אני חושב לעצמי כבר יש לי פוקימונן מעופף אחד לא יעזרו לי 2 אבל מצד שני הוא אל חושי טוב אז אני יחפש קירליה ואם אני לא ימצא אני יזחור אליוOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 06:51 PM
ארתור-
אתה מתקדם ורואה נטו-![]()
אני חושב לעצמי כבר יש לי פוקימונן מעופף אחד לא יעזרו לי 2 אבל מצד שני הוא אל חושי טוב אז אני יחפש קירליה ואם אני לא ימצא אני יזחור אליוOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 06:51 PM
ארתור-
אתה מתקדם ורואה נטו-![]()
ניב-
"אל תשכח שיש לי רק פוקימוני ציפור" אומרת טורה "השגת כבר סימלי קרב?"
ארתור-
אתה ממשיך לך ואז רואה בלדום-![]()
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"בלדום הזה שלי" אומר לכל הפוקימונים שלי ואז אומר "צא פיג'י" ואוציא את פיג'י ואומר לו "פיג'י קדימה מכת חול ואז בלימה בשיא הכוח"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 07:03 PM
ארתור-
אתה ממשיך לך ואז רואה בלדום-![]()
"בא נלך למכון לאתגר מישהו ואז נלך למערת נירח לחפש מאובנים!"לורן-
"במערת הירח ניתן להשיג מאובנים" אומר שגיב
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
ארתור-
פידג'י לא יכול לתקוף, כנפיו פצועות
לורן-
אתם הולכים למכון, אתם נכנסים ורואים איש מסויים והוא אומר "ברוק לא כאן, הוא יצא עם איזה מאמן"
קרדיט לניר
---------------------
"בא נלך למערת הירח ונחזור אח"כ" אני אומר לשגיבלורן-
אתם הולכים למכון, אתם נכנסים ורואים איש מסויים והוא אומר "ברוק לא כאן, הוא יצא עם איזה מאמן"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"לא, עברתי הנה דרך מערת דיגלט.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 07:03 PM
ניב-
"אל תשכח שיש לי רק פוקימוני ציפור" אומרת טורה "השגת כבר סימלי קרב?"
בואי נלך לחנות, אני רוצה לפתח את מרקרוו שלי, ואז לאמן את אלקיד כדי שיתפתח לאלקטבז, כך שאוכל לפתח אותו."
זה אני המאמןD:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 07:14 PM
ארתור-
פידג'י לא יכול לתקוף, כנפיו פצועות
לורן-
ניב-
אתם הולך לחנות, "אבן חושך עולה 600 דולר-יש לך מספיק כסף?" שואל המוכר
ארתור-
מטפוד יוצא בקושר את בלדום, מטפוד עומד לתקוף אבל בלדום משתחרר ומעיף אותו בהנחתה
קרדיט לניר
---------------------
"כן, הנה 600 דולר" נותן למוכר 600 דולרOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 08:27 PM
ניב-
אתם הולך לחנות, "אבן חושך עולה 600 דולר-יש לך מספיק כסף?" שואל המוכר
"מטפוד תנסה עליו שוב קשירת חוט ואז תתחיל להסתובב סביבו במהירות וכשאתה רואה שהוא מסוחרר תשתמש עליו בבלימה"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 08:27 PM
ארתור-
מטפוד יוצא בקושר את בלדום, מטפוד עומד לתקוף אבל בלדום משתחרר ומעיף אותו בהנחתה
עומר-
"תתחמק איב" אומר פיליפ. איווי לאמספיק להיתחמק וטורצ'יק פוגע בו-בצורה קשה. "מתקפת חול ואז בלימה" אומר פיליפ
ניב-
"הנה, בבקשה" אומר המוכר ומוסר לך את האבן
קרדיט לניר
---------------------
"תודה רבה"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 12 2009, 08:44 PM
ניב-
"הנה, בבקשה" אומר המוכר ומוסר לך את האבן
יוצא מהחנות ומוציא את כולם החוצה "טוב, תודה לכולכם על הכל, ועכשיו, מרקרוו, הנה, קח את האבן הזאת, בסדר?"
מביט עליו במבט מחויך, שמח וחברותי ומושיט לו את האבן
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)