אני רץ בעקבות העקבות ומוציא את שלושת הפוקימונים שלי שירוצו איתי לעבר הפוקימוןOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 10:59 AM
trevis222
אתה ממשיך ללכת לפתע אתה רואה מלא טנגלות () מחוסלות על האדמה, אתה רואה סימנים של עכבות של פוקימון מסויים.
אני רץ בעקבות העקבות ומוציא את שלושת הפוקימונים שלי שירוצו איתי לעבר הפוקימוןOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 10:59 AM
trevis222
אתה ממשיך ללכת לפתע אתה רואה מלא טנגלות () מחוסלות על האדמה, אתה רואה סימנים של עכבות של פוקימון מסויים.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"סייטר!!!" אני אומר בצעקהOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 11:59 AM
Scizor chan
סייטר תוקף בתקפה מהירה ומחמיץ את דאסקלופס, סייטר לא מוותר הוא תוקף בגל וקום ווגע בדסקלופס ומפיל אותו לתוך אגם הדרקונים, לפתע מתחילה להיווצר באגם מערבולת גדולה, וסייטר מחליק בטעות ונופל אל תוך המערבולת.
"מהר חזור!" אני אומר ומחזיר אותו
אני צולל לכיוונו ומסמן לו לשחות לכיווני אם הוא לא יכול אני צולל אליו יותרOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 02:03 PM
הודעה חשובה!!!
שלושת המשתמשים שיפתחו את עמוד 50 יקבלו פוקימון חדש.
את אחד מאלה:
omeriko
אתה צולל אל תוך המים ולא רואה כלום בגלל החול שהיתפזר בגלל הפיצוץ, לפתע אתה רואה את סטריפין הוא פצוע כולו הוא לא מעולף עמוק במים והוא מחזיק את הקופסה.
Dingo
לברפול עדיין יש סחרחורת, באגון תוקף בזעם שוב ומחסל סופית את ברפול.
Ducky
אתה חוזר אל הכפר סומי ומרפא את הפוקימונים, לפתע בזמן שאתה יושב במרכז הפוקימונים אתה רואה משהו ניכנס הוא בוכה ורץ אל האחות ג'וי ואומר לה "הוא גנב לי את הפוקימון." אומר לה המאמן.
trevis222
אתה רץ במהירות, לפתע אתה רואה מערה ענקית, אתה שומע ממנה רעשים מפחידים.
Scizor chan
אתה לא מצליח וסייטר טובע בתוך המערבולת, לפתע מן האגם יוצא גרידוס ענקי והוא תופס את סייטר ואת דסקלופס במתקפת קשירה.
omeriko
אתה צולל אל סטריפין ותופס אותו בידיים ועולה איתו מעל פני המים אתה שוחה אל החוף.
אתה בודק מה יש בתוך הקופסה שסטריפין מחזיק ורואה מפת אוצר של אי המוות.
אני קם ורץ אל עבר המאמן.Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:16 PM
Ducky
אתה חוזר אל הכפר סומי ומרפא את הפוקימונים, לפתע בזמן שאתה יושב במרכז הפוקימונים אתה רואה משהו ניכנס הוא בוכה ורץ אל האחות ג'וי ואומר לה "הוא גנב לי את הפוקימון." אומר לה המאמן.
"מי זה הוא?!" אני שואל אותו בחיפזון.
"אני אעזור לך להחזיר את הפוקימון שלך, אל תדאג!" אני אומר לו.
ספוילר
בבקשה תן לי ללכוד אותו, גרידוס הוא הפוקימון שאני הכי אוהב מפוקימוני המים!!Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:16 PM
Scizor chan
אתה לא מצליח וסייטר טובע בתוך המערבולת, לפתע מן האגם יוצא גרידוס ענקי והוא תופס את סייטר ואת דסקלופס במתקפת קשירה.
מסייטר! מתקפה מהירה על גרידוס!" אני אומר בלהט לתפוס אותו, בעוד ששום דבר לא יעצור אותי
"בברפול חזור, הייתה מצויין!"אני מחזיר את ברפול ואומר:Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:16 PM
Dingo
לברפול עדיין יש סחרחורת, באגון תוקף בזעם שוב ומחסל סופית את ברפול.
"אז באגון אולי אתה רוצה להצטרף לצוות שלי, אתה ממש טוב אתה יודע?"
אני אומר לו וקווה שהוא יסכים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"סטריפין אתה בסדר? אולי כדאי שתנוח קצת בפוקדור" אני אומר ומחזיר אותו לכדור שלו "תודה"Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:16 PM
omeriko
אתה צולל אל סטריפין ותופס אותו בידיים ועולה איתו מעל פני המים אתה שוחה אל החוף.
אתה בודק מה יש בתוך הקופסה שסטריפין מחזיק ורואה מפת אוצר של אי המוות.
ואז מביט במפה ותוהה אם להתקשר לרודי בחזרה או ללכת לבד לחפש את האוצר ובסוף מחליט להתקשר אליו.
אני מוציא את הפוקידע ומנסה להבין איך מחייגים.
אני רץ איתם בשיא המהירותOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 02:16 PM
trevis222
אתה רץ במהירות, לפתע אתה רואה מערה ענקית, אתה שומע ממנה רעשים מפחידים.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
זורק פוקדור על קאנגסקאן ואומר "בואי נלך אין לי זמן"Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 11:59 AM
norg
בסדר עידכנתי את דורפי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הפוקימונים שלך תוקפים את קנגסקאן ודורפי מדביק את קנגסקאן לריצפה בגלל הדבש המתוק.
Ducky
"בוא איתי" אמר המאמן אתה הולך ולוקח את הפוקימונים שלך מהאחות ג'וי ורץ אחרי המאמן.
לפתע אתה רואה מאמן אחד בעל לבוש מוזר ועל גבו שק מלא פוקדורים.
Scizor chan
סייטר לא מצליח לזוז כי גרידוס תוקף אותו בקשירה ולא נותן לו לזוז.
Dingo
באגון לא עונה לך הוא חוזר למערה שלו כדי לישון.
omeriko
אתה מתקשר אל רודי אבל הוא לא עונה לך, אתה רואה שיש לך רק חלק מהמפה ולא את כולה.
trevis222
אתה ניכנס למערה לפתע אתה רואה דרפיון שיושן לו במערה.
norg
הפוקדור פוגע בקנגסקאן אבל לא מצליח לתפוס אותו קנגסקאן משתחרר מהדבש ומתחיל לרדוף אחריך ואחרי אוולין.
לפתע אתה רואה את מרכז הפוקימונים מרחוק.
"זה הגנב?" אני שואל את הילד ומוסיף "יש לך אולי עוד פוקימונים כאן?"Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:41 PM
Ducky
"בוא איתי" אמר המאמן אתה הולך ולוקח את הפוקימונים שלך מהאחות ג'וי ורץ אחרי המאמן.
לפתע אתה רואה מאמן אחד בעל לבוש מוזר ועל גבו שק מלא פוקדורים.
ספוילר
"דרופי דבש מתוק וצליפת חוט על קאנגסקאן" אומר תוך כדי ריצה לכיוון המרכזOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:41 PM
norg
הפוקדור פוגע בקנגסקאן אבל לא מצליח לתפוס אותו קנגסקאן משתחרר מהדבש ומתחיל לרדוף אחריך ואחרי אוולין.
לפתע אתה רואה את מרכז הפוקימונים מרחוק.
אני בודק אם יש לי בתיק אוכל כדי לת לבאגוןOriginally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:41 PM
Dingo
באגון לא עונה לך הוא חוזר למערה שלו כדי לישון.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)