Pokemon GO
עמוד 123 מתוך 298 ראשוןראשון ... 2373113121122123124125133173223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,831 עד 1,845 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 06:14 PM
    ניב-
    אתה וטורה מתקדמים לדרך 11, "למי יש האומץ להילחם נגדנו?" נשמע קול של בחור צעיר, אתה מסתכל אל מקור הרעש ורואה ילד גבוה וצנום בעל שיער שחור ארוך והוא זה שקורא לכולם, ולידו ילד שמן ונמוך חסר שיער ולובש כובע לצד ההפוך

עומר-
    טורצ'יק מצליח להיתחמק מהתקפת החול ובזריזות הוא שורט את איווי, פתאום משהו קורה! טורצ'יק מתחיל להבהב, ואז הוא מתחיל לזהור, לבסוף הוא גדל ומשנה את צורתו-טורצ'יק היתפתח לקומבסקין-
    ---------------------------------
    וקומבסקין יודע ניקור

מיכה-
    ספויינק מהנהן, אתם הולכים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת "אני מכירה את הספויינק הזה! הוא שייך למישהו"

ארתור-
    טרטוויג משתמש בספיגה, אך הוא לא ממש פוגע בבלדום. בלדום מתנגש בהנחתה עם בלימה של טרטוויג-טרטוויג נפצע מהמכה הקשה
    "למי?
    אני מצאתי אותו באזור הכניסה לדרך 4"
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    עומר-
    "חבר שלנו עבר פה, לפתע נפתחה דרך 4, הוא לא הספיק להבין מה קורה והיא נעלמה איתו" אומר אחד האנשים

ניב-
    בזריזות הונצ'קרוו מתחמק ואז תוקף את מגנטון בהימום-הוא לא יכול לראות עכשיו. "היפופוטאס! זריקת אבנים אל דודו והונצ'קרוו" אומר הילד השמן, "ניקור אל האבנים דודו" אומרת טורה. היפופוטאס זורק אבנים על דודו והונצ'קרוו, דודו מנסה להדוף אותם בניקור אך הוא נפגע.

מיכה-
    מצאת אותו בדרך 3
    --------------------------
    "ראיתי מאמן נכנס לפה עם הספויינק הזה" אומרת האחות ג'וי
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 07:59 PM
    ניב-
    בזריזות הונצ'קרוו מתחמק ואז תוקף את מגנטון בהימום-הוא לא יכול לראות עכשיו. "היפופוטאס! זריקת אבנים אל דודו והונצ'קרוו" אומר הילד השמן, "ניקור אל האבנים דודו" אומרת טורה. היפופוטאס זורק אבנים על דודו והונצ'קרוו, דודו מנסה להדוף אותם בניקור אך הוא נפגע.
    "טורה תשמרי על דודו שלך ותשאירי אותו מאחור.
    הונצאקרו עכשיו מכת שמיים על מגנטון ואז סופה."

4. the bitch is back
    עומר-
    "חבר שלנו עבר פה, לפתע נפתחה דרך 4, הוא לא הספיק להבין מה קורה והיא נעלמה איתו" אומר אחד האנשים
    "איך זה הגיוני שהדרך נעלמה?" אני שואל אותם בפליאה "אפשר איכשהו לפתוח אותה?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    עומר-

ניב-

מיכה-
    מצאת אותו בדרך 3
    --------------------------
    "ראיתי מאמן נכנס לפה עם הספויינק הזה" אומרת האחות ג'וי
    "את יודעת אפה הוא??"
    אני הוא גיל,

6. משתמש מנוסה
    עומר-
    "דרך 4 מלאה כל כך הרבה פוקימוני על חושי, ומרוב כל הפוקימונים יש להם כוח להעלים את הדרך" אומר האיש "ורק פעם ב היא חוזרת וגם זה לדקה"

ניב-
    הונצ'קרוו פוגע במגנטון במכת שמיים אדירה, אחר כך הוא מעיף את האבנים על היפופוטאס ומגנטון באמצעות הסופה. "עבודה טובה" אומרת טורה, "ברק" אומר הילד הרזה. מגנטון משתמש בברק ופוגע בחוזקה בהונצ'קרוו ודודו

מיכה-
    "לפי מה ששמעתי הוא נעלם עם דרך 4" אומרת האחות ג'וי

קרדיט לניר
    ---------------------

7. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 08:06 PM
    עומר-
    "דרך 4 מלאה כל כך הרבה פוקימוני על חושי, ומרוב כל הפוקימונים יש להם כוח להעלים את הדרך" אומר האיש "ורק פעם ב היא חוזרת וגם זה לדקה"
    "אז כנראה ניהיה צריכים לחכות לה." אני אומר "כל כמה זמן היא מופיעה?"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    הונצ'קרוו פוגע במגנטון במכת שמיים אדירה, אחר כך הוא מעיף את האבנים על היפופוטאס ומגנטון באמצעות הסופה. "עבודה טובה" אומרת טורה, "ברק" אומר הילד הרזה. מגנטון משתמש בברק ופוגע בחוזקה בהונצ'קרוו ודודו
    "אוי לא, הונצאקרו אתה בסדר?"
    אני ממלמל לעצמי בשקט "לא הייתי צריך להחניס תינוק לקרב" ואז אומר בקול רציני "הונצאקרו מכת שמיים על מגנטון והימום, ואז ניקור. קדימה תסיים את זה עכשיו"

9. משתמש מנוסה
    עומר-

ניב-

מיכה-
    "לפי מה ששמעתי הוא נעלם עם דרך 4" אומרת האחות ג'וי
    "באמת?אם תגלי אם הוא חזר אז תומרי לי"
    וארוץ לאזור שבדרך כלל הכניסה לדרך 4 מתי שהמקום מופיע
    אני הוא גיל,

10. משתמש מנוסה
    מיכה-
    אתה יוצא לבחוץ אך רואה שדרך 4 עדיין לא הופיעה. "אתה רוצה להגיע לדרך 4?" שואל האיש שראית מקודם

עומר-
    "זה משתנה. יכול להיות יום, יכול להיות חודש, יכול להיות שנה" אומר האיש "אך יש דרך נוספת" הוא אומר

ניב-
    "מכת ברק מגנטון על הונצקרוו" אומר הילד הרזה, "התקפה כפולה על היפופוטאס" אומרת טורה, "זריקת אבנים על הונצ'קרוו ודודו" אומר הילד השמן. הונצ'קרוו פוגע במגנטון במכת שמיים אך מגנטון פוצע אותו באותה המידה עם מכת הברק, היפופוטאס מתחיל לזרוק אבנים לעברם של הונצ'קרוו ודודו אך דודו מגן בהתקפה כפולה.

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 08:19 PM
    מיכה-
    אתה יוצא לבחוץ אך רואה שדרך 4 עדיין לא הופיעה. "אתה רוצה להגיע לדרך 4?" שואל האיש שראית מקודם

עומר-
    "זה משתנה. יכול להיות יום, יכול להיות חודש, יכול להיות שנה" אומר האיש "אך יש דרך נוספת" הוא אומר

ניב-
    "מכת ברק מגנטון על הונצקרוו" אומר הילד הרזה, "התקפה כפולה על היפופוטאס" אומרת טורה, "זריקת אבנים על הונצ'קרוו ודודו" אומר הילד השמן. הונצ'קרוו פוגע במגנטון במכת שמיים אך מגנטון פוצע אותו באותה המידה עם מכת הברק, היפופוטאס מתחיל לזרוק אבנים לעברם של הונצ'קרוו ודודו אך דודו מגן בהתקפה כפולה.
    "כן
    גיליתי שהספוייניק שיך למישהו שכנראה נאבד שם"
    אני הוא גיל,

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    הונצאקרוו עדיין ליד מגנטון נכון?

13. the bitch is back

עומר-
    "והיא...?" אני שואל בחוסר סבלנות
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    מיכה-
    "חוץ מלהיכנס דרך פה יש במערת הירח חלק סודי, בחלק הסודי ניתן למצוא פוקימונים מסוג חושך. אבל הכי חשוב זה שאפשר למצוא שם מעבר תמידי וישיר אל הדרך" אומר האיש

עומר-
    "חוץ מלהיכנס דרך פה יש במערת הירח חלק סודי, בחלק הסודי ניתן למצוא פוקימונים מסוג חושך. אבל הכי חשוב זה שאפשר למצוא שם מעבר תמידי וישיר אל הדרך" אומר האיש

ניב-
    כן
    ---------
    הונצ'קרוו מהמם את מגנטון ואז מחסל אותו בסופה-מגנטון יוצא מהקרב ועכשיו זה דודו והונצ'קרוו נגד היפופוטאס. "פעימת מים היפופוטאס" אומר הילד השמן, אתה רוצה לצאת לפעולה אבל אז טורה אומרת "תשאיר את זה לי. דודו! תעופה ואז אס השמיים". דודו עולה אל השמיים, היפופוטאס שולח פעימת מים אך דודו חוצה אותה באס השמיים ומחסל את היפופוטאס. "זה היה קרב קשה, אך הצלחנו" אומרת טורה.

קרדיט לניר
    ---------------------

15. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 10:36 PM

עומר-
    "ואתה מכיר את הדרך הזאת?"
    גיל! 3>

עמוד 123 מתוך 298 ראשוןראשון ... 2373113121122123124125133173223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •