אני לא ממש מנוסה ומשתמש בשישיה קבועה כמו רוב משתמשי הפורום... אני משחק באימולטור, אני מתכנן שישיה חדשה! אני לא זקוק לרבייה לכן- אני זקוק לשם ולסט! תודה לתורם שישיה.
הכי חשוב- בלי נדירים!!!
שישיה טובה בלי נדירים?הנה: (גם אני תמיד עושה כך)
בתור התחלתי תבחר טרטוויג ופתח אותו עד טורטרה
מרקוו פתח עם אבן אופל להונצ'קרוו/סטרלי פתח עד סטרפטור
פוניטה פתח לראפידאש
לכד פיביאס ופתח למילוטיק/לכד מג'יקרפ ופתח לגרידוס
לכד סטיליקס(הם נמצאים במערה שלפני הליגה)
פוקימון חשמל-
אם אתה לא רוצה להיתאמץ אז קח שינקס ופתח אותו עד לוקסריי
אם ברצונך להיתאמץ עשה כך:
יש סיכויי של 5% למצוא על פיקאצ'ו אבן אור-כאשר מצאת אחת תרבה שתי פיקאצ'ואים כשעל אחד מהם נמצאת אבן אור.
אחרי שיייבקע לך הפיצ'ו הוא יהיה פיצ'ו שיידע מכת וולט(מתקפה סוסה).פתח אותו באהבה לפיקאצ'ו וברמה 45 לראיצ'ו ותשאיר לו את מכת הוולט
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אבל הוא ביקש שישיה לא כמו של הפורום וכל מי שהבאת רוב בפורום משתמש בהםOriginally posted by Raichu sama@May 26 2009, 07:15 AM
שישיה טובה בלי נדירים?הנה: (גם אני תמיד עושה כך)
בתור התחלתי תבחר טרטוויג ופתח אותו עד טורטרה
מרקוו פתח עם אבן אופל להונצ'קרוו/סטרלי פתח עד סטרפטור
פוניטה פתח לראפידאש
לכד פיביאס ופתח למילוטיק/לכד מג'יקרפ ופתח לגרידוס
לכד סטיליקס(הם נמצאים במערה שלפני הליגה)
פוקימון חשמל-
אם אתה לא רוצה להיתאמץ אז קח שינקס ופתח אותו עד לוקסריי
אם ברצונך להיתאמץ עשה כך:
יש סיכויי של 5% למצוא על פיקאצ'ו אבן אור-כאשר מצאת אחת תרבה שתי פיקאצ'ואים כשעל אחד מהם נמצאת אבן אור.
אחרי שיייבקע לך הפיצ'ו הוא יהיה פיצ'ו שיידע מכת וולט(מתקפה סוסה).פתח אותו באהבה לפיקאצ'ו וברמה 45 לראיצ'ו ותשאיר לו את מכת הוולט
מרקרו-אין אותו בכלל בפלטינה
פוניטה-רפידאש הרבה משתמשים בו ,אבל הייתי מציע שתתפוס האנדוור מתחת לעיר וילוסטון ותפתח להאנדום.. מה שתרצה... כי אלה 2 פוקימוני האש יחידים חוץ מצ'ימצ'אר(נראה לי)
סטיליקס אפס גמור
כנ''ל לוקסרי, עדיף מגנזון,הכל אצל מגנזון טוב יותר מלוקסרי חוץ מהעובדה שהוא מושפע ממתקפות אדמה X4 אז פשוט אל תשאיר אותו נגד פוקימון אדמה
בקשר לפיקאצ'ו,התחלתי לשחק לפני שבוע ויש לי פיקאצ'ו רמה 64 עם לייט בול ווולט טאקל,אם אני יפתח אותו לרייצ'ו הלייט בול לא ישפיע,כי זה עובד רק על פיקאצ'ו..
בקיצור השישיה שאני מציע לך זה:
אתה לוקח איווי בעיר הארטום ומפתח לאמביריון(ניסיון אישי יש לו הגנות פצצות אתה שם לו toxic,moonlight iron tail ועוד מה שתרצה)
הרקרוס(הסט שאני יביא לך זה קצת נובי אבל זה עובד,המתקפות שלו לליגה צריכות ליהיות endure close combat reversal megahorn ,במהלך קרב שבו הרקרוס משתתף אתה נותן לו X speed ואז כשהרקרוס עומד למות אתה עושה endure והרקרוס נשאר עם חיים 1,אחרי זה אתה עושה reversal וכולם מתים במכה כי רברסל עושה שככל שהחיים נמוכים יותר ככה הדמג' גבוה יותר)
טארטוויג(שיהיה כל ההתחלתיים הם פסדר)
מיילוטיק/גרידוס(מצד אחד מיילוטיק היא פוקימון עם הגנות גבוהות ופוקימון מציק ביותר קשה להיפטר ממנו,אבל מצד שני לגרידוס יש כפל סוגים והוא חזק יותר,בחר מה שתרצה בעצם שמתי לב שביקשת בלי נדירים אז בחר גרידוס אתה כולה צריך מג'יקרפ בשבילו)
האנדום
ועוד ציפור איזה שתרצה למרות שהציפור היחידה זה סטארלי..(יהיה גם סקארמורי ופירו אחרי הליגה)
ממש לא,בשישיה הקודמת שלי היה לי ראיצ'ו עם מתקפת וולט,מאיפה בא לך הרעיון?הוא עובד על שלושת הצורותOriginally posted by Just Evil@May 26 2009, 10:22 AM
אבל הוא ביקש שישיה לא כמו של הפורום וכל מי שהבאת רוב בפורום משתמש בהם
מרקרו-אין אותו בכלל בפלטינה
פוניטה-רפידאש הרבה משתמשים בו ,אבל הייתי מציע שתתפוס האנדוור מתחת לעיר וילוסטון ותפתח להאנדום.. מה שתרצה... כי אלה 2 פוקימוני האש יחידים חוץ מצ'ימצ'אר(נראה לי)
סטיליקס אפס גמור
כנ''ל לוקסרי, עדיף מגנזון,הכל אצל מגנזון טוב יותר מלוקסרי חוץ מהעובדה שהוא מושפע ממתקפות אדמה X4 אז פשוט אל תשאיר אותו נגד פוקימון אדמה
בקשר לפיקאצ'ו,התחלתי לשחק לפני שבוע ויש לי פיקאצ'ו רמה 64 עם לייט בול ווולט טאקל,אם אני יפתח אותו לרייצ'ו הלייט בול לא ישפיע,כי זה עובד רק על פיקאצ'ו..
בקיצור השישיה שאני מציע לך זה:
אתה לוקח איווי בעיר הארטום ומפתח לאמביריון(ניסיון אישי יש לו הגנות פצצות אתה שם לו toxic,moonlight iron tail ועוד מה שתרצה)
הרקרוס(הסט שאני יביא לך זה קצת נובי אבל זה עובד,המתקפות שלו לליגה צריכות ליהיות endure close combat reversal megahorn ,במהלך קרב שבו הרקרוס משתתף אתה נותן לו X speed ואז כשהרקרוס עומד למות אתה עושה endure והרקרוס נשאר עם חיים 1,אחרי זה אתה עושה reversal וכולם מתים במכה כי רברסל עושה שככל שהחיים נמוכים יותר ככה הדמג' גבוה יותר)
טארטוויג(שיהיה כל ההתחלתיים הם פסדר)
מיילוטיק/גרידוס(מצד אחד מיילוטיק היא פוקימון עם הגנות גבוהות ופוקימון מציק ביותר קשה להיפטר ממנו,אבל מצד שני לגרידוס יש כפל סוגים והוא חזק יותר,בחר מה שתרצה בעצם שמתי לב שביקשת בלי נדירים אז בחר גרידוס אתה כולה צריך מג'יקרפ בשבילו)
האנדום
ועוד ציפור איזה שתרצה למרות שהציפור היחידה זה סטארלי..(יהיה גם סקארמורי ופירו אחרי הליגה)
קרדיט לניר
---------------------
עריכה: אוקי ראיתי שאתה לא משחק בDS אוקי......
אז בקיצור תפוס מגנמייט תפתח אותו למגנזון.
תפוס מגמר הוא גם נחמד.
הרקרוס יכול להיות נחמד תלוי לטבע.
סטארמי ממליץ בחום עם מהירות והתקפה מיוחדת כמו שלו הוא חייתי.
ראמפרדוס עם ג'ולי ולא אדמנט.
ואתה יכול בתכלס להסתפק בשישיה כזאת אבל עם אתה רוצה עוד מישהו.... אז כך גאר'צומפ.
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
לייט בול פועל רק על פיקאצ'ו,וולט טאקל ברור שיכול ליהיות גם לריצ'ו ..Originally posted by Raichu sama@May 26 2009, 02:42 PM
ממש לא,בשישיה הקודמת שלי היה לי ראיצ'ו עם מתקפת וולט,מאיפה בא לך הרעיון?הוא עובד על שלושת הצורות
אם אתה לא רוצה שפיקאצ'ו ימות תוך מכה(כי ההגנות שלו עלובות) תפתח לרייצ'ו אבל אז אתה תסתכן בכך שאין לך X2 התקפה כי לייט בול לא עובד על ריצ'ו אך ורק על פיקאצ'ו
הוא עובד על ראיצ'ו ולי זה הצליח,ואכן אני פיתחתי אותו ואני מציע ראיצ'ו שיודע וולט כי אחרת הפוקימון חסר משמעותOriginally posted by Just Evil@May 26 2009, 08:53 PM
לייט בול פועל רק על פיקאצ'ו,וולט טאקל ברור שיכול ליהיות גם לריצ'ו ..
אם אתה לא רוצה שפיקאצ'ו ימות תוך מכה(כי ההגנות שלו עלובות) תפתח לרייצ'ו אבל אז אתה תסתכן בכך שאין לך X2 התקפה כי לייט בול לא עובד על ריצ'ו אך ורק על פיקאצ'ו
קרדיט לניר
---------------------
בקיצר,אתה יכול להמשיך לשקר לעצמךOriginally posted by Raichu sama@May 26 2009, 08:25 PM
הוא עובד על ראיצ'ו ולי זה הצליח,ואכן אני פיתחתי אותו ואני מציע ראיצ'ו שיודע וולט כי אחרת הפוקימון חסר משמעות
לך תשאל בפורום אם עובד על ראיצ'ו יגידו לך שלא
מה לעזאעזל קשור וולט טאקל לזה שלייט בול לא עובד על ראיצ'ו? למה אתה מזכיר כל הזמן את הוולט טאקל?
לריצ'ו יכול ליהיות וולט טאקל אבל זה לא אומר שלייט בול יעבוד עליו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)