Pokemon GO
עמוד 95 מתוך 176 ראשוןראשון ... 45859394959697105145 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,411 עד 1,425 מתוך 2639
  1. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 06:59 PM

Ducky
    טוטודייל ניראה עצוב מאוד הוא מתחיל לבכות הוא רצה מאוד חבר חדש בצוות.
    אתם הולכין להר הגעש וכל הדרך טוטודייל בוכה, לפתע אתה רואה על אחד העצים עוד צ'ארמינגו הוא ישן.
    "טוטודייל!" אני אומר בלחש.
    "זאת ההזדמנות שלנו, כשהוא ישן תחליש אותו, ואז לפפפני שהוא יצרח נלכוד אותו!" אני אומר בלחישה, אך קולי נשמע מאושר.
    "טוטודייל! קפוץ אליו והשתמש בשריטה! כאשר תפיל אותו תשתמש באקדח מים כך שיפול על האדמה בחוזקה!"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 07:34 PM
    norg
    פיבאס יוצא מהפוקדור הוא לא מצליח לתקוף ללא מים, הוא קופץ על האדמה כאילו הוציאו אותו עכשיו מן המים.
    הדורפם תוקפים אותו בדבש מתוק.
    "היי תגיד לאקספסקיו לתקוף בגחלת על הדבש זה ישרוף את הדבש ואקספסקיו ישתחרר.
    קדימה ביוטיפליי רוח כסופה!" אמרה אוולין וביוטיפליי תקף ברוח כסופה ופגע בדורפים שלא וויתרו והתחילו לתקוף את ביוטיפליי בחבטה.
    "חזור פיבאס, אקס גחלת על הדבש ואז גחלת על הדרופים"

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 05:07 PM
    trevis222
    אתה שוחה אל האי ותוך כמה דקות אתה מגיע לאי, "כמה זמן לא הייתי באי הזה, צריך לחפש את אוולין היא תעזור לך להגיע למכון הראשון." אמר רודי.
    "אני ימצא אותה מאוחר יותר" אני אומר לו ואז אומר לו "להתראות אני צריך לאמן את הפוקימונים דחוף ביי" אני אומר לו והולך לחפש פוקימון לאימון

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

4. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 06:07 PM
    FFire-Blaze
    האורסרינג העצבני תוקף אותך באגרוף ממוקד אבל אתה מצליח לחמוק.
    אני נותן לאורסרינג אגרוף המכוון לפרצופו
    חזרתי!!

5. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 06:50 PM
    omeriko
    סטריפין יוצא מהפוקדור הוא קופת למים מנסה לעזור את הספינה ולא מצליח, הספינה עומדת להיתנגד באבנים.
    לא אמרתי לו שיעצור את הספינה קפצתי מהספינה ושאלתי אותו אם הוא יוכל לשאת אותי לחוף.

אני קופץ יחד עם סטריפין מהסירה "סטריפין תוכל עכשיו לשאת אותי לחוף?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 12 2009, 12:28 PM
    Pochama
    אתה מחכה חצי שעה, כעבור חצי שעה אתה ועוד מאמנת מגעים אל הקופה.
    "יש לי רק כרטיס אחד לפארק המים, תצטרכו להלחם עליו." אמר הפקיד.
    "בסדר. אני מסכים" אני אומר

7. משתמש מנוסה
    arad1021
    אתה הולך לקפה של ברטה ומבקש ממנה לבצע את המשימה שלה, "המשימה היא על העוגיות שלי אני שמה אבקה במיוחדת שאפשר לזכות בה בתחרות מתאמים בבניין התלביזיה לי אין זמן ללכת לשם אז אתה תלך ותנסה לזכות בשבילי באבקה." אמרה ברטה.

~yarin~
    אתה הולך לרכבת הלבה ועולה עליה, הרכבת מתחילה לנסוע וכעבור חצי שעה אתה מגיע אל הר הגעש ואל מערת הדרקונים, כל המאמנים יורדים אל מערת הדרקונים.

Scizor chan
    סייטר תוקף בגל וקום אבל דסקלופס חומקף הוא תוקף באגרוף ממוקד ומעיף את סייטר מהזירה, "אני לא עם אף אחד אני מנסה לעזור את המאמן הזה הרסה זמן, זאנגוס תקוף בשריטה!" אמר המאמן ממגמה לשעבר לזאנגוס.
    זאנגוס תוקף את דסקלופס שחומק במהירות ותוקף גם על זאנגוס באגרוף ממוקד ופוגע בזאנגוס חזק.
    "זה הסוף שלך לוזר" אמר האיש מצוות DS

Ducky
    טוטודייל קופץ על העץ ותוקף את צ'ארמינגו בשריטה ומפיל אותו מהעץ, צ'ארמינגו התחיל לצרוח בצרחה המחרישה שלו.
    טוטו דייל לא וויתר הוא תקף באקדח מים ללא הפסקה ופגע חזק בצ'ארמינו.

norg
    אקספסקיו תוקף בגחלת על דבש ושורף אותו, הוא תוקף את הדורפים בגחלת וביוטיפליי ברוח כסופה המתקפות משתלבות ומחסלות את כל הדורפים.
    "זו ההיזדמות שלי, פוקדור צא!" אמרה אוולין וזרקה פוקדור על אחד הדורפים שתפס אותו תוך כמה שניות.
    "יש!! אני ממליצה גם לך לתפוס דורפי אחד." אמר ה אוולין.

trevis222
    אתה מחפש פוקימונים היער הוא די שקט, לפתע אתה רואה אזור מלא פוקימוני חרק אתה רואה מאל ווידלים () וקטרפים ()

FFire-Blaze
    אורסרינג חומק ותוקפס אותך בידיים שלו וזורק אותך לתוך כלוב עם אקטופאף ועם עוד פוקימונים אחרים כולם פצועים חוץ מקיובן () אחד שמנסה לשבור אץ הכלוב.

omeriko
    סטריפין סוחב אותך לחוף, אתה מיבש את הפריטים בתיק שלך, לפתע אתה מקבל טלפון בפוקדע שלך.

Pochama
    "גם אני מסכימה" אמרה המאמנת והוציאה קומבאסקין ()

8. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jun 13 2009, 03:33 AM

Ducky
    טוטודייל קופץ על העץ ותוקף את צ'ארמינגו בשריטה ומפיל אותו מהעץ, צ'ארמינגו התחיל לצרוח בצרחה המחרישה שלו.
    טוטו דייל לא וויתר הוא תקף באקדח מים ללא הפסקה ופגע חזק בצ'ארמינו.
    "יפה! עכשיו תקפוץ מעץ לכיוון צ'ארמינגו תשתמש באקדח מים, ובזן הנפילה תסתובב במעגלים, ככה המכה אמורה להיות חזקה יותר ורועשת יותר, ככה שצרחה תשלו תהיה פחות יעלה!"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    norg
    אקספסקיו תוקף בגחלת על דבש ושורף אותו, הוא תוקף את הדורפים בגחלת וביוטיפליי ברוח כסופה המתקפות משתלבות ומחסלות את כל הדורפים.
    "זו ההיזדמות שלי, פוקדור צא!" אמרה אוולין וזרקה פוקדור על אחד הדורפים שתפס אותו תוך כמה שניות.
    "יש!! אני ממליצה גם לך לתפוס דורפי אחד." אמר ה אוולין.
    "טוב בסדר" זורק פוקדור על אחד הדרופים, האחד שנראה הכי חזק, ושהכי הוכיח את עצמו בקרב.
    כשהוא נתפס אני שואל "אז, נלך למרכז? אני ממהר ואין לי זמן"

10. משתמש מנוסה
    שם: מור
    FFire-Blaze
    אורסרינג חומק ותוקפס אותך בידיים שלו וזורק אותך לתוך כלוב עם אקטופאף ועם עוד פוקימונים אחרים כולם פצועים חוץ מקיובן () אחד שמנסה לשבור את הכלוב.
    אכוון שוב אגרוף לפניו של אורסרינג.
    חזרתי!!

11. the bitch is back

omeriko
    סטריפין סוחב אותך לחוף, אתה מיבש את הפריטים בתיק שלך, לפתע אתה מקבל טלפון בפוקדע שלך.
    "הלו?" אני שואל לפוקידע
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ~yarin~
    אתה הולך לרכבת הלבה ועולה עליה, הרכבת מתחילה לנסוע וכעבור חצי שעה אתה מגיע אל הר הגעש ואל מערת הדרקונים, כל המאמנים יורדים אל מערת הדרקונים.
    אני יורד מהרכבת ומחפש פוקמוני דרקון
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. משתמש מנוסה
    Ducky
    טוטודייל תוקף באקדח מים אבל צ&#39;ארמינגו חומק ותוקף בניקור ופוגע בטוטודייל.
    ברגע שצ&#39;ארמינגו קרוב לאוזניים של טוטודייל הוא תוקף בצרחה וגורם לטוטודייל להיות חרש למה דקות הוא לא מצליח לשומע את המתקפות שבהם אתה אומר לו לתקוף.
    וצ&#39;ארמינגו תוקף את טוטודייל בניקור ללא הפסקה.

norg
    הפוקדור פוגע באחד הדורפים ותופס אותו, "טוב בו נלך למרכז הפוקימונים." אמרה אוולין.
    לפתע אתם שומעים רעשים חזקים של צעדים שמתקרבם אליכם, "אוי לא הוא מגיע בוא מהר&#33;" אמר אוולין ותפסה לך את היד.
    תתחבא מאחורי השיח הזה, אתה ואוולין מתחבאים ולפתע אתה רואה קנגנסקאן() ענקי ועצבני אתה רואה שהגור שלו נעלם מהכיס שיש לו בבטן.

FFire-Blaze
    אתה לא מצליח לגעת באורסרינג כי אתה כלאו בכלוב, הקיובון מנסה לשבור את הכלוב ולא מצליח הוא ניראה חלש מאוד ורעב, אתה רואה שאקטופאף עצוב הוא ניפצע מהטדיאורסאים.

omeriko
    "זה רודי, נכו חשבתה שהרגו אותי אז לא, אני חייב הייתה לי חליפת מגן ולא ניפצעתי.
    הספינה שלי בסדר?" שאל רודי.

~yarin~
    אתה ניכנס למערה ובקושי רואה פוקימוני דרקון.
    לפתע אתה רואה באגון () הוא ישן.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 13 2009, 08:58 AM
    norg
    הפוקדור פוגע באחד הדורפים ותופס אותו, "טוב בו נלך למרכז הפוקימונים." אמרה אוולין.
    לפתע אתם שומעים רעשים חזקים של צעדים שמתקרבם אליכם, "אוי לא הוא מגיע בוא מהר&#33;" אמר אוולין ותפסה לך את היד.
    תתחבא מאחורי השיח הזה, אתה ואוולין מתחבאים ולפתע אתה רואה קנגנסקאן() ענקי ועצבני אתה רואה שהגור שלו נעלם מהכיס שיש לו בבטן.
    אני לוחש לה "בואי נסתלק כשהוא לא רואה, אין לי זמן"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by momo3@Jun 13 2009, 08:58 AM
    ~yarin~
    אתה ניכנס למערה ובקושי רואה פוקימוני דרקון.
    לפתע אתה רואה באגון () הוא ישן.
    אני לא יודע מה המתקפות של ברפול
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 95 מתוך 176 ראשוןראשון ... 45859394959697105145 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •