Pokemon GO
עמוד 141 מתוך 298 ראשוןראשון ... 4191131139140141142143151191241 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,101 עד 2,115 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 19 2009, 10:23 PM
    עומר-
    אתה מחפש בכיסים ומוצא את הרקרוס, אתם ממשיכים ואז רובי שואל "אז איפה לחפש?"
    "בוא נבדוק אם יש פה אולי לחצן סודי או משהו בסגנון" אני אומר "יש אולי פוקימון שיכול לעזור לנו לאתר אותם?" אני שואל אותם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 19 2009, 10:23 PM
    לון-
    ההקשה העילית פוסעת את אקדח המים וקרוקונוו נפגע. "עוקץ רעל" אומר אש, קרוקונוו שולח פעימת מים אך גליגר מנפץ אותה בעוקץ רעל ופוגע בקרוקונוו עוד יותר.
    "קרווקנו, נשיכת זעם (נשיכה וזעם בו זמנית, כמו מהלך תחרות)!" אני צועק

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 12:41 AM
    ניב-
    כן אומרת טורה. אתם עפים לכם בדרככם ואז רואים טרופיאס- בשמיים שחוסם לכם ועוד כל מיני פוקימונים את הדרך
    "טורה יש לך עוד מעופפים? אין לי פוקימון שיוכל לעזור כאן, הדרקון היחיד שלי הוא גיבל.
    זה למה רציתי לתפוס דרטיני, או דרגונייר"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 12:41 AM
    מיכה-
    "צא דרגונייר" אומרת אנבל ומוציאה דרגונייר-. "זנב אקווה" היא אומרת

ארתור-
    לא מוסיף, אני מעדיף 6 ואין לי כוח לעוד
    ------------------
    תקשיב-כדי שנוספאס יגיע לראשו של סנורלאקס עליו לקפוץ-וזה בילתי אפשרי לנוספאס
    -----------------
    נוספאס מתקשה, הוא מנסה להגיע אל ראשו של סנורלאקס אך נופל. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס פוגע חזק בנוספאס עם אגרוף ממוקד

ניב-
    כן אומרת טורה. אתם עפים לכם בדרככם ואז רואים טרופיאס- בשמיים שחוסם לכם ועוד כל מיני פוקימונים את הדרך
    "חישמול ומתיקות!"
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. משתמש מנוסה
    ארתור-
    הוא עדיין פעיל בפורום, אך כנראה שכח מהמשחק
    -------------------------
    סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד-אך נוספאס מתקשה והנזק קטן. שנייה לאחר מכן נוספאס פוגע חזק בסנורלאקס בעזרת בלימה זריזה. "קרן סולרית" אומרת אנבל, הקרן הסולרית של סנורלאקס מתנגשת עם הכוח העתיק של נוספאס יוצרת פיצוץ הגורם לעשן.

עומר-
    פתאום נשמעים קולות יללה מתוך הקירות, "הפוקימונים נמצאים מעבר לקיר" אומר פיליפ. "צא ננה" אומר רובי ומוציא מייטינה- "קרן על" אומר רובי למייטינה שלו והוא מפוצץ את הקיר. אתם רואים שם מלא כלובים, "אני אשחרר את הפוקימונים" אומר רובי והולך עם פיליפ. פתאום מופיע איש בבגדי צוות רוקט- . "תראו תראו" הוא אומר בצחוק "צא פוצ'יינה, בלימה" אומר האיש מצוות רוקט ומוציא פוצ'יינה-

לון-
    "שוב הקשה עילית" צועק אש, גליגר מזנק אל קרוקונוו בהקשה עילית אך קרוקונוו הודף אותה בנשיכת זעם חזקה. "עוקץ רעל" קורא אש

מיכה-
    פיצ'ו מחשמל את דרגונייר וכך פוגע, לאחר מכן הוא משתמש במתיקות-מה שמונע מדרגונייר לרצות לפגוע בו. פתאום פיצ'ו קופץ אל דרגונייר ופוגע בו עם הזנב-פיצ'ו למד הצלפת זנב
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 07:24 PM
    ארתור-
    סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד-אך נוספאס מתקשה והנזק קטן. שנייה לאחר מכן נוספאס פוגע חזק בסנורלאקס בעזרת בלימה זריזה. "קרן סולרית" אומרת אנבל, הקרן הסולרית של סנורלאקס מתנגשת עם הכוח העתיק של נוספאס יוצרת פיצוץ הגורם לעשן.
    "סנורלאקס הוא פוקימון ענק ככה שתוכל לראות אותו בעשן והוא לא יוכל לראות אותנו אז נוכל להשתמש בפיצוץ הזה לטובתנוו וגם אם הוא יראה אותנו הוא עודד משותק בגלל הקרן על" אומר לנוזפאס ואז אומר לו שוב "עכשיו תתקדם אליו הכי מהר שאתה יכול עם כוח עתיק ואז תתקרב אליו הכי הרבה שאתה יכול ותשתמש בחישמול הכי חזק שאתה יכול להוציא"

7. משתמש מנוסה
    ארתור-

עומר-
    פתאום נשמעים קולות יללה מתוך הקירות, "הפוקימונים נמצאים מעבר לקיר" אומר פיליפ. "צא ננה" אומר רובי ומוציא מייטינה- "קרן על" אומר רובי למייטינה שלו והוא מפוצץ את הקיר. אתם רואים שם מלא כלובים, "אני אשחרר את הפוקימונים" אומר רובי והולך עם פיליפ. פתאום מופיע איש בבגדי צוות רוקט- . "תראו תראו" הוא אומר בצחוק "צא פוצ'יינה, בלימה" אומר האיש מצוות רוקט ומוציא פוצ'יינה-

לון-
    "שוב הקשה עילית" צועק אש, גליגר מזנק אל קרוקונוו בהקשה עילית אך קרוקונוו הודף אותה בנשיכת זעם חזקה. "עוקץ רעל" קורא אש

מיכה-
    פיצ'ו מחשמל את דרגונייר וכך פוגע, לאחר מכן הוא משתמש במתיקות-מה שמונע מדרגונייר לרצות לפגוע בו. פתאום פיצ'ו קופץ אל דרגונייר ופוגע בו עם הזנב-פיצ'ו למד הצלפת זנב
    "עכשיו הצלפת זנב וחישמול בטווח קרוב"
    אני הוא גיל,

8. the bitch is back

עומר-
    "צא גסטלי תשתמש בצוות כפול ואז מבט מפחיד והפינוזה אחרי זה תשתמש בליקוק!" אני אומר במהירות
    גיל! 3>

9. מורחקים
    לון-
    "קרוורקנו, זעם ופעימת מים בו זמנים (פעימת מים זועמת)" אני צועק

10. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אנבל וסנורלאקס לא רואים כלום, נוספאס מתקדם אל סנורלאקס ואז הוא מתחיל להיבלט. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, האגרוף הממוקד של סנורלאקס מתנגש עם הבלימה של סנורלאקס-השניים שווי כוחות.

מיכה-
    פיצ'ו קופץ אל דרגונייר ופוגע בו בהצלפת זנב. "זנב ברזל" אומרת אנבל, פיצ'קו תוקף בחישמול אך הגנת הברזל של דרגונייר מעיפה אותו. "זעם" אומרת אנבל

עומר-
    גסטלי יוצר כפילים והם תוקפים במבט מפחיד-אבל פוצ'יינה לא נרתע. "כדור צל" אומר האיש מצוות רוקט, פוצ'יינה פוגע בגסטלי בכדור צל לפני שגסטלי משתמש בהיפנוזה.

לון-
    קרוקונוו שולח פעימת מים זועמת באותו זמן שגליגר שולח עוקץ רעל, ההתקפות מתנגשות זה בזה ומשווי כוחות הם מתפוצצות. "תקפוץ לאוויר ותנחת בהקשה עילית" מוסיף אש

קרדיט לניר
    ---------------------

11. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 08:04 PM

עומר-
    גסטלי יוצר כפילים והם תוקפים במבט מפחיד-אבל פוצ'יינה לא נרתע. "כדור צל" אומר האיש מצוות רוקט, פוצ'יינה פוגע בגסטלי בכדור צל לפני שגסטלי משתמש בהיפנוזה.
    "קדימה גסטלי קללה ואז הרגזה כשהוא מרוגז היפנוזה!"
    גיל! 3>

12. מורחקים
    ארתור-
    אנבל וסנורלאקס לא רואים כלום, נוספאס מתקדם אל סנורלאקס ואז הוא מתחיל להיבלט. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, האגרוף הממוקד של סנורלאקס מתנגש עם הבלימה של סנורלאקס-השניים שווי כוחות.

מיכה-
    פיצ'ו קופץ אל דרגונייר ופוגע בו בהצלפת זנב. "זנב ברזל" אומרת אנבל, פיצ'קו תוקף בחישמול אך הגנת הברזל של דרגונייר מעיפה אותו. "זעם" אומרת אנבל

עומר-

לון-
    קרוקונוו שולח פעימת מים זועמת באותו זמן שגליגר שולח עוקץ רעל, ההתקפות מתנגשות זה בזה ומשווי כוחות הם מתפוצצות. "תקפוץ לאוויר ותנחת בהקשה עילית" מוסיף אש
    "תתקוף בנשיכת זעם (שילוב בין מתקפת זעם לנשיכה)" אני צועק

13. משתמש מנוסה
    ארתור-

מיכה-

עומר-

לון-
    "תתחמק מתיקות וחישמול"
    אני הוא גיל,

14. משתמש מנוסה
    עומר-
    גסטלי משתמש בכללה ולאחר מכן מעצבן את פוצ'יינה. "כדור צל" אומר האיש מצוות רוקט, פוצ'יינה פוגע בגסטלי בכדור צל אבל לאחר מכן הוא נפגע בקללה ואז גסטלי מרדים אותו בהיפנוזה.

לון-
    גליגר קופץ לאוויר וקרוקונוו מוכן לתקוף, גליגר נוחת על קרוקונוו ומכה אותו בראש בהקשה עילית קרוקונוו נופל לרצפה-הוא מתחיל להיסתחרר.

מיכה-
    פיצ'ו מנסה לברוח אך דרגונייר בזריזות תופס את פיצ'ו ומכה אותו בזעם. "זנב ברזל" קוראת אנבל

ניב-
    "יש לי רק מעופפים" אומרת טורה "אבל אין לי אף פוקימון שיהיה אפקטיבי עליו" היא אומרת

קרדיט לניר
    ---------------------

15. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 10:37 PM
    עומר-
    גסטלי משתמש בכללה ולאחר מכן מעצבן את פוצ'יינה. "כדור צל" אומר האיש מצוות רוקט, פוצ'יינה פוגע בגסטלי בכדור צל אבל לאחר מכן הוא נפגע בקללה ואז גסטלי מרדים אותו בהיפנוזה.
    "יופי גסטלי! עכשיו ליקוק!" אני אומר לו "ואם הוא מתעורר שוב היפנוזה"
    גיל! 3>

עמוד 141 מתוך 298 ראשוןראשון ... 4191131139140141142143151191241 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •