Pokemon GO
עמוד 142 מתוך 298 ראשוןראשון ... 4292132140141142143144152192242 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,116 עד 2,130 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 10:37 PM
    ניב-
    "יש לי רק מעופפים" אומרת טורה "אבל אין לי אף פוקימון שיהיה אפקטיבי עליו" היא אומרת
    "לא צריך אפקטיבי, צריך פוקימון שיזיז אותו מהדרך.
    חוץ מזה, לפוקימוני מעופף יש יתרון עליו כי הוא עשב, ואם אחד הפוקימונים שלך יעזור לאלקיד בקרב, הם יוכלו לנצח. אז תוציאי את פוקימון המעופף שלך שהכי מתעים לקרב באוויר"

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 08:04 PM
    ארתור-
    אנבל וסנורלאקס לא רואים כלום, נוספאס מתקדם אל סנורלאקס ואז הוא מתחיל להיבלט. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, האגרוף הממוקד של סנורלאקס מתנגש עם הבלימה של סנורלאקס-השניים שווי כוחות.
    "נוזפאס חישמול ותמשיך עם הבלימה וכשהחישמול יחליש אותו תגביר את הכוח של הבלימה להכי חזק שאתה יכול"

3. מורחקים
    שם: ליאור
    לון-
    גליגר קופץ לאוויר וקרוקונוו מוכן לתקוף, גליגר נוחת על קרוקונוו ומכה אותו בראש בהקשה עילית קרוקונוו נופל לרצפה-הוא מתחיל להיסתחרר.
    "קרורנוו לא!" אני צוועק "קרוקנוו, תשתמש באקדח מים!"

4. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    ליירון מתחמק, אך בממש איטיות-דרגונייר פוגע בו בזעם חזק במיוחד. "שוב זנב אקווה" אומרת אנבל, ליירון מנסה להדוף את זנב האקווה בציפורני ברזל אך הוא נכשל ונפגע
    "נסה להתגלגל עליו!"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    גסטלי תוקף בליקוק בילתי פוסק-פוצ'יינה מתחיל להיתעורר. "כדור צל" אומר האיש מצוות רוקט, לפני שגסטלי תוקף בהיפנוזה פוצ'יינה תוקף אותו בכדור צל. "תמשיך כך בלי להפסיק" אומר האיש מצוות רוקט, פוצ'יינה תוקף בכדורי צל בילתי פוסקים

ניב-
    "בסדר" אומרת טורה "צא פיירו" היא פוציאה פיירו- . "רוח פרצים" פוקדת טורה, פיירו מעיף את טרופיאס ברוח פרצים, טרופיאס מתנגש באחד העמודים ונופל. "צא פוכדור" אומרת טורה וזורקת פוכדור, הפוכדור מתנדנד... יש אישור! טורה תפסה טרופיאס

ארתור-
    "היתקשחות" אומרת אנבל, נוספאס תוקף בחישמול אך הוא לא משפיע רבות בגלל ההיתקשחות של סנורלאקס. "בוא נראה לו למה אנחנו צוות מוח מגדל הקרב" אומרת אנבל "קרן סולרית", סנורלאקס תוקף בקרן סולרית עצומה שמתנגשת בנוספאס-נוספאס נפגע חזק ומתחיל להיסתחרר

לורן-
    אם שמת לב ליירון לא פועל טוב כמו ארון, כי מבנה גופו של ארון השתנה. כעת ארון איטי יותר, כדי שארון יתפקד טוב עליו ללמוד להילחם מהמקום
    ----------------------
    "זנב אקווה פעם נוספת" קוראת אנבל, ליירון מנסה להיתגלגל על דרגונייר אבל הוא מתהפך ונתקע כך, דרגונייר מנצל את ההיזדמנות לתקוף ומחסל את ליירון-ליירון מפסיד.

לון-
    "זנב אקווה" קורא אש, גליגר מנחית זנב אקווה שווה כוחות לאקדח המים של קרוקונוו-אך קרוקונוו מקבל חזק בראש ומפסיד בקרב
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 10:46 AM
    ניב-
    "בסדר" אומרת טורה "צא פיירו" היא פוציאה פיירו- . "רוח פרצים" פוקדת טורה, פיירו מעיף את טרופיאס ברוח פרצים, טרופיאס מתנגש באחד העמודים ונופל. "צא פוכדור" אומרת טורה וזורקת פוכדור, הפוכדור מתנדנד... יש אישור! טורה תפסה טרופיאס
    "טוב, זה היה מהיר.
    עכשיו בואי נמשיך במעוף שלנו, התעקבנו מספיק"

7. the bitch is back
    עומר-
    גסטלי תוקף בליקוק בילתי פוסק-פוצ'יינה מתחיל להיתעורר. "כדור צל" אומר האיש מצוות רוקט, לפני שגסטלי תוקף בהיפנוזה פוצ'יינה תוקף אותו בכדור צל. "תמשיך כך בלי להפסיק" אומר האיש מצוות רוקט, פוצ'יינה תוקף בכדורי צל בילתי פוסקים
    "תתחמק בעזרת צוות כפול ואז תשתמש בהרגזה!" אני אומר לו במהירות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    אתם ממשיכים בדרככם ואז רואים את העיר פיושה. אאתם נוחתים שם וטורה שואלת:"מה תרצה לעשות קודם?"

עומר-
    גסטלי יוצר כפילים ופוצ'יינה מצליח להרוס כמה מהם אבל אז הם משתמשים בהרגזה וגורמים לפוצ'יינה להישתגע

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 01:39 PM

עומר-
    גסטלי יוצר כפילים ופוצ'יינה מצליח להרוס כמה מהם אבל אז הם משתמשים בהרגזה וגורמים לפוצ'יינה להישתגע
    "קדימה גסטלי היפנוזה ואז תחסל אותו עם ליקוק!" אני קורא בקול
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 01:39 PM
    ניב-
    אתם ממשיכים בדרככם ואז רואים את העיר פיושה. אאתם נוחתים שם וטורה שואלת:"מה תרצה לעשות קודם?"
    "ללכת לספארי וללכוד דרטיני, ואחרי זה לבחון את הכוח שלי במכון לקראת מפעל הקרב"

11. משתמש מנוסה
    ניב-
    האם פעם שיחקת בברקת?
    ------------
    "אוקיי" אומרת טורה, "אני הולכת לאתגר את אבי" היא אומרת והולכת לביתה. אתה הולך לסאפרי, לפני שאתה נכנס אתה רואה אישה בדלפק שאומרת:"ברוך הבא לסאפרי קנטו! לפני שאתה נכנס עליך לשלם 150$"

עומר-
    גסטלי שוב מרדים את פוצ'יינה ומחסל אותו עם ליקוק. "מה לעזאזל?" אומר האיש מצוות רוקט בפליאה, הוא מסתלק משם במהירות. רובי ופיליפ באים עם המון פוקימוני חושך, "קרה משהו בזמן שלא היינו פה?" שואל רובי ומצחקק לו

קרדיט לניר
    ---------------------

12. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 01:48 PM

עומר-
    גסטלי שוב מרדים את פוצ'יינה ומחסל אותו עם ליקוק. "מה לעזאזל?" אומר האיש מצוות רוקט בפליאה, הוא מסתלק משם במהירות. רובי ופיליפ באים עם המון פוקימוני חושך, "קרה משהו בזמן שלא היינו פה?" שואל רובי ומצחקק לו
    "מישהו מצוות רוקט בא" אני אומר מהורהר ובודק איזה פוקימוני חושך יש שם.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    עומר-
    גסטלי משתמש בכללה ולאחר מכן מעצבן את פוצ'יינה. "כדור צל" אומר האיש מצוות רוקט, פוצ'יינה פוגע בגסטלי בכדור צל אבל לאחר מכן הוא נפגע בקללה ואז גסטלי מרדים אותו בהיפנוזה.

לון-
    גליגר קופץ לאוויר וקרוקונוו מוכן לתקוף, גליגר נוחת על קרוקונוו ומכה אותו בראש בהקשה עילית קרוקונוו נופל לרצפה-הוא מתחיל להיסתחרר.

מיכה-
    פיצ'ו מנסה לברוח אך דרגונייר בזריזות תופס את פיצ'ו ומכה אותו בזעם. "זנב ברזל" קוראת אנבל

ניב-
    "יש לי רק מעופפים" אומרת טורה "אבל אין לי אף פוקימון שיהיה אפקטיבי עליו" היא אומרת
    "חשמל אותו עד שתשתחרר ואז הצלפת זנב
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

14. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "היתקשחות" אומרת אנבל, נוספאס תוקף בחישמול אך הוא לא משפיע רבות בגלל ההיתקשחות של סנורלאקס. "בוא נראה לו למה אנחנו צוות מוח מגדל הקרב" אומרת אנבל "קרן סולרית", סנורלאקס תוקף בקרן סולרית עצומה שמתנגשת בנוספאס-נוספאס נפגע חזק ומתחיל להיסתחרר
    "תשתמש בחישמול זה ייפגע בו מכול מקום ואז תשתמש שוב פעם בחישמול(אין לו אפשרויות אחרות לתקיפה הוא חייב לעשות את זה בשביל שלא ייפגע בעצמו) ומיד אחרי זה תתקשח"

15. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה מסתכל ורואה:סטאנקי-, סניזל-, סבליי-

מיכה-
    פיצ'ו תוקף את דרגונייר בחישמול, לאחר מכן הוא יוצא במכת זנב אך דרגונייר מעיפה אותו אותו בזנב ברזל-פיצ'ו מתחיל להיסתחרר. "תגמרי את זה בזעם" אומרת אנבל

ארתור-
    נוספאס תוקף בחישמול ופוגע בסנורלאקס-סנורלאקס מתחיל להיסתחרר. לאחר מכן נוספאס שוב פוגע בסנורלאקס בחישמול-סנורלאקס על סעיף שבירה. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז נופל-הוא מתקשה לקום

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 142 מתוך 298 ראשוןראשון ... 4292132140141142143144152192242 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •