אני חוזר לנקודה שישבתי שם ומנסה לבדוק עכשיו אם יש פוקימונים מעניינים.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 11:17 PM
עומר-
"לא" אומר ביל "אתה יכול להמשיך בדרכך"
עומר-
אתה יושב על גדת הנהר, פתאום בוויזל יותא מהפוכדור ונותן לך אגרופים-נראה שהוא רוצה קרב
ניב-
"אתה לא רצית קרב מולי?" שואל קוגה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"יפה מאוד בלדום עכשיו תשתמש בהנחתה ותקפוץ ואז תשתמש עוד הנחתה ותגמור את הקרב הזה לגמרי"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 05:54 PM
ארתור-
"ניקור" אומר הילד, בלדום נוחת בהנחתה אך נידורינו הודף אותה בניקור. "התקפת זעם" אומר הילד, נידורינו מעיף את בלדום בהתקפת זעם. "ועכשיו התקפת קרן" הוא מוסיף, בלדום עולה לאוויר ואז נוחת בהנחתה בעוד שנידורינו מנסה להדוף במתקפת קרן-אבל נידורינו נפגע
"כן, אבל זה יכול קצת לחכות אני מניח, רוב הפוקימונים שלי מוטשים מהקרב נגד טורה או מהטיסה הנה, כשחושבים על זה.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 11:27 PM
ניב-
"אתה לא רצית קרב מולי?" שואל קוגה
אז לתפוס כאן פוקימון ולהשתתף במפעל הקרבות זה הרעיון הכי טוב בשבילי.
אני אבוא אליך כבר מחר לקרב מכון, ביי" והולך לחפש פוקימונים נוספים לתפוס
עומר-
לא ברור, כנראה בוויזל רוצה להילחם ולא אכפת לו עם מי
ניב-
"בסדר" אומר קוגה "בי" והוא הולך לו. אתה הולך לחפש פוקימונים ופתאום אתה רואה טורה, היא טיפה יורדת עם טרופיאס ואז תופסת בידך. יחד איתה אתה עף לקצה פיושה. עוברות כמה דקות והיא לא אומרת כלום, אתה מגיעים לחוזה ענקית
ארתור-
כנס לעמוד 100 ותראה מה יש
---------------------------
"מתקפת זעם נידורינו" אומר הילד, בלדום תוקף בהנחתה אבל נידורינו מעיף אותו בהתקפת זעם. "מתקפת קרן" הוא אומר, נידורינו תוקף במתקפת קרן אבל בלדום הודף בהנחתה-בלדום מתחיל להיסתחרר
קרדיט לניר
---------------------
אה סבבהOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 23 2009, 12:14 AM
ארתור-
כנס לעמוד 100 ותראה מה יש
---------------------------
"מתקפת זעם נידורינו" אומר הילד, בלדום תוקף בהנחתה אבל נידורינו מעיף אותו בהתקפת זעם. "מתקפת קרן" הוא אומר, נידורינו תוקף במתקפת קרן אבל בלדום הודף בהנחתה-בלדום מתחיל להיסתחרר
_______________-
"קדימה בלדום רק עוד כמה הנחתות" אומר לו במטר לעודד אותו ואז אומר לו "קדימה בלדום הנחתה ואז תקפוץ אל מאחוריו ושוב הנחתה"
"לא." אני עונה והולך למכון פיוטרOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 10:47 PM
לון-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוקימונים. עוברות 15 דקות והיא מחזירה לך אותם, "עוד משהו" שואלת
אני ממשיך לחפש במערה פוקימוניםלורן-
בזמן שאתה שותה מים אתה רואה שקורפיש- עשה שם פיפי
--------------------------
אל תיקח את זה רציני, הנה האמיתי:
---------------------------------
אתה מסיים לשתות ואז מסתכל על המים, אין שום פוקימון
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"אפשר לשאול אותך למה גמרת לי את הכניסה בחינם לסאפרי שקוגה נתן לי?"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 23 2009, 12:14 AM
ניב-
"בסדר" אומר קוגה "בי" והוא הולך לו. אתה הולך לחפש פוקימונים ופתאום אתה רואה טורה, היא טיפה יורדת עם טרופיאס ואז תופסת בידך. יחד איתה אתה עף לקצה פיושה. עוברות כמה דקות והיא לא אומרת כלום, אתה מגיעים לחוזה ענקית
"לא תודה..."Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 08:13 PM
ניב-
נלכד
----------------
"בשנה הראשונה של צוות רוקט היינו עושים ניסויים על פוקימונים, אז עשינו על ריהורן יכולת לחסום אותו ורק פוכדור אחד שנמצא אצלי יכול ללכוד אותו" אומר קוגה "כאשר הישתחררתי מהכלא החלתתי לשחרר את הריהורן"
עומר-
אתה רודף אחרי הבוויזל לדרך 25, אתה רואה שהוא נכנס לבית בודד שנמצא שם
מיכה-
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים, אחרי כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקימונים, "עוד משהו?" היא שואלת
ואלך לדרך הקרובה להיתאמן עם נידורן
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
עומר-
חכה אתה כמה דקות כדי שאני יעדכן את בוויזל
-----------------------------
אתם הולכים בדרך ורואים אייפום-מקפץ לו בדרך
ארתור-
בלדום מעיף את נידורינו בהנחתה עזה- נידורינו מתחיל להיסתחרר. "מתקפת זעם בכל הכוח" אומר הילד, בלדום הולך אל מאחוריו של נידורינו אבל נידורינו מסתובב והשניים מתנגשים בכוחות שווים-התוצאה היא תיקו. "תודה רבה על הקרב" אומר הילד "עכשיו הכל הולך להישתנות, הילד מוציא אבן ירח מהכיס, לאחר מכן הוא מניח אותה על נידורינו. נידורינו מתחיל להבהב, אחר כך הוא זוהר, לבסוף הוא משנה צורה, נידורינו היתפתח לנידוקינג-
לון-
אתה הולך למכון פיוטר, מתייצב בזירה-בקהל עשרות אנשים צופים. "הקרב יהיה של שני פוקימונים" מסביר השופט "למתמודד תיהיה האפשרות להחליף פוקימונים במהלך הקרב בעוד שלמנהיג המכון לא תיהיה. נא להתחיל". "צא קריינידוס" אומר ברוק וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא קריינידוס-
לורן-
אתה ממשיך במערה סבלאיי-
ניב-
"כשאתה הלכת לסאפרי אני הלכתי לאתגר את אבי" אומרת טורה "הוא ניצח אותי בקרב ואחר כך התחיל להלל את עצמו על כמה שהוא בילתי מנוצח, אז אני אמרתי לו שחבר שלי הוא ברמה של האלוף ויכול לנצח אותו בקלות. אין לי חבר ברמה של האלוף ולכן אני צריכה שתאתגר את אבי-מסכים?" שואלת טורה ולאחר מכן מתחילה לפרוץ בבכי
מיכה-
אתה יוצא לבחוץ ורואה שם קלפה-![]()
קרדיט לניר
---------------------
"במה את מסבכת אותי?" אומר בכעס, אחכה כמה שניות ואז אגיד "אבל בסדר, זה יהיה אימון מצוין!Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 23 2009, 01:00 PM
ניב-
"כשאתה הלכת לסאפרי אני הלכתי לאתגר את אבי" אומרת טורה "הוא ניצח אותי בקרב ואחר כך התחיל להלל את עצמו על כמה שהוא בילתי מנוצח, אז אני אמרתי לו שחבר שלי הוא ברמה של האלוף ויכול לנצח אותו בקלות. אין לי חבר ברמה של האלוף ולכן אני צריכה שתאתגר את אבי-מסכים?" שואלת טורה ולאחר מכן מתחילה לפרוץ בבכי
מתי אני אמור להילחם בו? הייתי שמח עם אלקיד יתפתח לפי הקרב נגד אבא שלך. ולשמחתי זה יהיה קל יותר מהקרב מולך במערה כי גיבל שלי התפתח"
"יפה מאוד תתחדש על הנידוקינג" אומר לו בחיוך ואז אגיד לבלדום "זאת ההזדמנות לבחון את הכוח שלנו תשתמש בבלימה ואז תקפוץ לאוויר אך הפעם תבלבל אותו ותנחת באותו מקום שקפצת ממנו ותשתמש שוב בבלימה מיד אחרי הנחיתה"Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 23 2009, 01:00 PM
ארתור-
בלדום מעיף את נידורינו בהנחתה עזה- נידורינו מתחיל להיסתחרר. "מתקפת זעם בכל הכוח" אומר הילד, בלדום הולך אל מאחוריו של נידורינו אבל נידורינו מסתובב והשניים מתנגשים בכוחות שווים-התוצאה היא תיקו. "תודה רבה על הקרב" אומר הילד "עכשיו הכל הולך להישתנות, הילד מוציא אבן ירח מהכיס, לאחר מכן הוא מניח אותה על נידורינו. נידורינו מתחיל להבהב, אחר כך הוא זוהר, לבסוף הוא משנה צורה, נידורינו היתפתח לנידוקינג-![]()
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)