ניב-
דיגלט נכנס לתוך האדמה. "כדור אנרגיה" אומרת טורה.
מיכה-
במהירות גלייסכור מעופף אל אייס ועוצר אותו. "להיתראות לוזר" אומר הילד ותוך כדי רץ וזורק עליך אבנים.
ניב-
מיכה-
במהירות גלייסכור מעופף אל אייס ועוצר אותו. "להיתראות לוזר" אומר הילד ותוך כדי רץ וזורק עליך אבנים.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"דיגלט צא מהאדמה מהר! מכת חול ואז שריטה"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 02:43 PM
ניב-
"לא יודע" אני עונהOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 16 2009, 09:55 PM
לון-
"למה?" שואל גולד בהיתפלאות רבה
ארוץ אל הילד ואז אני יעשה לו נלסון O_OOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 02:43 PM
ניב-
מיכה-
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
מיכה-
מזה נלסון?
ניב-
דיגלט יוצא מהאדמה ומטשטש את סקיפלום. דיגלט שורט את סקיפלום ואז בלי לראות סקיפלום שולחת אליו כדור אנרגיה-השניים נפגעים.
לון-
"חבל" אומר גולד. "רוצה לקחת איתי טרמפ לפיוטר?"
קרדיט לניר
---------------------
טוב...לורן-
תקשיב, המטרה שלך היא לנצח בשבעת מתקני הקרב-בהם מקבלים סמל קרב. ואחר כך עליך לאתגר את האלוף
"מצאת מאובנים במערה? או אבני פיתוח?"
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"סקיפלום שלך חזק, אבל לא מספיק! דיגלט תצעק לה באוזן בכל הכוח ואז שריטה, ואז תחפור ותישאר מתחת לקרקע"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 04:28 PM
ניב-
דיגלט יוצא מהאדמה ומטשטש את סקיפלום. דיגלט שורט את סקיפלום ואז בלי לראות סקיפלום שולחת אליו כדור אנרגיה-השניים נפגעים.
כזה מהלך בהאבקות שמחזיקים את הידיים שהפלג הגוף העליון לא יכול לזוז כדי שלא יזרוק אבניםOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 04:28 PM
מיכה-
מזה נלסון?
ניב-
לון-
"חבל" אומר גולד. "רוצה לקחת איתי טרמפ לפיוטר?"
אני הוא גיל,
לורן-
"פעם מצאתי אבן נצח" אומר ברוק.
מיכה-
לא אפשרי
ניב-
דיגלט צווח באוזניו של סקיפלום ופוגע בו, לאחר מכן דיגלט נכנס אל קרקעית האדמה. "כדורי אנרגיה אל האדמה" אומרת טורה. סקיפלום שולח כדורי אנרגיה לתוך האדמה-אבק מתחיל להיתפזר ומסתיר את הקרב. אתם מחכים כמה דקות ורואים את דיגלט מחוסל.
קרדיט לניר
---------------------
"שווה להיכנס?"לורן-
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
אז אזרוק אליו אבנים בחזרהOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 04:56 PM
לורן-
מיכה-
לא אפשרי
ניב-
דיגלט צווח באוזניו של סקיפלום ופוגע בו, לאחר מכן דיגלט נכנס אל קרקעית האדמה. "כדורי אנרגיה אל האדמה" אומרת טורה. סקיפלום שולח כדורי אנרגיה לתוך האדמה-אבק מתחיל להיתפזר ומסתיר את הקרב. אתם מחכים כמה דקות ורואים את דיגלט מחוסל.
אני הוא גיל,
"מה? טוב דיגלט עבודה טובה.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 04:56 PM
ניב-
צא גיבל סופת חול ואז הנחטה משולבת בזעם דרקון"
"יפה מאוד פיג'י שוב פעם רוח פררצים מכת חול ובלימה לתוך הבטן של דרוגנייר בשי הכוח"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 01:56 PM
ארתור-
"זנב אקווה" מנסה לומר אנבל. דרגונייר רוצה לתקוף אך רוח הפרצים לא מאפשרת לה, פידג'י פוגע בדרגונייר בבךימה ופוגע בו. "זעם דרקון" אומרת אנבל
"יופי פיליפ!" אני אומר לו בשמחה. "שנמשיך?" אני אומר להם ומקווה למצוא פוקימון טוב אחר~Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 17 2009, 01:56 PM
עומר-
"טוב" אומר פיליפ "נשיכה איווי". איווי נושך את ווישמר-הנשיכה משפיעה הרבה אבל אז הקללה פועלת ומחסלת את ווישמר. "וואו" אומר פיליפ "צא פוכדור" הוא זורק פוכדור לעברו של ווישמר, הפוכדור מתנדנד... לפיליפ יש ווישמר
לורן-
"תלוי אם אתה צריך פוקימוני אבן" אומר ברוק
מיכה-
אתה זורק לעברו של הילד אבנים, הילד משתמש בנידורן כמגן-האבנים פוגעות בנידורן
ניב-
גיבל וסקיפלום נראים ממש חלשים. גיבל משתמש בסופת חול ומעוור את סקיפלום, "כדור אנרגיה" אומר טורה בזעם. גיבל מעיף את סקפלום בהנחתה ומנצח אותו, אותו הדבר לגבי גיבל. "יפה, נשאר עוד פוקימון אחד" אומרת טורה "צא בטי" אומרת טורה ומוציאה גולבט-
ארתור-
בזכות זעם הדרקון רוח הפרצים משולבת במתקפת חול לא עובדת. אך אנבל לא שמה לב ופידג'י פוגע בדרגונייר בבלימה
עומר-
"כן" אומר פיליפ בשמחה. אתם מתקדמים ורואים פוצ'יינה-. "אם יש פה פוקימון חושך זה סימן שאנו קרובים" אומר רובי בשמחה
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 4 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-4 אורחים)