משעמם X_X
זה אשכרה עובד? כל הפתרונות האלה לגיהוקים הם לא סתם מיתוסים? :oOriginally posted by YoRt3m@May 28 2009, 12:13 AM
תקח בקבוק מים קטן
תתקופף עד שתגיע למצב שאתה עם הראש הפוך אבל רגליים על הקרקע , ותשתה לפחות רבע בקבוק (קטן)
ואז תחזור ותבדוק אם אתה עדיין מגהק.
ספוילר
לא'דע , אני משתמש בזה בכל אופן.Originally posted by Ducky@May 28 2009, 12:16 AM
זה אשכרה עובד? כל הפתרונות האלה לגיהוקים הם לא סתם מיתוסים? :o
אבל לא גיהקתי הרבה זמן , ואם היה פעם כזאת בשנים האחרונות אז כנראה שהתעלמתי מזה.
חח, אני אנסה את זה אם אני אגהק בזמן הקרוב (למרות שאני עדיין חושב שזה מיתוס) :rolleyes:Originally posted by YoRt3m@May 28 2009, 12:16 AM
לא'דע , אני משתמש בזה בכל אופן.
אבל לא גיהקתי הרבה זמן , ואם היה פעם כזאת בשנים האחרונות אז כנראה שהתעלמתי מזה.
ספוילר
סופי
ε(●̮̮̃•̃)з
ואתה הוא הנבחר?
ε(●̮̮̃•̃)з
יאיOriginally posted by Red Spiderman@May 28 2009, 12:30 AM
ואתה הוא הנבחר?![]()
ספוילר
...
טוב...
ε(●̮̮̃•̃)з
זה לא מיתוס,זה אכן עובד...
יש עוד פיתרון,קח נשימה עמוקה ואז תפסיק את נשימתך למשך כמה זמן שאתה יכול ואז תנשום שוב,זה גם עובד...
הכי מצחיק והכי חמוד זה כשבנות מגהקות XDDDD
זה לא יצא מהפה שלי XDDDD
מגניב! :oOriginally posted by CaTiShinYSaMa@May 28 2009, 12:44 AM
זה לא מיתוס,זה אכן עובד...
יש עוד פיתרון,קח נשימה עמוקה ואז תפסיק את נשימתך למשך כמה זמן שאתה יכול ואז תנשום שוב,זה גם עובד...
הכי מצחיק והכי חמוד זה כשבנות מגהקות XDDDD
זה לא יצא מהפה שלי XDDDD
ספוילר
יש מישהו???
(עוד תגובה אחת עמוד 50 )
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני פהOriginally posted by ~yarin~@May 28 2009, 01:49 AM
יש מישהו???
(עוד תגובה אחת עמוד 50 )
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)