אחרי שפגשו את פרנצ'סקה ואת הצ'ינגלינג בדרך לעיר פסטוריה ,הם נתקלים הפעם הסיפור של מישהי אחרת ,ג'סי ודאסטוקס שלה ,נפרדים . בואו ניגש לסיקור!
חברים הפרק שהיה אמור להיות משודר אחרי הפרק עם צ'ינגלינג הוא DP 71-72 אבל הפרק הזה נדחה ,לבין הפרקים של הקרב של העיר פסטוריה ,אז אני יעדכן אתכם אם אני עושה סיקור ביחד או בנפרד. עד אז תהנו מהסיקורים.
תמונה:
שם הפרק באנגלית: Crossing Paths
שם הפרק ביפנית: Goodbye, Dokucale!
שם הפרק בעברית:דרכים מצטלבות.
מספר פרק:מספור אמריקאי: # 539
מספר פרק:מספור יפני:# 541
מספר פרק:מספור יהלום ופנינה: DP 073
שידור בכורה ביפן:3 באפריל ,2008
שידור בכורה בארה"ב: 23 באוגוסט ,2008
שידור בכורה בישראל:22 במאי ,2009
דמויות שהשתתפו בפרק
אש,דון,ברוק ,ג'סי,ג'יימס,האחות ג'וי ,אוסטין,אסטין (פלאשבק),חברים של ג'סי(פלאשבק) .
פוקימונים שהשתתפו בפרק:
פיקאצ'ו,מיאו,וובאפט ,מיים.ג'וניור,טרטוויג ,צ'ימצ'אר,בוויזל ,פיפלאפ,באנירי,פאצ'יריסו,אמביפום,
סודווודו,קרואגנק,האפיני,סוויפר,דאסטוקס,קסקון ,וורמפל ,קרניווין ,דאסטוקס ,דאסטוקס(להקה) ,פידג'י(להקה)
פוקימונים שנראו לראשונה :
-אין ,פוקיפרק על דאסטוקס!
אירועים חשובים בפרק:
-ג'סי משחררת את דאסטוקס שלה כדי שתקים משפחה.
דברים שלא ידעתם:
-השחרור של דאסטוקס מאוד דומה לשחרור של בטרפרי של אש ,הסרטים הצהובים של דאסטוקס מקבילים לצעיף הצהוב של בטרפרי .
-כשהראו את ג'סי כילדה קטנה הראו את השיער שלה כסטייל של אימא שלה ,מיאמוטו.
-צוות רוקט לא רע בפרק הזה.
-במספור האמריקאי דילגו על 2 פרקי פוקימון רינגר ודחו אותם עד שייצא המשחק.
טעויות בפרק:בגרסה האנגלית ,אש הוציא את כל הפוקימונים שלו וצעק:"כולם" ,ויצאו רק בוויזל ,צ'ימצ'אר ,טרטוויג ופיקאצ'ו כמובן.
-תקציר:
בזמן שהם מטיילים לעיר הבאה הדאסטוקס של ג'סי מתאהבת בדאסטוקס זוהר.
וג'סי פוגשת נער בשם אוסטין שמזכיר לה את אהבת נעוריה.
ספוילר לפרק הבא:
פיקאצ'ו נלחם בראיצ'ו פעם נוספת,מה שגורם לא לערער על החלטתו לא להיתפתח
דעתי על הפרק:הפרק היה מאוד מרגש ,וצוות רוקט היה גם כזה בפרק ,יותר מדי דומה לבאטרפרי לדעתי.
זהו!
נגמר הפרק!
נהנתם?!
אני שמח! רוצים להנות יותר?
הציעו לי רעיונות לסיקור ואז יהיה כיף יותר מאיי פעם!
ובבקשה תגיבו על המאמץ ותגידו מה אהבתם!
ולא לכתוב הודעות קצרות בלי משמעות כמו:"אחלה סיקור" ,"תודה רבה" ,נא להגיד מה אהבתם בפרק או מה יש לי לשפר.