ארתור-
בלדום מתקדם אל גרוטל בהנחתה-גרוטל לא זז ובלדום פוגע בו.
ניב-
"באגם הזה נמצאת האגדה" אומר אחד האנשים "דרטיני! ואני הולך לתפוס אותה"
ארתור-
ניב-
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"בלדום תתרחק ממנו ותנסה שוב להשתמש בהנחתה אבל הפעם תעשה את זה באיטיות כדי שיהיה לגרוטל זמן להתחמק"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 01:13 PM
ארתור-
"דרטיני הא? היחיד שיתפוס פה דרטיני יהיה אני.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 01:13 PM
ניב-
תגידו, אין אגדה על דרגונייר?"
ניב-
"אכן, וזה מדבר על אגם בהוואן" אומר האיש "ואני יהיה זה שיתפוס דרטיני. אנחנו מכינים צינור שאיתו אוכל לנשום במים וכך אגיע אל דרטיני"
ארתור-
גם כאשר בלדום מתקדם לאט גרוטל אינו מנסה לזוז-זה מאוד לא אופייני לו
קרדיט לניר
---------------------
"אתם לא באמת רוצים לעשות את זה נכון? זה מטופש, דרטיני צריך לרצות להיות איתכם, פה אי אפשר לתפוס פוקימון בכוח"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 01:26 PM
ניב-
"אכן, וזה מדבר על אגם בהוואן" אומר האיש "ואני יהיה זה שיתפוס דרטיני. אנחנו מכינים צינור שאיתו אוכל לנשום במים וכך אגיע אל דרטיני"
הולך למקום אחר באגם, יושב ואומר לעצמי "אני מקווה שהם לא יצליחו עם הצינור, אם דרטיני לא רוצה במאמן כמאמן שלו, אז הוא לא יהיה המאמן שלו. אני מקווה שדרטיני ירצה בי כמאמן שלו, או שכל המסע הנה היה לשו"
"טוב נשאר רק דבר אחד לעשות" אומר בגאווה ובחיוך על הרעיון שמצאתי ואז אומר "צאו כולם" ואוציא את כולם ואז אגיד להם קדימה בואו למרכז פוקימונים" ואז אחזיר את כל הפוקימונים שלי ואקח את גרוטל למנרכז פוקימונים לראות מה קרה לוOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 01:26 PM
ארתור-
גם כאשר בלדום מתקדם לאט גרוטל אינו מנסה לזוז-זה מאוד לא אופייני לו
ארתור-
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים, אחרי 5 דקות היא חוזרת אליך. "כולם כולל גרוטל היו בסדר גמור, אולי גרוטל היה קצת עייף-יכול להיות שאימצת אותו יותר מדי, אבל הוא בסדר"
ניב-
אתה הולך לצד השני של האגם, אתה רואה שהשלישיה סיימה להכין את הצינור. הילד נכנס למים, אחרי 10 דקות והוא יוצא ובידיו הוא מחזיק דרטיני-, הדרטיני לא נראת מאושרת ונראה שהוא תופס אותו מנגד לרצונה
קרדיט לניר
---------------------
אני רץ לכיוונו ואומר "תשחרר את הדרטיני הזאת עכשיו. היא לא רוצה היות איתך!"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 01:58 PM
ניב-
אתה הולך לצד השני של האגם, אתה רואה שהשלישיה סיימה להכין את הצינור. הילד נכנס למים, אחרי 10 דקות והוא יוצא ובידיו הוא מחזיק דרטיני-, הדרטיני לא נראת מאושרת ונראה שהוא תופס אותו מנגד לרצונה
"כל הכבוד!Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 21 2009, 10:21 PM
ארתור-
אתה מסתכל על טרטוויג. טרטוויג מתחיל להבהב, לאחר מכן לזהור, לבסוף הוא משנה צורה. טרטוויג היתפתח לגרוטל-
עומר-
"יש לך חכה?" שואל אחד הדייגים
מיכה-
במהירות אייס מתחמק מהאגרוף הממוקד. לאחר מכן הוא שולח לסנורלאקס חול ומעוור אותו. אייסי עומד בבלימה אבל אז הוא תוקף במהירות-אייס למד מהירות
לורן-
מי אמר שוויבייל לא יכול לעשות כלום
-------------------
ספירוו הולך לפניו של וויבייל. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, לפני שספירוו משתמש בליזר וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. "קרן קרח" ממשיכה אנבל
עכשיו רוח קרה ומהירות"
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ניב-
לא, לקחו לך את החפצים
------------------
"אז מה?" אומר האיש "יש לי דרטיני ואני לא שואל את דעתה"
מיכה-
אומרים רוח קרח, וכאשר משתמשים ברוח קרח היא נשארת עד סוף הקרב
------------------------
אייס יוצא אל סנורלאקס במהירות, "היתקשות ואז אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, אייס פוגע בסנורלאקס במהירות-אך ההיתקשות מחלישה את המכה. לאחר מכן סנורלאקס מעיף את אייס באגרוף ממוקד
קרדיט לניר
---------------------
"הוא לא רגיל לגוףהחדש שלו" אומר לה בעצב ואז אשאל אותה "יש לך אולי טיפים לתת לי איך הוא יידע להתרגל לגוף החדש שלו כי אצלי הוא לא ממש מצליח"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 01:58 PM
ארתור-
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים, אחרי 5 דקות היא חוזרת אליך. "כולם כולל גרוטל היו בסדר גמור, אולי גרוטל היה קצת עייף-יכול להיות שאימצת אותו יותר מדי, אבל הוא בסדר"
"שלא תעז. כאן בסאפרי אמורים לתפוס פוקימונים בכך שמתידדים איתםף לא בכך שחפעילים עליהם כוח. זה למה אנחנו לא משתמשים בפוקימונים כאן. תן לדרטיני הזה לבחור מי הוא רוצה שיאמן אותו, כי אם תתפוס אותו ככה, גם אם הוא יכנס לפוקדור, הוא בחיים לא יקשיב לך.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 03:09 PM
ניב-
לא, לקחו לך את החפצים
------------------
פוקימונים בסאפרי אמורים לבחור את המאמן, לא המאמן אותם. אם אתה כל-כך בטוח שהדרטיני הזה שייך לך, אולי תתין לו להחליט בין שנינו?"
"תשתמש בעזרה מהירות ותתיש אותו בכמה בלימות"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 03:09 PM
ניב-
לא, לקחו לך את החפצים
------------------
מיכה-
אומרים רוח קרח, וכאשר משתמשים ברוח קרח היא נשארת עד סוף הקרב
------------------------
אייס יוצא אל סנורלאקס במהירות, "היתקשות ואז אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, אייס פוגע בסנורלאקס במהירות-אך ההיתקשות מחלישה את המכה. לאחר מכן סנורלאקס מעיף את אייס באגרוף ממוקד
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
"אל תיתן לו לנצח! השתמש בצווחה כדי להחריש אותו, ואז בא מאחוריו ותן מתקפת זעם חזקה במיוחד!"לורן-
"אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, ספירוו משתמש בלייזר אך עיניו של סנורלאקס כמעט סגורות לגמרי כך שהוא לא שם לב לליזר. ספירוו מתקדם במתקפת זעם אך סנורלאקס מעיף אותו באגרוף ממוקד-ספירוו מתחיל להיסתחרר
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)