לורן-
היתכוונתי ציפורני מתכת, סליחה
-------------------------------
ארון ממשיך לשבור את האבנים וקריינידוס מתעייף, "ראשייה זן" אומר ברוק.
ניב-
דודו כן יכול לעוף, גם אני היתפלאתי
----------------------------------
"התקפת זעם" אומר טורה בכוח רב
לורן-
ניב-
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"חפירה ואז שריטה דיגלט"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 01:59 PM
ניב-
"טיילו, תתחמק ותשתמש בניקור!" אני צועקOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 08:46 AM
לון-
"סנטרו! עלי תער!" אומר גולד
"זוז קצת הצידה ואז כשהוא עובר אותך רוץ אחריו וציפורני מתכת!"לורן-
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"נוזפאס תשתמש על ברוזנוזג בזריקת אבנים וכוח עתיק ואחרי זה תגמור אותו עם חישמול בשיא הכוח" ובינתיים אני אנסה להעיר את אזלףOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 01:00 PM
ארתור-
נוספאס עומד מלפני אזלף וברונזונג מפסיק לטעון את כדור הגירו. אבל הוא מתחיל להרביץ לנוספאס באגרוף ממוקד
ניב-
"דודו מתקדם בזעם אך דיגלט נכנס אל תוך האדמה, "תעופה ואז תנחת בניקור" אומרת טורה. דודו נוחת בניקור אך דיגלט חוסם בשריטה. "שוב ניקור" אומרת טורה
לון-
טיילו בטעות מנסה להיתחמק בתעופה ונופל ארצה, סנפלורה פוגעת בו בעלי תער. "חתך" אומר גולד
לורן-
ארון זז הצידה במהירות-הוא נורא זריז. במהירות הוא תוקף את קריינידוס בציפורני מתכת,קריינידוס מתעלף. "יפה" אומר ברוק בהיתפלאות "צא גרוולר" הוא זורק את הפוכדור ומוציא גרוולר-עצבני
ארתור-
ברונזונג מתחמק וממשיך לתקוף-הוא ממש חזק. פתאום הדרך חוזרת למקום
קרדיט לניר
---------------------
"ארון אתה גדול! עכשיו שיריון ואז רוץ מאחוריו וציפורני ברזל"לורן-
ארון זז הצידה במהירות-הוא נורא זריז. במהירות הוא תוקף את קריינידוס בציפורני מתכת,קריינידוס מתעלף. "יפה" אומר ברוק בהיתפלאות "צא גרוולר" הוא זורק את הפוכדור ומוציא גרוולר- עצבני
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
שריטה ואז חפירהOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 03:01 PM
ניב-
"דודו מתקדם בזעם אך דיגלט נכנס אל תוך האדמה, "תעופה ואז תנחת בניקור" אומרת טורה. דודו נוחת בניקור אך דיגלט חוסם בשריטה. "שוב ניקור" אומרת טורה
אומר לה שלום בחיוךOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 08:46 AM
לורן-
בשיריון משתמשים פעם אחת, תוקפים ואז שוב יכולים להישתמש בו
---------------------------
ארון משתריין ומתנגש עם קריינידוס בראשייה-אך הגודל שוב קובע והוא עף מהמקום. פתאום ציפוריניו של ארון זוהרות-הוא למד ציפורני מתכת! "זריקת אבנים" אומר ברוק בלהט
ארתור-
הברונזונג לא זז מהמקום-הוא עומד לתקוף בכדור גירו, כנראה הוא לא רוצה שתעיר את אזלף
לון-
"סנטרו! עלי תער!" אומר גולד
ניב-
"אוקיי" אומרת טורה וחיוך עולה על פניה "צא דודו" אומרת טורה ומוציאה את דודו-
מיכה-
אתה הולך אל מגדל הקרב ופתאום בדרך אתה רואה נידורן נקבה-![]()
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
לורן-
ארון רוצה לתקפוף אבל משהו קורה! ארון מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, ולבסוף הוא משנה צורה-ארון היתפתח לליירון-
ניב-
דודו מעיף את דיגלט לפני שהוא תוקף ודיגלט לא מספיק לחפור. "תנר אותו בלי להפסיק" אומרת טורה. דודו מנקר את דיגלט ולא נותן לו לעשות כלום
מיכה-
נידורן עונה בשמחה, פתאום ספויינק קופץ אליה והם מתחילים לשחק ביחד
קרדיט לניר
---------------------
"טוב פלרי בוא נתחיל עם מיקוד אנרגיה ואז ניקור!"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 01:00 PM
עומר-
"להילחם" אומר רובי "אני רוצה לראות אם אתה יודע להישתמש בפלרי"
---------------------------------
תקשיב, באגם יש משטחי מים אז הוא יכול להיכנס לאזור האגם
"טוב, את לא משאירה לי בררה. מתקפת חול וצעקה באותו הזמן, אחרי זה תתחיל לשרוט את דודו ואל תפסיק"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 03:29 PM
ניב-
דודו מעיף את דיגלט לפני שהוא תוקף ודיגלט לא מספיק לחפור. "תנר אותו בלי להפסיק" אומרת טורה. דודו מנקר את דיגלט ולא נותן לו לעשות כלום
"מדהים" אני צורח "עכשיו תראה לו מה זה ליירון! רוץ לעברו עם ראשיה ואז ציפורני ברזל!לורן-
ארון רוצה לתקפוף אבל משהו קורה! ארון מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, ולבסוף הוא משנה צורה-ארון היתפתח לליירון-
"וואו!לא חשבתי שתהיו חברים כל כך מהר!"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 03:29 PM
לורן-
ניב-
מיכה-
נידורן עונה בשמחה, פתאום ספויינק קופץ אליה והם מתחילים לשחק ביחד
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
לורן-
לא הכל לפי המשחקים, והוא למד הגנת ברזל דרך אגב.
-----------------------
ליירון לא רץ, הוא הולך ממש באיטיות אל גרוולר. "זריקת אבנים" צועק ברוק
ניב-
דיגלט מסנוור את דודו וצורח באוזנייה. ואז הוא שורט אותה ללא הפסק. "צווחה" אומרת טורה, דודו מחריש את דיגלט
עומר-
"פעימת מים" אומר רובי. פלרי עומד לתקוף אבל אז פעימת המים של מילוטיק מעיפה אותו. "עוד פעם" אומר רובי
מיכה-
פיצ'ו יוצא מהפוכדור וגם הוא מתחיל לשחק איתם
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)