"מי אתה? מצאת במערה מאובנים?"לורן-
אתם מתקדמים אל היציאה המזרחית של פיוטר שפתאום אתם רואים איש- חוזר משם
"מי אתה? מצאת במערה מאובנים?"לורן-
אתם מתקדמים אל היציאה המזרחית של פיוטר שפתאום אתם רואים איש- חוזר משם
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
עומר-
"לא" אומר האיש "מעטים הגיעו אליה, וזו דרך מסובכת וכמעט לא ניתנת למציאה"
לורן-
"אני חוזר מדרך 3" אומר האיש "ואני הוא ברוק-מנהיג מכון פיוטר"
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"לא" אני מגמגם בתשובהOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 10 2009, 06:51 PM
לון-
"היי לון" אומר גולד "האם ניצחת כבר במתקן קרב כלשהו?"
עומר-
"אז אנחנו נכנסים למערה?" שואל פיליפ
לון-
"חבל" אומר גולד "יש מתקן קרב בדרך 3 שנמצאת ליד פיוטר"
קרדיט לניר
---------------------
"אני רק מלמד את טוטדייל פעימת מים וממשיך" אני ממלמלOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 14 2009, 11:39 AM
לון-
"חבל" אומר גולד "יש מתקן קרב בדרך 3 שנמצאת ליד פיוטר"
דרטיני-
"אה, ואיך מתקדמים?" שואל גולד בשמחה
עומר-
אתם נכנסיל למערת הירח ופתאום רואים ג'יאודוד-משוטט
קרדיט לניר
---------------------
"ב-באמת?"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 10:36 PM
מיכה-
"חוץ מלהיכנס דרך פה יש במערת הירח חלק סודי, בחלק הסודי ניתן למצוא פוקימונים מסוג חושך. אבל הכי חשוב זה שאפשר למצוא שם מעבר תמידי וישיר אל הדרך" אומר האיש
עומר-
"חוץ מלהיכנס דרך פה יש במערת הירח חלק סודי, בחלק הסודי ניתן למצוא פוקימונים מסוג חושך. אבל הכי חשוב זה שאפשר למצוא שם מעבר תמידי וישיר אל הדרך" אומר האיש
ניב-
כן
---------
הונצ'קרוו מהמם את מגנטון ואז מחסל אותו בסופה-מגנטון יוצא מהקרב ועכשיו זה דודו והונצ'קרוו נגד היפופוטאס. "פעימת מים היפופוטאס" אומר הילד השמן, אתה רוצה לצאת לפעולה אבל אז טורה אומרת "תשאיר את זה לי. דודו! תעופה ואז אס השמיים". דודו עולה אל השמיים, היפופוטאס שולח פעימת מים אך דודו חוצה אותה באס השמיים ומחסל את היפופוטאס. "זה היה קרב קשה, אך הצלחנו" אומרת טורה.
אומר בחשש?
ואלך לשם מתי שאני שומר אל ספוייניק חזק
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"כן, ניצחנו."Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 10:36 PM
ניב-
כן
---------
הונצ'קרוו מהמם את מגנטון ואז מחסל אותו בסופה-מגנטון יוצא מהקרב ועכשיו זה דודו והונצ'קרוו נגד היפופוטאס. "פעימת מים היפופוטאס" אומר הילד השמן, אתה רוצה לצאת לפעולה אבל אז טורה אומרת "תשאיר את זה לי. דודו! תעופה ואז אס השמיים". דודו עולה אל השמיים, היפופוטאס שולח פעימת מים אך דודו חוצה אותה באס השמיים ומחסל את היפופוטאס. "זה היה קרב קשה, אך הצלחנו" אומרת טורה.
אני פונה לשני המאמנים ואומר "היה קרב מצוין" ואז להונצאקרו ואמר לו "נו, אז איך היה הקרב הראשון שלך?"
"תראה בעצמך" אני אומר "טוטודייל, פעימת מים!"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 14 2009, 01:30 PM
דרטיני-
"אה, ואיך מתקדמים?" שואל גולד בשמחה.
"מותר לאתגר אותך?"לורן-
"אני חוזר מדרך 3" אומר האיש "ואני הוא ברוק-מנהיג מכון פיוטר"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"טרטוויג שאגה ואז דחיפה ומיד אחרי זה ספיגה בשיא הכוח" אומר לטרטוויג ואק'ווה שהמהלך ינצח את בלדוםOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 13 2009, 06:14 PM
ארתור-
טרטוויג משתמש בספיגה, אך הוא לא ממש פוגע בבלדום. בלדום מתנגש בהנחתה עם בלימה של טרטוויג-טרטוויג נפצע מהמכה הקשה
עומר-
"אבל איווי בחסרון סוגים מול ג'יאודוד" אומר פיליפ בחשש
מיכה-
"לא חשבתי שיהיה לך אומץ לנסות למצוא את המקום" אומר האיש "אבל בהצלחה"
ניב-
הונצ'קרוו צורח קולות תרועה-הוא ממש שמח. "אתה לא רע ילד" אומר הילד הרזה
לון-
טוטודייל מנסה, אך שוב פעימת המים ממתפוצצת לו. "אויש, חבל. לפי מה שזכור לי יש בית למידה בעיר סלדון, תמורת המחיר המתאים הם מלמדים את הפוקימון שלך איזה מתקפה שתרצה בלי שום בעיה" אומר גולד
לורן-
"כן בטח" ומר ברו בשמחה "אבל קרב של שניים על שניים, בסדר?"
טרטוויג מתתנג בבלימה בהנחתה של בלדום טרטוויג נפגע. מרוב קושי אינו מצליח לתקוף בספיגה, אבל פתאום הוא מעיף עלי תער על בלדום-טרטוויג למד עלי תער!
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)