"דרטיני צא!" אני צועק "תשתמש בטוויסטר!"Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 11:59 AM
The King Dratini
הבידרילים לא מקשיבים לך הם תוקפים א הפוקימון ללא הפסקה, אתה שומע את הפוקימון בוכה.
"דרטיני צא!" אני צועק "תשתמש בטוויסטר!"Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 11:59 AM
The King Dratini
הבידרילים לא מקשיבים לך הם תוקפים א הפוקימון ללא הפסקה, אתה שומע את הפוקימון בוכה.
Ducky
אתה זורק עוד אבן ומרחיק את צ'ארמינגו מטוטודייל, טוטודייל מצליח לשמוע אותך בקושי אבל מבין מה אתה אומר ותוקף באקדח מים ופוגע חזק בצ'ארמינגו שעף אל אחד העצים וניפצע.
צ'ארמינגו מחוסל.
The King Dratini
דרטיני תוקף בטוויסטר מעיף את כל הבידרילים מהפוקימון, אתה מתקרב אל הפוקימון ורואה שזו פוקימון דבורה קטנה היא פצוע קשה.
![]()
"אממ יש לי" אני אומר לו "אני אתקשר אליך אח"כ" אומר ומנתקOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 11:59 AM
omeriko
"טוב לפחות אתה בחיים אבל יש בעיה אחת בספינה הייתה קופסה חשובה שצריך להוציא מהספינה מהר כי אם צוות DS יגיע עם הצוללת שלו הוא ימצא את הקופסה ויקח אותה לעצמו, אני מכווה שיש לך פוקימון מים שיוכל לעזור לך להוציא הקופסה." אמר רודי
"טוב סטריפין אתה יכול לצלול לסירה ולראות אם יש שם קופסה?"
"פוקדור! צא!" אני צועק וזורק על צ'ארמינגו פוקדור.Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 01:17 PM
Ducky
אתה זורק עוד אבן ומרחיק את צ'ארמינגו מטוטודייל, טוטודייל מצליח לשמוע אותך בקושי אבל מבין מה אתה אומר ותוקף באקדח מים ופוגע חזק בצ'ארמינגו שעף אל אחד העצים וניפצע.
צ'ארמינגו מחוסל.
ספוילר
omeriko
סטריפין ניכנס לתוך הים, אתה מחכה כמה דקות ולפתע נוצר פיצוץ גדול בתוך הים בדיוק איפה שהספינה טבעה.
אתה מחכה לראות אולי סטריפין יחזור אבל הוא לא חוזר.
Ducky
הפוקדור פוגע בצ'ארמינגו ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ולפעת נעצר.
הפוקדור ניפתח שוב וצ'ארמינגו יוצא הוא תוקף את טוטודייל בניקור ופוגע בו.
"אוף! טוטודייל! השתמש באקדח מים ותרוץ לכיוונו בזמן המתקפה, ואז השתמש בשריטה!"Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 01:37 PM
Ducky
הפוקדור פוגע בצ'ארמינגו ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ולפעת נעצר.
הפוקדור ניפתח שוב וצ'ארמינגו יוצא הוא תוקף את טוטודייל בניקור ופוגע בו.
ספוילר
"לא נורא ברפול, מהר תשתמש בחבטה ותעיף אותו ואז מהר פצצת קרח" אני אומר לברפOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 11:59 AM
Dingo
ברפול תוקף בצרחה ומבהיל את באגון שמתעורר במהירות ותוקף בנשיכה ופוגע בברפול חזק.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אתם תצאו! אני אשאר" אומר לקיובון ואוקטופאףOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 11:59 AM
FFire-Blaze
קיובון תוקף בכל הכח ומצליח ליצור חור קטן בכלוב שרק הוא ואקטופאף יכולים לצאת מימנו.
חזרתי!!
הודעה חשובה!!!
שלושת המשתמשים שיפתחו את עמוד 50 יקבלו פוקימון חדש.
את אחד מאלה:
omeriko
אתה צולל אל תוך המים ולא רואה כלום בגלל החול שהיתפזר בגלל הפיצוץ, לפתע אתה רואה את סטריפין הוא פצוע כולו הוא לא מעולף עמוק במים והוא מחזיק את הקופסה.
Ducky
טוטודייל מתעצבן ואוגר את כל הכעס שבו ולפתע תוקף במתקפת זעם ומחסל את צ'ארמינגו סופית.
(טוטודייל למד מתקפת זעם)
Dingo
ברפול מתעצבן ותוקף בפצצת קרח ופוגע בבאגון ומעיף אותו על קיר המערה.
FFire-Blaze
קיובון ואקטופאף מפחדים לצאת, אתה רואה שהטדיאורסאים ישנים ורק אורסרינג נישאר ער והוא שומר בכניסה למערה.
"יופי עכשיו צרחה ומהר חבטה!" אני אומר לברפולOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 02:03 PM
Dingo
ברפול מתעצבן ותוקף בפצצת קרח ופוגע בבאגון ומעיף אותו על קיר המערה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"טוטודייל! זה היה פשוט מדהים!" אני קורא בהתפעלות.Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 02:03 PM
Ducky
טוטודייל מתעצבן ואוגר את כל הכעס שבו ולפתע תוקף במתקפת זעם ומחסל את צ'ארמינגו סופית.
(טוטודייל למד מתקפת זעם)
"עכשיו, פוכדור, צא!" אני צועק וזורק כדור על צ'ארמינגו
ספוילר
Dingo
ברפול תוקף בצרחה לפתע באגון תוקף בזעם ופוגע חזק בברפול שנופל על הריצפה וניפצע חזק.
ברפול חטף סחרחורת.
Ducky
הפוקדור פוגע בצ'ארמינגו ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד.
לפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה צ'ארמינגו.
"ברפול חזור! " אני אומרOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 02:21 PM
Dingo
ברפול תוקף בצרחה לפתע באגון תוקף בזעם ופוגע חזק בברפול שנופל על הריצפה וניפצע חזק.
ברפול חטף סחרחורת.
"ברפול צא!" אני אומר לו לצאת שוב כדי שהסחרחורת תתפוגג
"עכשיו מהר צרחה ופצצת קרח בשיא הכח!!" אני אומר לו
--------
![]()
-------
![]()
תעדכן את צ'ארמינגוOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 02:21 PM
Ducky
הפוקדור פוגע בצ'ארמינגו ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד.
לפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה צ'ארמינגו.
"יש! תפסתי צ'ארמינגו!" אני צועק בהתלהבות ומחבק את טוטודייל ומרים אותו באוויר.
אני הולך למרכז הפוקימונים הקרוב ומרפא אותם, שניהם נפצעו בקרב ושניהם צריכים לנוח.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)