"תביא לפה את הפוקימונים שלי, אני חוזר עוד שנייה" ורז החוצה לראות מה קורהOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:24 PM
ניב-
אתה פתאום שומע את קולו של האיש שגנב את דרטיני, "תעזוב אותי" הוא צורח
"תביא לפה את הפוקימונים שלי, אני חוזר עוד שנייה" ורז החוצה לראות מה קורהOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:24 PM
ניב-
לורן-
סקורפי שולח טיל סיכות, וזה מספיק כדי לגמור את סנורלאקס. "זה מראה שהגודל לא קובע" אומרת אנבל "כל הכבוד והנה סמל המגדל" היא מוסיפה ונותנת לך את סמל הקרב
עומר-
לא
------------
גסטלי משתמש בקללה ומג'יקרפ סוף סוף יורד. אתה מסתכל על ווילמר ורואה שהוא מתקדם אבל עדיין לאורך קצוות האגם
ניב-
האישה מביאה לך את הפוקימונים. אתה יוצא לבחוץ ורואה שאיש בבגדי נינג'ה-, תפס את הגנב. דרטיני קופץ לידיך, "הדרטיני הזה שלך?" שואל האיש בבגדי הנינג'ה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"לא, הוא של הסאפרי.אני ניסית למנוע מהמאמן הזה ששם לקחת אותו כנגד רצונו"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:32 PM
ניב-
האישה מביאה לך את הפוקימונים. אתה יוצא לבחוץ ורואה שאיש בבגדי נינג'ה-, תפס את הגנב. דרטיני קופץ לידיך, "הדרטיני הזה שלך?" שואל האיש בבגדי הנינג'ה
אני מוותר על הרעיון של לתפוס אותו ומנסה לדוג עוד משהו...Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:32 PM
עומר-
לא
------------
גסטלי משתמש בקללה ומג'יקרפ סוף סוף יורד. אתה מסתכל על ווילמר ורואה שהוא מתקדם אבל עדיין לאורך קצוות האגם
"כל הכבוד סקורפי!" נאי הולך חזרה לעיר כדי לרפא, ואז הולך שוב למערת הירחלורן-
סקורפי שולח טיל סיכות, וזה מספיק כדי לגמור את סנורלאקס. "זה מראה שהגודל לא קובע" אומרת אנבל "כל הכבוד והנה סמל המגדל" היא מוסיפה ונותנת לך את סמל הקרב
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"בלדום שוב פעם תשתמש בהנחתה ומיד אחרי זה שוב בהנחתה ואז תקפווץ ותשתמש בהנחתה מהאוויר"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:24 PM
ארתור-
נידורינו מתנגש בבלדום כאשר בלדום משתמש בהנחתה ונידורינו במתקפת קרן. "שוב מתקפת קרן ואז ניקור" אומר הילד, בלדום נסוג לאחור וכך גם נידורינו, ואז השניים שוב מתנגשים זה בזה בהתקות שוות כוחות אבל אז נידורינו מעיף אותו עם ניקור
_____________________________________-
איזה כיףזה שהוא יודע רק מתקפה אחת באלוהים
מהירות ובלימה עד שיתעיףOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:24 PM
לורן-
"אגרוף ממוקד שוב" אומרת אנבל, סנורלאקס מתקדם באגרוף ממוקד אבל אז הרעל פוגע בו והוא נופל לרצפה וסקורפי מנצל את ההיזדמנות ופוגע בו עם טיל סיכות. לאחר מכן סקורפי פוגע בסנורלאקס עם עוקץ רעל-מה שמגביר עוד יותר את השפעת הרעל. סנורלאקס כבר די מסוחרר
עומר-
אתה זורק את החכה למים אבל אז רואה שמג'יקרפ עדיין שם
ארתור-
נידורינו מתנגש בבלדום כאשר בלדום משתמש בהנחתה ונידורינו במתקפת קרן. "שוב מתקפת קרן ואז ניקור" אומר הילד, בלדום נסוג לאחור וכך גם נידורינו, ואז השניים שוב מתנגשים זה בזה בהתקות שוות כוחות אבל אז נידורינו מעיף אותו עם ניקור
ניב-
מיכה-
סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אך בזריזות אייס מתחמק, לאחר שסנורלאקס משתמש בהיתקשות אייס תוקף אותו בחול-וזה לא ממש משפיע
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ניב-
"אז קח אותו כבר" אומר האיש "דרך אגב אני קוגה, מנהיג מכון פיושה"
עומר-
אתה יושב ומחכה שעה ואין שום פוקימון. פתאום החכה ניהית כבדה באופן לא רגיל, אתה מסתכל ורואה איזה מאה מג'יקרפים שתלויים על החכה
לורן-
אתה יוצא אל מערת הירח ורואה בדרך איגליבאף-קטן
ארתור-
"ניקור" אומר הילד, בלדום נוחת בהנחתה אך נידורינו הודף אותה בניקור. "התקפת זעם" אומר הילד, נידורינו מעיף את בלדום בהתקפת זעם. "ועכשיו התקפת קרן" הוא מוסיף, בלדום עולה לאוויר ואז נוחת בהנחתה בעוד שנידורינו מנסה להדוף במתקפת קרן-אבל נידורינו נפגע
קרדיט לניר
---------------------
"למה הם כ"כ אוהבים לבוא דווקא אליי?!" אני צועק פתאום ומנסה בעזרת הידיים לתפוס אחדOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:54 PM
עומר-
אתה יושב ומחכה שעה ואין שום פוקימון. פתאום החכה ניהית כבדה באופן לא רגיל, אתה מסתכל ורואה איזה מאה מג'יקרפים שתלויים על החכה
"לי קוראים ניב"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:54 PM
ניב-
אני מתקופף לגובה של דרטיני ושואל אותו "רוצה להצטרף אלי? או שאתה רוצה לחזור לסאפרי? אני אתן לך להחליט, כל הרעיון בסאפרי זה שהפוקימון יברח את המאמן, ולא המאמן את הפוקימון. אני לא רוצה להחזיק פוקימון כנגר רצונו, זה פשוט מעשה מרושע."
לא רשמת ליOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:54 PM
ניב-
עומר-
לורן-
אתה יוצא אל מערת הירח ורואה בדרך איגליבאף-קטן
ארתור-
"ניקור" אומר הילד, בלדום נוחת בהנחתה אך נידורינו הודף אותה בניקור. "התקפת זעם" אומר הילד, נידורינו מעיף את בלדום בהתקפת זעם. "ועכשיו התקפת קרן" הוא מוסיף, בלדום עולה לאוויר ואז נוחת בהנחתה בעוד שנידורינו מנסה להדוף במתקפת קרן-אבל נידורינו נפגע
אני הוא גיל,
אני ממשיךלורן-
אתה יוצא אל מערת הירח ורואה בדרך איגליבאף- קטן
עומר-
פתאום המג'יקרפים משתחררים ללא סיבה, ואז אתה רואה מאחורייך בוויזל-
ניב-
דרטיני מהנהנת, נראה שהיא כן רוצה להיות איתך. "יש לי שאלה" מתחיל קוגה לדבר "אולי ראית ריהורן טיפה מוזר בסאפרי?"
לורן-
אתה ממשיך ורואה קלפה-
מיכה-
"אגרוף ממוקד סנורלאקס" קוראת אנבל, סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אייס הודפת בבלימה. לאחר מכן אייס תוקפת בבלימה בלי הפסקה, "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס מעיף את אייס באגרוף ממוקד-שניהם מתחילים להיסתחרר
קרדיט לניר
---------------------
ממשיךלורן-
אתה ממשיך ורואה קלפה-
תוריד לו את המהירות עם מתקפת חול ואז מהירותOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 07:30 PM
עומר-
פתאום המג'יקרפים משתחררים ללא סיבה, ואז אתה רואה מאחורייך בוויזל-
ניב-
דרטיני מהנהנת, נראה שהיא כן רוצה להיות איתך. "יש לי שאלה" מתחיל קוגה לדבר "אולי ראית ריהורן טיפה מוזר בסאפרי?"
לורן-
אתה ממשיך ורואה קלפה-
מיכה-
"אגרוף ממוקד סנורלאקס" קוראת אנבל, סנורלאקס תוקף באגרוף ממוקד אייס הודפת בבלימה. לאחר מכן אייס תוקפת בבלימה בלי הפסקה, "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל, סנורלאקס מעיף את אייס באגרוף ממוקד-שניהם מתחילים להיסתחרר
אני הוא גיל,
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)