"כן, ומי זה?"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:03 PM
ניב-
"אני הצלחתי להיתמודד עם היריב הכי קשוח שהיה לי בחיים עם פוקימוני ציפור" אומרת טורה בגאווה
"כן, ומי זה?"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:03 PM
ניב-
"אני הצלחתי להיתמודד עם היריב הכי קשוח שהיה לי בחיים עם פוקימוני ציפור" אומרת טורה בגאווה
ניב-
"מיסטר גראונד" אומרת טורה בגאווה
עומר-
"טוב" אומר רובי "כדי שנעצור כאן כי אני עייף. ואולי נעשה כמה אימונים עם קומבסקין שלך"
ארתור-
"אנחנו רוצים להישאר כאן לנצח" אומרים השלישייה כפה אחד "ולצערך הרב גם אתה תתקע כאן" אומר המנהיג ומצביע אל קצה דרך 4. אתה מסתכל לשם ורואה שכל הגבעה חסומה במין שדה אנרגייה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"חמודים שלי אני לא הולך להישאר פה לנצח אני הולך להמשך של דרך 4 לאזור מחוץ לתחום וכשאני יחזור הדרך הזאתי תהיה פתוחה ואם היא לא תהיה פתוחה אני אפתח אותה אל תדאגו" אומר להם ואתחיל ללכת לדרך 4 שמחוץלתחוםOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:11 PM
ארתור-
"אנחנו רוצים להישאר כאן לנצח" אומרים השלישייה כפה אחד "ולצערך הרב גם אתה תתקע כאן" אומר המנהיג ומצביע אל קצה דרך 4. אתה מסתכל לשם ורואה שכל הגבעה חסומה במין שדה אנרגייה
"מי זה מיסטר גראונד?"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:11 PM
ניב-
"מיסטר גראונד" אומרת טורה בגאווה
עומר-
"בדיוק על זה רציתי לעבוד איתך" אומר רובי "אתה יודע מהם חמשת ייסודות המאמן?"
ארתור-
אתה מנסה לצאת אך השדה המגנטי לא מאפשר לך
ניב-
"הוא האיש ששולט הכי טוב בפוקימוני אדמה, ולמען האמת הוא אביואנחנו בריב" אומרת טורה בעצב
קרדיט לניר
---------------------
אני רץ אל אזלף ומתחיל לנענע אותו ואומר לו "אזלף אזלף תתעורר אני צריך שתפתח לי את השער"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:15 PM
ארתור-
אתה מנסה לצאת אך השדה המגנטי לא מאפשר לך
"אתם בריב? לא נורא, את ניצחת מאמן שיש לו יתרון עצום עליך.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:15 PM
ניב-
"הוא האיש ששולט הכי טוב בפוקימוני אדמה, ולמען האמת הוא אביואנחנו בריב" אומרת טורה בעצב
תגידו רוצה להתאמן עד שהגשם יפסיק? אלקיד שלי ישמח לאימון
"טיפש..."אומר בשקטOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:03 PM
ניב-
עומר-
"אנחנו נתקדם לאזור החושך ונצא בתקיפה כדי להרוס את המלכודות אומר רובי. אתם ממשיכים בדרך, פיליפ מושך לך בשרוול ואומר "מאיפה אתה מכיר את האלוף?"
ארתור-
"אזלף שומר על הדרך הזאת ניסתרת, הוא עושה זאת כדי להגן על כל הפוקימונים שפה. אז אם תפריע לו הדרך תיחשף ואנשים יילכדו את הפוקימונים בחופשיות
לון-
"כל הכבוד" אומר גולד "אתה לא מוותר" הוא עונה.
מיכה-
"למות.." צוחק האיש "מה כבר קרה?"
ואלך למרכז פוקימונים אם הם יוכלו לשמור על הספוייניק בזמן שהמאמן שלו נעלם
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"אתה רוצה קרב?" אני שואל בהתרגשות "אני רוצה לפתח את טוטודייל לפני מכול פיוטר ואני צריך לאמן אותו בשביל זה! בבקשה?"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 05:03 PM
לון-
"כל הכבוד" אומר גולד "אתה לא מוותר" הוא עונה.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אפשר בבקשה שטוטודייל יתפתח/יראה סימנים שהוא עומד להתפתח בקרב?
עומר-
"אז לא משנה" אומר רובי "אכפת לך אם נילחם במים?"
ארתור-
אתה מנענע את אזלף והוא מתחיל להיתעורר, פתאום מגיע ברונזונג-עצבני
ניב-
"האמת שהפסדתי לו, הוא ממש חזק" אומרת טורה ומשפילה את ראשה "ברחתי מהבית והבטחתי שכשאחזור אני איהיה מספיק חזקה כדי לנצח אותו"
מיכה-
ספויינק לא רוצה לעזוב אותך, הוא מחבק אותך חזק ולא מתנתק
לון-
זה ייקרה לא עכשיו, אבל בקרוב
------------------------------
"קרב?" מתפלא גולד "בסדר, צאי סנטרו" אומר גולד ומוציא סנפלורה-![]()
קרדיט לניר
---------------------
"עוף מפה ברוזנוג" אומר לו בעצבנות ואוסיף "כבר יש לי מתכת על חושי אני לא צריך אותך" ואז אומר לאזלף שהתעורר "אזלף אני צריך שתפתח יל את הדרך החוצה אני צריך לצאת מפה"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 08:41 PM
ארתור-
אתה מנענע את אזלף והוא מתחיל להיתעורר, פתאום מגיע ברונזונג-עצבני
"אוקיי... צא, טיילו!" אני אומרOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 08:41 PM
לון-
זה ייקרה לא עכשיו, אבל בקרוב
------------------------------
"קרב?" מתפלא גולד "בסדר, צאי סנטרו" אומר גולד ומוציא סנפלורה-![]()
"טוב, אז את חייבת להתאמן עכשיו חזק, כי אנחנו הולכים לפיושה.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 15 2009, 08:41 PM
ניב-
"האמת שהפסדתי לו, הוא ממש חזק" אומרת טורה ומשפילה את ראשה "ברחתי מהבית והבטחתי שכשאחזור אני איהיה מספיק חזקה כדי לנצח אותו"
רוצה 3 על 3?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)