Pokemon GO
עמוד 99 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4989979899100101109149 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,471 עד 1,485 מתוך 2639
  1. משתמש מנוסה
    omeriko
    אתה מתחיל ללכת באי וניכנס לתוך יער ענקי מלא פוקימוני חרק, לפתע אתה רואה הרקרוס ענקי שרץ לעברך.

Ducky
    "זה הגנב, אבל אין לי פה עוד פוקימונים הוא גנב לי את כל הפוקימונים שלי" אמר הילד.

norg
    דורפי תוקף את קנגאסקאן במתקפות אבל קנגסקאן חומק ותוקף את דורפי באגרוף ממוקד ומחסל את דורפי במכה אחת.

Dingo
    אתה רואה שיש לך אוכל, אתה מנסה לתת אותו לבאגון אבל הוא לא רוצה הוא הולך לישון.

2. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 03:56 PM
    omeriko
    אתה מתחיל ללכת באי וניכנס לתוך יער ענקי מלא פוקימוני חרק, לפתע אתה רואה הרקרוס ענקי שרץ לעברך.

אני זז הצידה ומוציא את איגטון "תשתמש בחבטת לשון וליקוק ביחד!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. Kibō no chi

Ducky
    "זה הגנב, אבל אין לי פה עוד פוקימונים הוא גנב לי את כל הפוקימונים שלי" אמר הילד.
    "אוקיי! זאת ההזדמנות שלך להוכיח את עצמך!" אני מצחקק לי.
    "צא צ'ארמינגו!" אני צועק וזורק את הפוכדור של צ'ארמינגו.
    "השתמש בצרחה!" אני אומר ומוסיף "ומיד אחרי זה עבור לניקור! תעקב אותו!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Dingo
    אתה רואה שיש לך אוכל, אתה מנסה לתת אותו לבאגון אבל הוא לא רוצה הוא הולך לישון.
    אני זורק עליו אבן.
    "אני לא אוותר עליך" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    norg
    דורפי תוקף את קנגאסקאן במתקפות אבל קנגסקאן חומק ותוקף את דורפי באגרוף ממוקד ומחסל את דורפי במכה אחת.
    "אין לי זמן לזה. אקס גחלת"
    אני מחזיר את דרפי ורץ משם, לא מחכה לראות מה תוצאת ההתקפה.
    אחרי שאני מתרחק אני מביט לאחור ומחזיר את אקס, ואז רץ בשיא המהירות למרכז

6. משתמש מנוסה
    omeriko
    איגטון תוקף בחבטת לשון אבל הרקרוס תוס את הלשון של איגטון וזורק אותו על אחד העצים, איגטון ניפצע קשה.

Ducky
    הצ&#39;ארמינגו שלך קופץ על הגנב ומתחיל לתקוף אותו, לפתע המאמן לוקח את השק שלו ומוריד לצ&#39;ארמינגו את השק של הפוקדורים בראש, צ&#39;ארמינגו מתעלף.

Dingo
    האבן פוגעת בבאגון, באגון קם מהריצפה ותוקף בזעם ומפיל אותך על הריצפה, באגון רץ אל חלק אחר של המערה.

norg
    אקספסקיו לא מצליח לפגוע בקנגסקאן אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים וניכנס עליו.

7. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 01:17 PM
    The King Dratini
    דרטיני תוקף בטוויסטר מעיף את כל הבידרילים מהפוקימון, אתה מתקרב אל הפוקימון ורואה שזו פוקימון דבורה קטנה היא פצוע קשה.
    "אוי לא&#33;" אני אומר "אוולין, איפה מרכז הפוקימונים הקרוב?&#33;

8. the bitch is back
    Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 04:09 PM
    omeriko
    איגטון תוקף בחבטת לשון אבל הרקרוס תוס את הלשון של איגטון וזורק אותו על אחד העצים, איגטון ניפצע קשה.
    אני מחזיר את איגטון מתנצל בפני הרקרוס ובורח משם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. Kibō no chi

Ducky
    הצ&#39;ארמינגו שלך קופץ על הגנב ומתחיל לתקוף אותו, לפתע המאמן לוקח את השק שלו ומוריד לצ&#39;ארמינגו את השק של הפוקדורים בראש, צ&#39;ארמינגו מתעלף.
    "מה לעזא... צ&#39;ארמינגו&#33; חזור&#33;" אני צועק ומחזיר את צ&#39;ארמינגו לכדור.
    "אתה רימית אותי?&#33;"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    האבן פוגעת בבאגון, באגון קם מהריצפה ותוקף בזעם ומפיל אותך על הריצפה, באגון רץ אל חלק אחר של המערה.
    אני רץ אחריו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה
    norg
    אקספסקיו לא מצליח לפגוע בקנגסקאן אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים וניכנס עליו.
    אקס אצלי בפוקדור נכון?

12. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    kretorrbwly
    פיגטאר לא מצליח לתקוף בחבטה הוא לא מצליח לזוז בכלל כי סקורפי תוקף אותו בעוקץ רעל ללא הפסקה ופוגע בו.
    פיגטאר חוטף הרעלה.
    אני מחזיר אותו לפוקדור ומסתובב, מקווה שסקורפי ירדוף אחרי
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

13. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by momo3@Jun 14 2009, 02:03 PM
    הודעה חשובה&#33;&#33;&#33;
    שלושת המשתמשים שיפתחו את עמוד 50 יקבלו פוקימון חדש.
    את אחד מאלה:

FFire-Blaze
    קיובון ואקטופאף מפחדים לצאת, אתה רואה שהטדיאורסאים ישנים ורק אורסרינג נישאר ער והוא שומר בכניסה למערה.
    יופי... עוד מעט אני אקבל פוקימון נוסף...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קיובון, אתה ואוקטופאף תצאו, אוקטופף ישתמש במכת אור ואתה תחבוט בראשו של אורסרינג&#33; ברור&#33; ככה אולי תצאו מהמערה&#33;" אומר לשניים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    כתוב בהודעת ההתחלה שלפוקימון שלי קוראים אקספיסו או משהו כזה... זה רק דיווח כדי שתתקן או משהו..
    חזרתי!!

14. משתמש מנוסה
    The King Dratini
    "מרכז הפוקימונים רחוק אבל יש לי מרפה." אמרה אוולין וריפאה את הפוקימון.

omeriko
    אתה ממשיך ללכת לפתע אתה רואה חבורה של בורמים הם אוכלים את הסרף שעל העצים

Ducky
    "מה אתה רוצה?" שאל הגנב.

Dingo
    אתה רץ אחרי באגון, לפתע הוא נעלם לך, אתה מחפש את באגון ולפתע מוצא אגם.
    אתה רואה שמהאגם יוצאות בועות מוזרות, לפתע אתה רואה את באגון הוא מנסה לשחות אבל הוא לא מצליח הוא עומד לטבוע באגם.

norg
    אקספסקיו אצלך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האחות ג&#39;וי מרפאה את הדורפי שלך ואת של אווליו, "באתה להלחם במכון הרעל?" שאלה אוולין.

kretorrbwly
    סקורפי לא עוכבר אחריך, לפתע אתה רואה מאמן שיורד מן ההר ורץ לעבר סקורפי , "היי הינה סקורפי זוהר זו ההיזדמנות שלי לתפוס אותו צא הונטר זוהר&#33;" אמר המאמן והוציא את הונטר.

FFire-Blaze
    תקנתי לך את זה עכשיו יש שם את אקטופאף.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקטופאף תוקף במסך אור ומנסוור את אורסרינג, קיובון מנצל את זה שאורסרינג מסונוור ופותח את הכלוב אתה וכל הפוקימונים האחרים בורחים מהמערה.
    קיובון נישרא לידך ניראה כאילו הוא רוצה שתהיה המאמן שלו.

15. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    kretorrbwly
    סקורפי לא עוכבר אחריך, לפתע אתה רואה מאמן שיורד מן ההר ורץ לעבר סקורפי , "היי הינה סקורפי זוהר זו ההיזדמנות שלי לתפוס אותו צא הונטר זוהר&#33;" אמר המאמן והוציא את הונטר.

מוציא את צ&#39;רובי בשקט וחושב &#39;אני אסיח את דעתו ואלחם איתו 1-1 וצ&#39;רובי ילך להילחם עם הסקורפי הזוהר&#39; ואני פונה לאיש "הי אתה-רוצה קרב של 1-1?" ומוציא את פיגטאר
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

עמוד 99 מתוך 176 ראשוןראשון ... 4989979899100101109149 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •