אני מחפש פוקימון מיםOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:07 PM
arad1021
"אתה רמאי מה אתה מוציא שני פוקימונים נגד פוקימון אחד, עוזב אני סתם מפסידן, בואי ג'ני יש לנו קרבות מכון לנצח" אמר המאמן והלך עם המאמנת בעלת השמלה.
אני מחפש פוקימון מיםOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:07 PM
arad1021
"אתה רמאי מה אתה מוציא שני פוקימונים נגד פוקימון אחד, עוזב אני סתם מפסידן, בואי ג'ני יש לנו קרבות מכון לנצח" אמר המאמן והלך עם המאמנת בעלת השמלה.
"אתה רוצה להצטרף לצוות שלי?" אני שואל שוב. אם שלילי: "צ'רובי חזור! צא פיגטאר קפיץ להבה"kretorrbwly
ההרעלה פוגעת קשה בצ'רובי והיא לא יכולה לתקוף בכלל, סקורפי תוקף בעוקץ רעל שוב ומחסל את צ'רובי.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
~yarin~
אתה הולך אל הכפר סומי ומרפא במרכז הפוקימונים שם את ברפול.
arad1021
אתה רואה שמצבו של בלבאזור לא טוב הוא פצוע קשה וצריך לכחת אותו למרכז הפוקימונים.
kretorrbwly
סקורפי העצבני חומק מפיגטאר ומתחיל לברוח הוא לא רוצה להצטרף לצוות שלך.
"טוב בוא נלך לתפוס פוקמוני דרקון, אבל הפעם אתה נמצא בתוך הפוכדור" אני אומר לברפול ומחזיר אותו לפוכדור וממשיך למערת הדרקוניםOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:16 PM
~yarin~
אתה הולך אל הכפר סומי ומרפא במרכז הפוקימונים שם את ברפול.
שלך.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"פיגטאר תרדוף אחריו עם קפיץ להבה אל תתן לו לחמוק!"kretorrbwly
סקורפי העצבני חומק מפיגטאר ומתחיל לברוח הוא לא רוצה להצטרף לצוות שלך.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אני לוקח את בלבזאור למרכז פוקימוניםOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:16 PM
arad1021
אתה רואה שמצבו של בלבאזור לא טוב הוא פצוע קשה וצריך לכחת אותו למרכז הפוקימונים.
"אין לי זמן לזה, אני חייב להגיע למרכז כמה שיותר מהר.Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:07 PM
norg
"אה, אני מכירה את האי הזה כמו את כף היד שלי, קדימה בו אחרי." אמרה המאמנת.
אתה הולך אחרי המאמנת, לפתע תוקפות אותכם חבורת דורפים עצבנית במיוחד.
![]()
אקס גחלת בכל הכוח"
~yarin~
"הייתי ממליצה לך לינסוע ברכבת הלבה היא תסיע אותך לערת הדרקונים." אמר האחות ג'וי.
kretorrbwly
פיגטאר תוקף בקפיץ להבה ומנחית מכה חזקה על גבו של סקורפי שניפצע חזק, סקורפי תוקף בעוקץ רעל ללא הפסקה, הוא עצבני מאוד.
arad1021
אתה יוצא מהצד השני של המערה ורואה את העיר קומפו, אתה יורד אל העיר מההר ומגיע אל מרכז הפוקימונים.
אתה ניכנס עליו ומרפה את הפוקימונים שלך.
לפתע ניגש עליך מאמן שניראה כמו קפטן שך ספינה "אתה ארתור?" הוא שואל.
norg
אקספסקיו תוקף בגחלת ופוגע רק בחלק מהדורפים שבורחים מהמקום רק שלושה דורפים נישארים.
"אוי איזה חמודים אני חייבת אחד כזה!!" אמרה אוולין והוציא ביוטיפליי ()
הדורפים תקפו בדבש מתוק והדביקו את אקספסקיו לאדמה.
מאנצ'לאקס בוא הנה אני רץ אחריו ומכניס אותו לפוכדור ומכניס אותו לתיק ואפילו קושר אותו ככה לא תוכל לצאת...Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 03:35 PM
פוטוסינטזה
אתה הולך ליוון העיר קומפו ורואה הר געש ענקי שאתה צריך לעבור כדי להגיע לעיר קומפו.
לפע הפוקדור של מנצ'לאקס ניפתח ומנצ'לאקס רץ אל עץ פירות אחד ומתפס עליו ומתחיל לאכול מימנו.
ממשיך ללכת לכיוון הר הגעש הזה
"אוי חזור אקס.Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:26 PM
norg
אקספסקיו תוקף בגחלת ופוגע רק בחלק מהדורפים שבורחים מהמקום רק שלושה דורפים נישארים.
"אוי איזה חמודים אני חייבת אחד כזה!!" אמרה אוולין והוציא ביוטיפליי ()
הדורפים תקפו בדבש מתוק והדביקו את אקספסקיו לאדמה.
צא פיבאס חבטה"
"כןן לנמה?" אענה לו בשאלהOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:26 PM
arad1021
אתה יוצא מהצד השני של המערה ורואה את העיר קומפו, אתה יורד אל העיר מההר ומגיע אל מרכז הפוקימונים.
אתה ניכנס עליו ומרפה את הפוקימונים שלך.
לפתע ניגש עליך מאמן שניראה כמו קפטן שך ספינה "אתה ארתור?" הוא שואל.
![]()
פוטוסינטזה
אתה ממשיך להר הגעש ועולה עליו, אתה רואה מערה היא חשוכה וקשה לראות בא, אבל היא דרך קיצור טובה לעיר קומפו.
norg
פיבאס יוצא מהפוקדור הוא לא מצליח לתקוף ללא מים, הוא קופץ על האדמה כאילו הוציאו אותו עכשיו מן המים.
הדורפם תוקפים אותו בדבש מתוק.
"היי תגיד לאקספסקיו לתקוף בגחלת על הדבש זה ישרוף את הדבש ואקספסקיו ישתחרר.
קדימה ביוטיפליי רוח כסופה!" אמרה אוולין וביוטיפליי תקף ברוח כסופה ופגע בדורפים שלא וויתרו והתחילו לתקוף את ביוטיפליי בחבטה.
arad1021
"אני רודי אני יכול לקחת אותך לאי המוות יש שם את המכון הראשון, פרופסור מורנו נותן לי תמונות של מאמנים שהוא רוצה שאני אקח לשם, אז אתה רוצה ללכת לשם?" שאל רודי.
"קודם אני רוצה ללכת לעשות את המשימה בקפה של ברטה" אענה לו ואתחיל ללכת לכיוון הקפה של ברטה וכשאגיע לשם אבקש מברטה לעשות בשבילה משימות כדי לקבל את הפיצ'וOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:34 PM
arad1021
"אני רודי אני יכול לקחת אותך לאי המוות יש שם את המכון הראשון, פרופסור מורנו נותן לי תמונות של מאמנים שהוא רוצה שאני אקח לשם, אז אתה רוצה ללכת לשם?" שאל רודי.
"טוב, תודה" אני אומר לאחות ג'וי ומתקדם לרכבת הלבהOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:26 PM
~yarin~
"הייתי ממליצה לך לינסוע ברכבת הלבה היא תסיע אותך לערת הדרקונים." אמר האחות ג'וי.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"עצרו מיד!" אני אומר ומניף את ידי עליהם ומצביע עליהםOriginally posted by momo3@Jun 12 2009, 05:17 PM
Scizor chan
אתה ניכנס למערה ורואה שני מאמנים נילחמי זה בזה אחד מצוות מגמה בל זאנגוס ואחד בעל מסכה מוזרה ויש לו דאסקלופס.
הקרב בינהם חזק וללא רחמים, אתה רואה שהקיר של המערה מתיל להשיבר.
"אתם סתם תהרסו את המערה הזו!" אני אומר ומוציא את סייטר
"אני מניח שהאיש עם המסכה..." אני אומר
"אני שמעתי עליו! הוא מצוות דיאס!"
אני אומר בקול רם
"סייטר! גל וקום" אני אומר והולך ליד המאמן ממגמה
"אתה נגד צוות DS?" אני שואל בקול נמוך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)