתחילה לרקוד, לפתע הספינה ניכנסת באבן ובאנירי עפה לתוך המים.
    לפתע אתה רואה שהספינה מתחילה לטבוע ושבאנירי טבעה בתוך המים.

norg
    "אה הפוקימון הזה? אין סיכוי הוא חלש מכדי להתביע את הספינה והוא שוחה בכלל לאי המוות." אמר רודי.

~yarin~
    "מיוחד הוא לא, אני הולך לתת לך פוקימון שקשה מאוד לאמן אותו אם תצליח לתוכל להתקבל לצוות שלי!" אמר הפרופסור והביא לך פוקדור שבתוכו היה פוקימון והוא גם הביא לך עוד חמישה פוקדורים רייקים ופוקדע.

FFire-Blaze
    "אבל הפוקימון שלא לא מקשיב לי אם אני אוציא אותו מהפוקדור הוא ישתגע!" אמר המאמן.

פוטוסינטזה
    "טוב הינה כך, תגיד אתה לא צריך כבר ללכת לפרופסור?" שאל אביך והביא לך את הפוקדור של מאנצ'לאקס.

arad1021
    אתה זורק פוקדור על גיבל שוב ופוגע בו, גיבל ניכנס אל הפוקדור שמתחיל לזוז מצד לצד, לפתע הפוקדור נעצר.
    כל הכבוד תפסתה גיבל.
    לפתע המאמן שלידך אומר "רוצה קרב 2 על 2 מולי?" הוא שואל.

Pochama
    אתה מחכה חצי שעה, כעבור חצי שעה אתה ועוד מאמנת מגעים אל הקופה.
    "יש לי רק כרטיס אחד לפארק המים, תצטרכו להלחם עליו." אמר הפקיד.

3. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 12:28 PM

omeriko
    סטריפין תוקף במערבולת וגם פיפלאפ המערבולות פוגעות זו בזו ומתפוצצות לפע פיפלאפ תוקף במערבולת שוב ופוגע בסטריפין חזק.
    סטריפין כמעט מחוסל, הוא מעולף על הריצפה.
    "סטיריפין מהר תתעורר! אתה חייב עוד קצת!" אני אומר לו מטרה לגרום לו לקום ולהמשיך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: מור
    FFire-Blaze
    "אבל הפוקימון שלא לא מקשיב לי אם אני אוציא אותו מהפוקדור הוא ישתגע!" אמר המאמן.
    "אוקיי..." אומר ואתחיל לרוץ אחרי הטדיאורסאיים!!
    חזרתי!!

5. Kibō no chi

Ducky
    אתה זורק פוקדור על צ'ארמינגו, שניה לפני שהפוקדור ניפתח צ'ארמינגו תוקף בחבטה ומעיף אותו עליך בחזרה.
    צ'ארמינו לא ניפגע בקושי מטוטודייל.
    "טוטודייל, תנסה לפגוע בו רק עוד קצת! אני בטוח שנצליח! יש לי אסטרטגיה כבר!" אני אומר בביטחון.
    "טוטודייל, כשהראש שלך נמצא במים, אתה לא שומע כלום, נכון? אז כל מה שאתה צריך לעשות זה למלא את האוזניים שלך במים, ככה לא תשמע את הצרחות שלו, ואולי אפילו תוכל להביס אותו! אבל אם אתה לא רוצה להלחם בו, אני אבין, אבל אני פשוט מהמין בך, כמו שהאמנתי בך כשכיבית את השריפה לגמרי בעצמך! אתה יכול טוטודייל!" אני קורא בגאווה.
    "טוטודייל, אם אתה רוצה להלחם, תמלא את האוזניים שלך במים ואז תשתמש באקדח מים!"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    omeriko
    סטריפין מנסה לקום אבל פיפלאפ לא מוותר הוא תוקף בבועות ומחסל את סטריפין סופית.
    "המנצח בקרב חצי הגמר הוא "פיפלאפ הפוקימון של ג'ון" אמר השופט.
    ג'ון התקרב עליך ואמר "כל הכבוד היה קרב טוב אבל אתה והסטריפין שלך צריכים להתאמן הרבה כדי לנצח אותי" הוא אומר והושיט לך יד כדי שתלחץ לו אותה.

FFire-Blaze
    אתה רואה שהטדיאורסאים נכנסים לתוך מערה גדולה מאוד, אתה שומע את אקטופרף צועק.

Ducky
    טוטודייל לא מגיב הוא מחוסל לגמרי, הצ'ארמינגו מתחיל לצחוק.
    לפתע אתה רואה את המאמאנת ההיא שפגשתה מקודם "אמרתי לך שאתה לא תצליח לנצח אותו"

7. משתמש מנוסה
    norg
    "אה הפוקימון הזה? אין סיכוי הוא חלש מכדי להתביע את הספינה והוא שוחה בכלל לאי המוות." אמר רודי.
    "טוב, אתה מוכן לעזור לי לתפוס אותו?"

8. משתמש מנוסה
    ~yarin~
    "מיוחד הוא לא, אני הולך לתת לך פוקימון שקשה מאוד לאמן אותו אם תצליח לתוכל להתקבל לצוות שלי!" אמר הפרופסור והביא לך פוקדור שבתוכו היה פוקימון והוא גם הביא לך עוד חמישה פוקדורים רייקים ופוקדע.
    "תודה!" אני אומר לפרופסור
    "צא!" אני צועק
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 12:46 PM
    omeriko
    סטריפין מנסה לקום אבל פיפלאפ לא מוותר הוא תוקף בבועות ומחסל את סטריפין סופית.
    "המנצח בקרב חצי הגמר הוא "פיפלאפ הפוקימון של ג&#39;ון" אמר השופט.
    ג&#39;ון התקרב עליך ואמר "כל הכבוד היה קרב טוב אבל אתה והסטריפין שלך צריכים להתאמן הרבה כדי לנצח אותי" הוא אומר והושיט לך יד כדי שתלחץ לו אותה.

אני לוחץ את ידו ויורד מהזירה ומסתכל לאן ללכת.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    norg
    "אני לא מתעסק עם הפוקימונים האלה, כתבושהם בסכנ הכחדה." אמר רודי.
    אתה הולך לרות עם הפוקימון עדיין באזור שקרוב לספינה ואתה רואה שהוא נעלם, כעבור כמה דקות הספינה מגיע אל אי המוות.
    "טוב זהו פה אתה יכול לרדת." אמר רודי, אתה יורד וניזכר בחלק המפה שרודי נתן לך הוא אמר שבאי יש אוצר מיוחד.

~yarin~
    "עצור, אל תפתח את הפוקדור פה תחפתח אותו בחוץ." אמר הפרופסור בבהלה.

omeriko
    אתה ניזכר שרודי יכול לכחת אותך לאי המוות למכון הראשון.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 01:29 PM
    ~yarin~
    "עצור, אל תפתח את הפוקדור פה תחפתח אותו בחוץ." אמר הפרופסור בבהלה.

"טוב" אני אומר ויוצא החוצה "צא&#33;"
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. the bitch is back

omeriko
    אתה ניזכר שרודי יכול לקחת אותך לאי המוות למכון הראשון.
    אני מחפש את רודי בקהל~
    ואז אומר לו "תקשיב יש מצב אתה לוקח אותי לאי המוות?"
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    kretorrbwly
    בסדר עדכנתי את צ&#39;רובי.
    פיגטאר מנסה לתקוף בקפיץ להבה אבל אין לו עדיין את האנרגיה הדרושה, סקורפי תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בפיגטאר.
    "פיגטאר רוץ ותקוף אותו מאחוריו בחבטה, צ&#39;רוהי זרע עלוקה ואז חבטה"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

14. משתמש מנוסה
    norg
    "אני לא מתעסק עם הפוקימונים האלה, כתבושהם בסכנ הכחדה." אמר רודי.
    אתה הולך לרות עם הפוקימון עדיין באזור שקרוב לספינה ואתה רואה שהוא נעלם, כעבור כמה דקות הספינה מגיע אל אי המוות.
    "טוב זהו פה אתה יכול לרדת." אמר רודי, אתה יורד וניזכר בחלק המפה שרודי נתן לך הוא אמר שבאי יש אוצר מיוחד.
    הולך למרכז הפוקימונים ומעיף מבט על החלק שלי במפה

15. משתמש מנוסה
    ~yarin~
    מן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי דוב קטן הוא ניראה חמוד מאוד והוא מאוד שקט ()

omeriko
    לפתע אתה רואה את רודי הוא עומד על המזח הוא מדבר עם משהו מוזר.

kretorrbwly
    למה אתה נילחם בפוקימון עם שתי פוקימונים זה לא חוקי.
    הסקורפי נבהל וניכנס לאחד החורים הקטנים שעל הר הגעש.

norg
    אתה מגיע אל האי ומחפש את מרכז הפוקימונים, האי מחא עצים והוא סבוף וקשה לזוז בו.
    אתה רואה מלא פוקימוני חרק, לפתע אתה שומע רעש של צרחה של משהי.

עמוד 89 מתוך 176 ראשוןראשון ... 3979878889909199139 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •