"בטח קוגה, תחזרו כולם" ומחזיר את כולם לפוקדוריםOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 08:50 PM
ניב-
אתה מוציא את כל הפוקימונים כל שמחים ומשחקים יחדיו-כולל דרטיני. "אז אתה בא איתי לסאפרי או לא?" שואל קוגה
"בטח קוגה, תחזרו כולם" ומחזיר את כולם לפוקדוריםOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 08:50 PM
ניב-
אתה מוציא את כל הפוקימונים כל שמחים ומשחקים יחדיו-כולל דרטיני. "אז אתה בא איתי לסאפרי או לא?" שואל קוגה
עומר-
"אני הייתי הבוויזל הזה" אומר ביל "רציתי להביא אותך לבית שלי. האם תוכל לקחת איתך את הבוויזל שלי למסע שלך?"
לון-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוקימונים. עוברות 15 דקות והיא מחזירה לך אותם, "עוד משהו" שואלת
לורן-
בזמן שאתה שותה מים אתה רואה שקורפיש- עשה שם פיפי
--------------------------
אל תיקח את זה רציני, הנה האמיתי:
---------------------------------
אתה מסיים לשתות ואז מסתכל על המים, אין שום פוקימון
ניב-
אתם נכנסים לסאפרי ללא צורך לשלם. "אז איפה ראית אותו?" שואל קוגה, לאחר מכן נשמעה צעקה האומרת:"הנה הוא"
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"הצעקות יקחו אותנו לפוקימון הבילתי ניתן לתפיסה" ומתחיל לרוץ לכיוון הצעקותOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 10:47 PM
ניב-
אתם נכנסים לסאפרי ללא צורך לשלם. "אז איפה ראית אותו?" שואל קוגה, לאחר מכן נשמעה צעקה האומרת:"הנה הוא"
עומר-
בוויזל מסרב, לאחר מכן הוא משתין עליך ובורח
------------------------
דווקא! הנה האמיתי:
--------------------------
בוויזל מהנהן, "בוויזל תמיד רצה להילחם" אומר ביל "אבל הבעיה שאני מדען ולא מאמן"
ניב-
אתם מתקדמים למקור הרעש ושם אתם רואים את ריהורן. "אז הנה אתה" אומר קוגה "צא פוכדור" הוא זורק על ריהורן את נפוכדור והפוכדור מתחיל להתנדנד.... אושר! ריהורן ניתפס
קרדיט לניר
---------------------
"טוב, אז ריהורן הזה לא יעשה עוד בעיות. מה אתה עומד לעשות איתו?"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 10:56 PM
ניב-
אתם מתקדמים למקור הרעש ושם אתם רואים את ריהורן. "אז הנה אתה" אומר קוגה "צא פוכדור" הוא זורק על ריהורן את נפוכדור והפוכדור מתחיל להתנדנד.... אושר! ריהורן ניתפס
ניב-
"אשלח לבליין" אומר קוגה
עומר-
בוויזל יורק על היד שלו ואז לוחץ איתך ידיים
----------------------------
בוויזל מהנהן, הוא מחכה לפוכדור
קרדיט לניר
---------------------
לשי יש פיצול? XDOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 11:01 PM
עומר-
בוויזל יורק על היד שלו ואז לוחץ איתך ידיים
----------------------------
בוויזל מהנהן, הוא מחכה לפוכדור
___
אני מגיש לו פוכדור ומחכה.
אחרי זה אני חזור לאגם ובודק מה עוד יש שם.
"טוב, עכשיו נשאר רק עוד דבר אחד לעשות לפני הקרב שלי נגד מוח מפעל הקרב, קרב מכון נגד מנהיג מכון פיושיה"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 11:01 PM
ניב-
"אשלח לבליין" אומר קוגה
---------
"אתה יודע שלא צריך להתאמן למפעל הקרב" אומר קוגה
עומר-
אתה מגיש את הפוכדור נכנס, בלי שיתנדנד יש אישור! ברכותיי! לכדת בוויזל!
קרדיט לניר
---------------------
בבקשה תן לי,או לפחות תן לי אבן נצח, אני רוצה דרגונייר שתמיד ישאר דרגוניירOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 11:09 PM
ניב-
לא
---------
"אתה יודע שלא צריך להתאמן למפעל הקרב" אומר קוגה
אל תגיד לי שזה לפי המשחקים. רק לא זה
ניב-
אני הולך לפי המנגה. אני אוסיף אבן נצח לחנות
-------------------
"למוח מפעל הקרב יש כמעט את כל הפוקימונים" אומר קוגה "אתה נילחם עם הפוקימונים שלו"
עומר-
"לא" אומר ביל "אתה יכול להמשיך בדרכך"
קרדיט לניר
---------------------
"טוב, אז אני חושב שאשאר פה לתפוס עוד פוקימון"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 11:17 PM
ניב-
אני הולך לפי המנגה. אני אוסיף אבן נצח לחנות
-------------------
"למוח מפעל הקרב יש כמעט את כל הפוקימונים" אומר קוגה "אתה נילחם עם הפוקימונים שלו"
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)