"גיבל זעם דרקון ואז חבטה.Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 12:38 PM
ניב שלמון-
"תפסע אליו כשמקור ראשון" אומרת טורה, דודו פוסע את החול כאילו לא קרה כלום ומתנגש בגיבל-הכוחות שווים. מההדף שניהם עפים
תנסה לעלות לדודו על הגב
"גיבל זעם דרקון ואז חבטה.Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 12:38 PM
ניב שלמון-
"תפסע אליו כשמקור ראשון" אומרת טורה, דודו פוסע את החול כאילו לא קרה כלום ומתנגש בגיבל-הכוחות שווים. מההדף שניהם עפים
תנסה לעלות לדודו על הגב
"לא נראה לי אולי לך יש?" אענה לוOriginally posted by Raichu sama@May 30 2009, 12:38 PM
ארתור-
לא אין לי רעיון, תריך לחשוב על משהו. "יש לך פוק'פון?" שואל רד
עומר-
לא
----------------------------
ג'יגליפאף בא לנחות וטורצ'יק מתחמק, ג'יגליפאף ספג נזק רב ועכשיו הוא קצת מסוחרר-זאת ההיזדמנות לתקוף
ניב שלמון-
"תתרומם דודו ואז ניקור" אומרת טורה. גיבל פוגע בדודו ואז נוחת עליו, הנזק כפול! דודו קם ומעיף את גיבל לעץ וגיבל ניהיה מסוחרר-דודו מתקדם אליו בניקור הצובר אנרגיה
ארתור-
"אופס!שחכתי שיכולתי להיתקשר לאנשים שיאספו אותנו, אבל זה לא משנה נלך ברגל ובאמת ניזכרתי שיש לי פנס" אומר רד. אם ממשיכים עד שאתם מגיעים לעיר ורידיאן, אתה עולה על פני האדמה אך רד נכנס ואומר "אני מתקדם למערת ההדיגלטים ומשם לורידיאן, מקווה שנתראה בקרוב"
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"גיבל מכת חול.Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 12:49 PM
ניב שלמון-
"תתרומם דודו ואז ניקור" אומרת טורה. גיבל פוגע בדודו ואז נוחת עליו, הנזק כפול! דודו קם ומעיף את גיבל לעץ וגיבל ניהיה מסוחרר-דודו מתקדם אליו בניקור הצובר אנרגיה
תן לו להתקר אליך, וכשהוא ממש קרוב תקפוץ לא בין הרגליים ואז חבטה בכל הכוח שתתקע לו את המקור בעץ.
עומר-
"חזור איגי" אומרת נטלי "סיפרומ לי שתחרות הסרט החודשית היחידה בקנטו עומדת להתחיל, אני לא רוצה להפסיד אותה. להיתראות!" היא עפה עם ג'יגליפאף קורצת ושולחת לך נשיקה באוויר-נראה שמישהי מחבבת אותך
ניב שלמון-
מהחבטה דודו נתקע בקיר, "זעם ואז ניקור לכיוון העץ" אומרת טורה. משילוב הניקור והזעם העץ נשבר לאלפי חתיכות ודודו מתקדם אל גיבל המהנירות ומעיף אותו
קרדיט לניר
---------------------
"היא לא הייתה כזאת חזקה" אני אומר לילד. וממשיך בדרכיOriginally posted by Raichu sama@May 30 2009, 01:06 PM
עומר-
"חזור איגי" אומרת נטלי "סיפרומ לי שתחרות הסרט החודשית היחידה בקנטו עומדת להתחיל, אני לא רוצה להפסיד אותה. להיתראות!" היא עפה עם ג'יגליפאף קורצת ושולחת לך נשיקה באוויר-נראה שמישהי מחבבת אותך
"ביי" אצעק לו ואז אחשוב לעצמי אוקיי אני בעיר ורידיאן מה אפשר לעשות בורידיאן?בוירידאן יש מכון אבל זה המכון האחרון ככה שזה לא עוזר לי ואז אוציא את טרטוויג ואומר לו "אוקיי טרטוויג קדימה העפנו את הרטטה המעפן הזה אנחנו צריכים לחפש פוקימון אחר בוא נלך לדרך 2 ללכוד לנו פידג'י" ואני וטרטוויג נתחיל להתקדם לכיוון דרך 2Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 12:49 PM
ארתור-
"אופס!שחכתי שיכולתי להיתקשר לאנשים שיאספו אותנו, אבל זה לא משנה נלך ברגל ובאמת ניזכרתי שיש לי פנס" אומר רד. אם ממשיכים עד שאתם מגיעים לעיר ורידיאן, אתה עולה על פני האדמה אך רד נכנס ואומר "אני מתקדם למערת ההדיגלטים ומשם לורידיאן, מקווה שנתראה בקרוב"
ארתור-
למה מכון אחרון?אתה קובע סדר ואם להילחם בו
----------------------------------------
אתה ממשיך לדרך 2 ואז רואה שהדרך חסומה על ידי שוטרים
עומר-
"רגע" אומר הילד "איך קוראים לך?אפשר חתימה?"
קרדיט לניר
---------------------
"אני לא מכיר אבל אני ינסה,אבל אולי קודם ננסה קרב לבדוק אותו?"Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 09:38 AM
מיכה-
"הגליגר שלי פחדן, אני צריך מישהו שיטפל בו טוב כי לי אין סבלנות. אתה מכיר מישהו?"
ניב שלמון-
השעה 8:00, מתחיל להחשיך. אתה תרצה לישון או להמשיך במסע?הפוקימונים שלך נראים די עייפים
ארתור-
"טוב, בחירה שלך" אומר רד. אתם מתקדמים למסוק ואז!לא ברור מאיפה מגיעה בזוקה המפוצצת אותו. אתה נבהל אבל רד אומר "אני אתקשר בפוק'פון למדענים שיביאו לי את ארקטודייל". אתה מחכה שהם יענו ופתאום הוא אומר "אוי לא!"
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
עומר-
"כי אני מאמין שתיהיה מאמן גדול ואני רוצה חתימה כבר מראש" מאומר הילד "אז אפשר?"
מיכה-
"טוב, ננסה" אומר הילד "צא גליגר". גליגר מפחד ונשאר תלוי על הילד, "רואה?!הוא ממש מקרה אבוד, לפחות אצלי. אתה בטוח שאינך רוצה לקחת אותו" הוא שואל
קרדיט לניר
---------------------
כי המכון של ורידיאן זה המכון האחרון אבל זה המכון הראשון פה?Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 01:13 PM
ארתור-
למה מכון אחרון?אתה קובע סדר ואם להילחם בו
----------------------------------------
אתה ממשיך לדרך 2 ואז רואה שהדרך חסומה על ידי שוטרים
---------------------------------------
"למה הדרך חסומה אתם יכולים לתת לי לעבור?"אשאל את השוטרים
"גיבל מכת חול ואז תעבור מתחתיו, ואז תעיף אותו לאויר בזעם דרקון"Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 01:06 PM
ניב שלמון-
מהחבטה דודו נתקע בקיר, "זעם ואז ניקור לכיוון העץ" אומרת טורה. משילוב הניקור והזעם העץ נשבר לאלפי חתיכות ודודו מתקדם אל גיבל המהנירות ומעיף אותו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)