"האמ ניראה לי אני אתפוס את סניזל" אני אומר להם וניגש לסניזל "סניזל רוצה קרב?"" אני שואל אותוOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 02:11 PM
עומר-
אתה מסתכל ורואה:סטאנקי-, סניזל-
, סבליי-
![]()
"תתחמק מהר ומתיקות!!"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 02:11 PM
עומר-
אתה מסתכל ורואה:סטאנקי-, סניזל-
, סבליי-
מיכה-
פיצ'ו תוקף את דרגונייר בחישמול, לאחר מכן הוא יוצא במכת זנב אך דרגונייר מעיפה אותו אותו בזנב ברזל-פיצ'ו מתחיל להיסתחרר. "תגמרי את זה בזעם" אומרת אנבל
ארתור-
נוספאס תוקף בחישמול ופוגע בסנורלאקס-סנורלאקס מתחיל להיסתחרר. לאחר מכן נוספאס שוב פוגע בסנורלאקס בחישמול-סנורלאקס על סעיף שבירה. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז נופל-הוא מתקשה לקום
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"יפה מאוד נוזפאס עכשיו תשתמש בחישמול ומיד אחרי זה בכוח עתיק שיגמור אותו לגמרי ואם גם זה לא גומר אותו תשתמש בזריקת אבנים הכי חזק שאתה יכול"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 02:11 PM
ארתור-
נוספאס תוקף בחישמול ופוגע בסנורלאקס-סנורלאקס מתחיל להיסתחרר. לאחר מכן נוספאס שוב פוגע בסנורלאקס בחישמול-סנורלאקס על סעיף שבירה. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז נופל-הוא מתקשה לקום
עומר-
סניזל מנדנד את ראשו בכוונה לאמר לא. לאחר מכן הוא דוחף את כול הפוקימונים שייברחו והולך יחד איתם
מיכה-
פיצ'ו קם ולפני שהוא משתמש במתיקות דרגונייר גומר אותו בזעם. "הבא בתור" אומרת אנבל בחיוך
ארתור-
נוספאס משתמש בחישמול-וזה מספיק כדי לגמור את סנורלאקס. "יפה מאוד" אומרת אנבל "הנה סמל מגדל הקרב" היא אומרת ומגישה לך את הסמל
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"גלייסקור ניב קרח"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 02:23 PM
עומר-
סניזל מנדנד את ראשו בכוונה לאמר לא. לאחר מכן הוא דוחף את כול הפוקימונים שייברחו והולך יחד איתם
מיכה-
פיצ'ו קם ולפני שהוא משתמש במתיקות דרגונייר גומר אותו בזעם. "הבא בתור" אומרת אנבל בחיוך
ארתור-
נוספאס משתמש בחישמול-וזה מספיק כדי לגמור את סנורלאקס. "יפה מאוד" אומרת אנבל "הנה סמל מגדל הקרב" היא אומרת ומגישה לך את הסמל
אני הוא גיל,
עומר-
ההפחדה של גסטלי גורמת לכולם לברוח יותר מהר. גסטלי עומד להישתמש היפנוזה אבל אז חוזר סניזל ומעיף אותו בחיתוך לילה, לאחר מכן הוא בורח
מיכה-
לפני שאנבל ודרגונייר מספיקות להגיב גלייסכור קופץ אל דרגונייר בניב קרח ופוגע בה חזק. "זנב ברזל" אומרת אנבל
קרדיט לניר
---------------------
"תשתמש בהקשה עילית כמתקפת נגד"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 02:28 PM
עומר-
ההפחדה של גסטלי גורמת לכולם לברוח יותר מהר. גסטלי עומד להישתמש היפנוזה אבל אז חוזר סניזל ומעיף אותו בחיתוך לילה, לאחר מכן הוא בורח
מיכה-
לפני שאנבל ודרגונייר מספיקות להגיב גלייסכור קופץ אל דרגונייר בניב קרח ופוגע בה חזק. "זנב ברזל" אומרת אנבל
אני הוא גיל,
"טוב גסטלי תשתמש בללה ואז הרגזה עליו מהר!" אני צועק לו.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 02:28 PM
עומר-
מיכה-
גלייסכור מעיף את דרגונייר בהקשה עילית, דרגונייר לא יכולה להילחם עוד. "צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל-. "חיתוך לילה" אומרת אנבל
עומר-
סניזל לא מסתכל אל גסטלי כך שהקללה וגם ההרגזה אינם פועלים. סניזל כבר רחוק ממש
קרדיט לניר
---------------------
"עוקץ רעל כמתקפת נגד וניב אש"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 02:52 PM
מיכה-
גלייסכור מעיף את דרגונייר בהקשה עילית, דרגונייר לא יכולה להילחם עוד. "צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל-. "חיתוך לילה" אומרת אנבל
עומר-
סניזל לא מסתכל אל גסטלי כך שהקללה וגם ההרגזה אינם פועלים. סניזל כבר רחוק ממש
אני הוא גיל,
כן, למה?Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 01:48 PM
ניב-
האם פעם שיחקת בברקת?
------------
"אוקיי" אומרת טורה, "אני הולכת לאתגר את אבי" היא אומרת והולכת לביתה. אתה הולך לסאפרי, לפני שאתה נכנס אתה רואה אישה בדלפק שאומרת:"ברוך הבא לסאפרי קנטו! לפני שאתה נכנס עליך לשלם 150$"
מיכה-
גלייסכור מעיף את וויבייל בעוקץ רעל, לאחר מכן תוקף אותו חזק בניב אש. "קרן קרח" אומרת אנבל
ניב-
היית במתקני הקרב?
-----------------------
"כן" אומרת האישה "יש לך 3 שעות להיסתובב כאן". היא נותנת לך 30 כדורי סאפרי ולוקחת את חפצך.
אתה יוצא אל הספרי ורואה ריהורן-![]()
קרדיט לניר
---------------------
"מה?!" אני צועק "פלרי צא תקוף אותו עם להביור ובעיטה כפולה!"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 03:12 PM
עומר-
אתם מתקדמים ליציאה. "תזהר" אומר פיליפ, לפני שאתה מבין מה קורה מגיע סניזל ולוקח לך את הפוכדור של מק והפוכדור של גסטלי ומתחיל לברוח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)