אה,כי אני הורדתי אותו והיה רשום שזה סרט.Originally posted by HOT@May 25 2009, 03:35 PM
ארץ הדימיון זה לא סרט...
זה פרק בעונה ה-12 או ה-11 שהיה מחולק ל 3 חלקים...
אבל היה שם רמז
הנה אתרים לצפייה ישירה\הורדה מומלצים:
http://www.xepisodes.com/
http://allsp.com/
http://www.southparkstudios.com/
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
חח סדרה טובה,פעם ראיתי...
הסרט הרגג אותי מצחוק
מזיין דודים חחחחחחחחחח
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש אומרים שקייל וסטן הם בעצם השוואה של טריי פארקר ומאט סטון
טריי פארקר הוא כאילו סטן,שניהם חיו בעיירה קטנה יחד עם סביהם והם היו הקטנים המשפחה.
מאט סטון הוא יהודי ספרדי (בשונה מבקייל שהוא יהודי אשכנזי) שחי בעיירה קטנה בקולורדו! (אומרים שסאות'פארק היא בקולורדו)
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
לא!אני מתכוון לכך שמה עבר לא בראש בכך שייצר את הסדרה המטורפת הזאתOriginally posted by eevee rulez@May 25 2009, 05:32 PM
יש אומרים שקייל וסטן הם בעצם השוואה של טריי פארקר ומאט סטון
טריי פארקר הוא כאילו סטן,שניהם חיו בעיירה קטנה יחד עם סביהם והם היו הקטנים המשפחה.
מאט סטון הוא יהודי ספרדי (בשונה מבקייל שהוא יהודי אשכנזי) שחי בעיירה קטנה בקולורדו! (אומרים שסאות'פארק היא בקולורדו)
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אם אפאחד לא רוצה לכתוב על אחת הדמויות אני אתחיל.... זו תיהיה הדמות המשנית הראשונה ואני מקווה שתמשיכו אתם...
שם:ליאופולד סטוץ' (המכונה באטרס).
בשונה מארבעת הגיבורים באטרס אינו לובש כובע ויש לו שיער בלונדיני פזור (בדומה לקני,רק שיש לו כובע המחסה זאת).
באטרס הוא ילד "נחמד" לעומת שאר ילדי סאות'פארק,הוא אינו מקלל אלא משתמש בתחליפים ("בן ביסקוויט").
באטרס הוא פחדן ונאיבי,הוא מאמין לכול מה שאומרים לו אפילו אם זה ישמע מגוחך ביותר (קרטמן אמר לו על קניבלים שכבשו את סאות'פארק והכריח אותו להתחבא במקלט ואח"כ במקרר כדי שהוא יוכל להגיע למסעדה במקום באטרס).
באטרס תמיד רוצה כבוד,הוא מושפל תמיד ולא מקבל יחס טוב מחבריו,בעבר שהחליף את קני כאשר הוא מת בעונה ה-6 הוא הוחלף דיי מהר,בעקבות העצב הכבד שתקף אותו הוא החליט שיש לו צד מרושע ומטרתו היא לכבוש את העולם בתור "פרופסור כאוס" אך אישיותו הרעה של באטרס לא חזקה כול כך והמעשה הרע היחיד שהתממש הוא גניבת מחק הלוח של המורה...
לבאטרס יש שותך למשחק-תוכנית כיבוש העולם,דאגי ילד מכיתה ב' שלא מקבל הערכה בדיוק כמו באטרס..
בנוסף לזה באטרס חובב סטפס (אך הוא הרג 13 איש),ציור,ספורט ומתמטיקה.
באטרס נולד ב-11 בספטמבר (תחשבו לבד מה זה אומר) ואומרים שזה חלק מביש המזל הפוקד אותו...
באטרס הוא בן יחיד לשני הורים קשוחים,אימו לרוב מגלה סימני חיבה עזים אל אביו קשוח על יתר המידה ובאטרס קורא לו אדוני.
במספר פרקים הם התייחסו אליו באכזריות:מכרו אותו לפריס הילטון וניסו להטביע אותו
סיימתי על באטרס תוסיפו עוד ותתנו את דעתכם על באטרס ועל הקטע עצמו
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
למרות שבאטרס לא הופיע הרבה הוא הדמות הכי מסכנה..יותר מקני.
הוא גילה שאבא שלו אוהב לקיים יחסים עם גברים, אמא שלו ניסתה לרצוח אותו, קרטמן גרם לו לשים בפה שלו את ה**** של קרטמן, השתינו עליו יותר מפעם אחת, זרקו אותו למזבלה במשך שבוע וזאת רק ההתחלה XD
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)