"לפחות זה עצר את מנצ'לאקס" אני ממלמל.Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 02:03 PM
לון-
בונזלאי רוקד ואז משתמש בריקוד, הוא גורם לטוטודייל,מנצ'לאקס וטיילו להתחיל לרקוד
"מאנצ'לאקס, טוטודייל, בונסלאי חיזרו"
"לפחות זה עצר את מנצ'לאקס" אני ממלמל.Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 02:03 PM
לון-
בונזלאי רוקד ואז משתמש בריקוד, הוא גורם לטוטודייל,מנצ'לאקס וטיילו להתחיל לרקוד
"מאנצ'לאקס, טוטודייל, בונסלאי חיזרו"
מהר מכת חול ישר לעיינים שלו ואז בלימה לראש של פורגיון2Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 02:03 PM
ניב שלמון-
בעזרת ההיתפתרצות מהחול גיבל יוצר לעצמו בלימה במעטפת חול, "מכת ברק" אומר גרין. פוריגון 2 משתמש במכת ברק אך זה לא עובד-החול לא סופג את המכה ופוריגון 2 נפגע קשה מהבלימה.
מתי אייס ילמד לבד מתקפות אפקתביות שיורידו חיים חוץ מבלימה?Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 01:46 PM
סליחה
ארתור-
טרטוויג נכנס לחור ויוצא ממנו בקפיצה על סנדרושו, "סנדרושו!חפירה" אומר רד ואז סנדרושו חופר בור וטרטוויג נוחת לתוכו. "חיתוך" אומר רד וסנדרושו נוחת על טרטוויג וחיתוך-טרטוויג נראה מוטש מאוד
מיכה-
אייס תוקף בבלימה את אחד הטיילו ואז אחר תוקף אותו בניקור-זה שניים על אחד
ניב שלמון-
"התחמק ואז מכת ברק" אומר גרין, גיבל מתקדם אל פוריגון 2 בבלימה אבל פוריגון 2 מתחמק ואז תוקף את גיבל במכת ברק
לון-
טוטודייל שואג בכל הכח על מנצ'לאקס, אך למנצ'לאקס לא אכפת כי הוא באמצע הארוחה-הוא עומד לסגור את הפה עליו
------------------
"אייס תכה אחד מהם עם הזנב ואת השני עם הראש(בלימה גם עם הזנב וגם עם הראש)"
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ארתור-
אכן תכננתי לכל אחת אחד מכם סאגה מיוחדת ואישית ובה אולי תלכדו אגדי(והאמת שתשתמשו בו אפילו פעם אחת)
-----------------------------------
רטטה קופץ בנשיכה אבל "השיתמש בחפירה סנד" אומר רד וסנדסלש נכנס לאדמה ורטטה מרסק, "עכשיו חיתוך" ואז סנדסלש מעיף את רטטה בחיתוך חזק במיוחד
לון-
כל הפוקימונים שלך חזרו לפוכדורים, אבל טיילו עדיין לא יודע לעוף ושובלי הטיילו התרחקו כבר
ניב שלמון-
מכת החול מסנוורת פוריגון2, "הישתמש במכת ברק" אומר גרין וזה נזק כפול-כי גיבל פגע בבלימה בפוריגון2 ופוריגון2 פגע במכת ברק בגיבל
מיכה-
בקרוב
---------------------------
בבלימה הכפולה אייס מחסל את שני הטיילו, אז עכשיו או שתלכוד אותם או שתמשיך בדרכך
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"רטטה תנסה להיכנס לתוך אחד הבורות ואז תיצא משם ותנשוך אותו בשיא הכוח" אצעק לרטטה בחוזקהOriginally posted by Raichu sama@May 29 2009, 08:01 PM
ארתור-
אכן תכננתי לכל אחת אחד מכם סאגה מיוחדת ואישית ובה אולי תלכדו אגדי(והאמת שתשתמשו בו אפילו פעם אחת)
רטטה קופץ בנשיכה אבל "השיתמש בחפירה סנד" אומר רד וסנדסלש נכנס לאדמה ורטטה מרסק, "עכשיו חיתוך" ואז סנדסלש מעיף את רטטה בחיתוך חזק במיוחד
גיבל מהר עוד בלימה, בכל הכוח ובכל המהירות, אז עוד מכת חול לעייניים שלו כדי שלו יראה כלוםOriginally posted by Raichu sama@May 29 2009, 08:01 PM
ניב שלמון-
מכת החול מסנוורת פוריגון2, "הישתמש במכת ברק" אומר גרין וזה נזק כפול-כי גיבל פגע בבלימה בפוריגון2 ופוריגון2 פגע במכת ברק בגיבל
"אייס, תחזור"Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 08:01 PM
ארתור-
לון-
כל הפוקימונים שלך חזרו לפוכדורים, אבל טיילו עדיין לא יודע לעוף ושובלי הטיילו התרחקו כבר
ניב שלמון-
מיכה-
בקרוב
---------------------------
בבלימה הכפולה אייס מחסל את שני הטיילו, אז עכשיו או שתלכוד אותם או שתמשיך בדרכך
אמשיח לכיוון ורידיאן
אני הוא גיל,
"יש לי רעיון!" אני אומר: "טיילו, רוצה להצטרף אלי למסע? יהיה כיף! מה אתה אומר? בדרך גם אני אוכל ללמד אותך לעוף, ואם תרצה לעזוב אני אקבל את זה... מה אתה אומר?" אני שואלOriginally posted by Raichu sama@May 29 2009, 08:01 PM
לון-
"טוב גסטלי תחזור! צא טורציק תשתמש במיקוד אנרגיה ואז שריטה!"Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 01:16 PM
עומר-
הקרח נשבר וגסטלי משתמש בהיפנוזה "היתחמקי, הישתמשי בקרן קרח אז חבטה באןבאן" אומרת נטלי. באנירי מתחמקת מההיפנוזה משתמשת בקרח קרח על גסטלי וחובטת בגוש הקרח שגסטלי נמצא בתוכו-גסטלי נפגע הרבה, אם לא תשנה טכניקה קרוב למדי שתפסיד
ארתור-
סנדסלש נפגע קשה מהנשיכה המונחתת אל מהר מאוד מתאושש כאילו זה לא קרה, "תשתמש בכדור גירו" אומר רד. כדור הגירו שסנדסלש יצר מתקדם במהירות מירבית אל רטטה"
ניב שלמון-
ניב שפוריגון2 נחלש, "מספיק עם זה" אומר גרין "תקיף את גיבל בצוות כפול ואז מכת ברק".
גיבל נפגע מאוד ממכות הברקנ אך נראה שהוא יכול לעמוד. ופתאום משהו קורה, גיבל מתעצבן וכוחו גובר-גיבל לומד זעם דרקון!
מיכה-
אתם ממשיכים ואז שןמעים קולות:מספיק גליגר-, זה רק הצל שלך!אין ממה לפחד!. ואז המאמן פונה אליך ואומר "תוכל לעזור לי?"
לון-
טיילו משמיע קולות רגועים ורועשים, נראה שזה כן
עומר-
טורצ'יק שורט את באנירי, אך בגלל הריכוז אנרגיה ההתקפה יותר חזקה. "באןבאן!תקפצי ואז חבטה", באנירי נוחתת עליך טורצ'יק בחבטה
קרדיט לניר
---------------------
גיבל זעם דרקון ואז בלימהOriginally posted by Raichu sama@May 29 2009, 09:11 PM
ניב שלמון-
ניב שפוריגון2 נחלש, "מספיק עם זה" אומר גרין "תקיף את גיבל בצוות כפול ואז מכת ברק".
גיבל נפגע מאוד ממכות הברקנ אך נראה שהוא יכול לעמוד. ופתאום משהו קורה, גיבל מתעצבן וכוחו גובר-גיבל לומד זעם דרקון!
"רטטה חזור" אצעק ואחזיר את רטטה" הקרב הזה נגמר אתה ניצחת" ואז אוציא שוב את רטטה ואומר לו "רטטה רטטה רטטה אתה כזה פוקימון אפס ואעיף אותו בזריקה "מהיום אתה כבר לא בצוות שלי הבנת?" ואז אומר לרד "אתה יכול לקחת אותי עכשיו לוירידאן במטוס שלך?"Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 09:11 PM
ארתור-
סנדסלש נפגע קשה מהנשיכה המונחתת אל מהר מאוד מתאושש כאילו זה לא קרה, "תשתמש בכדור גירו" אומר רד. כדור הגירו שסנדסלש יצר מתקדם במהירות מירבית אל רטטה"
תוציא את רטטה מהפוקימונים שלי העפתי אותו :XD:
עומר-
באנירי לא רואה כעת, זאת ההיזדמנות לתקוף אותה
ניב שלמון-
זאת המתקפה הסופית, פוריגון2 מתעלף.גרין מחזיר אותו לפוכדור ואומר "כל הכבוד!מצפה לך עתיד טוב במור מאמן ואני מאמין שתצליח"
ארתור-
רד ומחזיר את רטטה ואומר "עשיתה טעות חמורה, אני שמתי לב במשהו מיוחד ברטטה הזה. אתה בטוח שאינך רוצה אותו?"
קרדיט לניר
---------------------
"ברור,מה הבעיה?"Originally posted by Raichu sama@May 29 2009, 09:11 PM
ארתור-
ניב שלמון-
מיכה-
אתם ממשיכים ואז שןמעים קולות:מספיק גליגר-, זה רק הצל שלך!אין ממה לפחד!. ואז המאמן פונה אליך ואומר "תוכל לעזור לי?"
לון-
טיילו משמיע קולות רגועים ורועשים, נראה שזה כן
עומר-
טורצ'יק שורט את באנירי, אך בגלל הריכוז אנרגיה ההתקפה יותר חזקה. "באןבאן!תקפצי ואז חבטה", באנירי נוחתת עליך טורצ'יק בחבטה
אני הוא גיל,
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)