Pokemon GO
עמוד 93 מתוך 176 ראשוןראשון ... 43839192939495103143 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,381 עד 1,395 מתוך 2639
  1. משתמש מנוסה
    kretorrbwly
    אין לצ'רובי גדילה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'רובי תוקפת בחבטה אבל סקורפי חומק, צ'רובי מקבלת כח חיים מסקורפי.
    סקורפי מצליח להשתחרר מזרע העלוקה ותוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בצ'רובי ומרעיל אותה.

omeriko
    איגטון חומק ותוקף בחבטת לשון ומעיף את סוויפר על המאמן ומעיף אותם מהספינה.
    הספינה נוסע מהר מדי והיא עומדת להיתנגש בסלעים שקרובים לאי המוות, אתה מנסה להוריד את הרמה של המהירות אבל לפתע כל לוח הבקרה מתפוצץ.
    הספינה עומדת להיתנגש סלעים.

trevis222
    אתה שוחה אל האי ותוך כמה דקות אתה מגיע לאי, "כמה זמן לא הייתי באי הזה, צריך לחפש את אוולין היא תעזור לך להגיע למכון הראשון." אמר רודי.

~yarin~
    עוד מעט אני העדכן אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מצליח להעלות את ברפול מהבור, אתה רואה שהרגל שלו פצוע.

norg
    אקספסקיו מחפש את מרכז הפוקימוים לפתע הוא ניתקע על קורי עכביש אתה רואה חבורה של פוקימונים שגם נדבקו לרשת וגם מאמנת אחת.
    לפתע אתה רואה חבורה של אריאדוסים הם עומדים לתקוף את אקספסקיו ואת כל שער הפוקימון שעל הרשת.

arad1021
    לבאלבאזור אין בלימה מה אתה לא מבין.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלבאזור תוקף בצרחה ומוריד את סטטוס ההגנה של גרידוס, גרידוס ץוקף בזעם דרקון ופוגע חזק מאוד בבלבאזור.
    גרידוס מצליח להשתחרר מהזרע עלוקה.

FFire-Blaze
    האורסרינג העצבני תוקף אותך באגרוף ממוקד אבל אתה מצליח לחמוק.

2. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 06:07 PM

omeriko
    איגטון חומק ותוקף בחבטת לשון ומעיף את סוויפר על המאמן ומעיף אותם מהספינה.
    הספינה נוסע מהר מדי והיא עומדת להיתנגש בסלעים שקרובים לאי המוות, אתה מנסה להוריד את הרמה של המהירות אבל לפתע כל לוח הבקרה מתפוצץ.
    הספינה עומדת להיתנגש סלעים.
    "אני מחזיר את איגטון לפוכדור שלו ומוציא את סטריפין ויחד איתו קופץ למים "סטריפין תוכל לשאת אותנו עד לחוף מבטחים?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    arad1021
    לבאלבאזור אין בלימה מה אתה לא מבין.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלבאזור תוקף בצרחה ומוריד את סטטוס ההגנה של גרידוס, גרידוס ץוקף בזעם דרקון ופוגע חזק מאוד בבלבאזור.
    גרידוס מצליח להשתחרר מהזרע עלוקה.
    אחחי בלימה זה חבטה

"בזבזאור תשתמש בצרחה להוריד לו הגנה ואז תשתמש בחבטה ובגלל שהורדת לו את ההגנה פעמיים זה יהיה הרבה יותר חזק ואז תשתמש בזרע עלוקה שיגמור אותו לגמרי"

4. משתמש מנוסה
    norg
    אקספסקיו מחפש את מרכז הפוקימוים לפתע הוא ניתקע על קורי עכביש אתה רואה חבורה של פוקימונים שגם נדבקו לרשת וגם מאמנת אחת.
    לפתע אתה רואה חבורה של אריאדוסים הם עומדים לתקוף את אקספסקיו ואת כל שער הפוקימון שעל הרשת.
    "אקס תשתמש בגחלת כדי לשוף את הקורים, ואז עוד גחלת על האריאדוסים"

5. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 03:12 PM

Ducky
    צ'ארמינגו נחלש בקרב מולך עכשיו הוא יהיה בטוח שלי, קדימה קריליה על חושי חסלי את צ'ארמינגו." אמרה המאמנת.
    קריליה תקפה את צ'ארמינגו וחיסלה אותו ישר "פוקדור צא" היא אמרה וזרקה על צ'ארמינגו.
    צ'ארמינגו ניכנס לתוך הפוקדור ותפס את צ'ארמינגו תוך שניות.
    "יש." צעקה המאמנת.
    "זאת רמאות!" אני צועק, "הצ'ארמינגו הזה שלי! אני החלשתי אותו!" אני צורח לעברה.
    "איך את מעיזה לתפסו פוקימון שאני החלשתי?!" אני צועק עליה בעצבים.
    "טוטודייל! צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור של טוטודייל לאוויר.
    "אני דורש את צ'ארמינגו, ואם את לא מוכנה להעביר אותו אלי, נלחם עליו!" אני צועק עליה.
    "המנצח יקבל את צ'ארמינגו! המפסיד יאלץ לכבד את זה ויאלץ לוותר עליו, זה ברור?" אני אומר ומוסיף: "זה יהיה קרב של 1 על 1, מה את אומרת?"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    kretorrbwly
    אין לצ'רובי גדילה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'רובי תוקפת בחבטה אבל סקורפי חומק, צ'רובי מקבלת כח חיים מסקורפי.
    סקורפי מצליח להשתחרר מזרע העלוקה ותוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בצ'רובי ומרעיל אותה.
    "עוד זרע עלוקה! חבטה וצמיחה! ותנסי להאבק ברעל!"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

7. משתמש מנוסה
    omeriko
    סטריפין יוצא מהפוקדור הוא קופת למים מנסה לעזור את הספינה ולא מצליח, הספינה עומדת להיתנגד באבנים.

arad1021
    פשוט תגיד חבטה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלבאזור תוקף בצרחה ומוריד לגרידוס את סטטוס ההגנה, בלבאזור תוקף בחבטה אבל גרידוס חומק ובלבאזור נופל לתוך האגם הוא לא יודע לשחות, גרידוס תוקף בזנב ברזל ומעיף את בלבאזור על קיר המערה ופוגע בו קשה מאוד.

norg
    אקספסקיו נידבק עם הגב לרשת הקורים ולחן הוא לא מצליח לפגוע בקורים כי הם מאחוריו והוא לא יכול לפגוע בהם.

Ducky
    אני לא חייבת לך כלום בזמן שאתה הלכתה היה פה עוד מאמן וגם האו החליש את הצ'ארמינגו אתה בקושי הזזתה לו, אבל המאמן הקודם באמת עייף אותו, ככה שאני לא חייבת לך כלום הראשון זוכה השני בוכה." אמרה המאמנת והלכה מהאזור.

kretorrbwly
    ההרעלה פוגעת קשה בצ'רובי והיא לא יכולה לתקוף בכלל, סקורפי תוקף בעוקץ רעל שוב ומחסל את צ'רובי.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 06:50 PM
    norg
    אקספסקיו נידבק עם הגב לרשת הקורים ולחן הוא לא מצליח לפגוע בקורים כי הם מאחוריו והוא לא יכול לפגוע בהם.
    אז לא תיארת לי את המצב כמו שצריך

9. Kibō no chi

Ducky
    אני לא חייבת לך כלום בזמן שאתה הלכתה היה פה עוד מאמן וגם האו החליש את הצ'ארמינגו אתה בקושי הזזתה לו, אבל המאמן הקודם באמת עייף אותו, ככה שאני לא חייבת לך כלום הראשון זוכה השני בוכה." אמרה המאמנת והלכה מהאזור.
    "לעזאזל!" אני צורח והולם ברצפה באגרופיי, ומתחיל להזיל דמעות.
    "הקרב הראשון שלנו, אנחנו..." אני אומר וצורח.
    אחרי שאני נרגע קצת אני אומר לטוטודייל: "טוב, לא בוכים על חלב שנשפך. בוא נחפש פוקימון אחר ללכוד, ואז נראה למאמנת הזאת מה אנחנו שווים!" אני אומר בנימה עוצמתית בזמן שאני מחפש פוקימון דרקון אחר.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    arad1021
    פשוט תגיד חבטה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלבאזור תוקף בצרחה ומוריד לגרידוס את סטטוס ההגנה, בלבאזור תוקף בחבטה אבל גרידוס חומק ובלבאזור נופל לתוך האגם הוא לא יודע לשחות, גרידוס תוקף בזנב ברזל ומעיף את בלבאזור על קיר המערה ופוגע בו קשה מאוד.
    בכל שאר המשחקים זה בלימה אז אם אני יתבלבל תתייחס לזה כחבטה

11. משתמש מנוסה
    norg
    אקספסקיו תוקף בגחלת ומפיל את האריאדובים מהעצים, הם תוקפים את אקספסקיו ומשחררים אותו מהקורים.
    אקספסקיו תוקף בגחלת ומשחרר את הפוקימונים והמאמנת מהקורים.
    "ואוו תודה רבה לך." אמרה המאמנת.

Ducky
    טוטודייל ניראה עצוב מאוד הוא מתחיל לבכות הוא רצה מאוד חבר חדש בצוות.
    אתם הולכין להר הגעש וכל הדרך טוטודייל בוכה, לפתע אתה רואה על אחד העצים עוד צ'ארמינגו הוא ישן.

arad1021
    בלבאזור לא יכול לזוז גרידוס פגע בו חזק מדי, גרידוס תוקף בזעם דרקון ופוגע חזק יותר בבלבאזור ומחסל אותו סופית.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 06:59 PM
    arad1021
    בלבאזור לא יכול לזוז גרידוס פגע בו חזק מדי, גרידוס תוקף בזעם דרקון ופוגע חזק יותר בבלבאזור ומחסל אותו סופית.
    "צאו אקספסקיו וגיבל אקספסקיו גחלת וחבטה על גרידוס וגיבל זעם דרקון וחבטה על גרידוס הזה בשיא הכוח"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 06:59 PM
    norg
    אקספסקיו תוקף בגחלת ומפיל את האריאדובים מהעצים, הם תוקפים את אקספסקיו ומשחררים אותו מהקורים.
    אקספסקיו תוקף בגחלת ומשחרר את הפוקימונים והמאמנת מהקורים.
    "ואוו תודה רבה לך." אמרה המאמנת.
    "יופי, עכשיו איפה מרכז הפוקימונים? אני ממש ממהר"

14. משתמש מנוסה
    arad1021
    "אתה רמאי מה אתה מוציא שני פוקימונים נגד פוקימון אחד, עוזב אני סתם מפסידן, בואי ג'ני יש לנו קרבות מכון לנצח" אמר המאמן והלך עם המאמנת בעלת השמלה.

norg
    "אה, אני מכירה את האי הזה כמו את כף היד שלי, קדימה בו אחרי." אמרה המאמנת.
    אתה הולך אחרי המאמנת, לפתע תוקפות אותכם חבורת דורפים עצבנית במיוחד.

15. משתמש מנוסה
    ~yarin~
    עוד מעט אני העדכן אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מצליח להעלות את ברפול מהבור, אתה רואה שהרגל שלו פצוע.
    ""אמרתי לך! פעם הבאה אל תברח לי. עכשיו בוא נלך למרכז הפוקימונים" אני אומר לו ומתקדם לשם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 93 מתוך 176 ראשוןראשון ... 43839192939495103143 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •