Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 298 ראשוןראשון ... 614151617182666116 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 4465
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 04:20 PM
    לון-
    הפוכדור מתנדנד למשך זמן מה.... וזהו!הפוכדור מאשר שיש לך טיילו.
    "יש!!" אני צועק "צאו כולם, יש לנו חבר חדש!" אני ממשיך ומוציא את טוטודייל, בונסלאי, מאנצ'לאקס וטיילו. אנני לוקח שנייה את מאנצ'לאקס לצד ומזהיר אותו "אל תאכל אף אחד!" ואז אני חוזר למפוקימונים עם מאנצ'לאקס ומכיר בינהם.

2. משתמש מנוסה
    ניב שלמון-
    גיבל זז הצידה ודודו מתרסק, דודו כבר ממש חלש וגיבל תוקף בזעם דרקון-דודו התעלף וגיבל מנצח!. "זה היה קרב טוב" אומרת טורה, פתאום הסטראוייה שהתעופפה בשמיים נחתה לידך ואתה רואה שיש לה על הכנף צמיד ורשום עליו את האות P, באמת פלטינה אמרה שהיא איבדה סטראוויה!
    "באמת קרב טוב, עכשיו תעזרי לי לתפוס את הסטרוויאה של פליטה עם פיירו שלך.
    גיבל מכת חול ואז זעם דרקון על סטרוויאה של פלטינה"

3. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה חוזר לדרך לראות האם יש פוקימונים, אך אין-האזור שומם לגמרי. "אני לא מבין את זה" אתה מסתכל אחורה ורואה אתה מי שאמר זאת- "אני גרין-מנהיג מכון ורידיאן. פעם האזור הזה היה מלא פוקימונים והיום אין אפילו פוקימון אחד, חוץ משובלי פידג'י"

מיכה-
    אייס מרפא את פיצ'ו. אתה מעיר את גליגר, הוא קם ורואה אתכם ושנייה אחרי זה בורח בחזרה לעיר פאלט

לון-
    כולם שמחים. פתאום עולה ניחוח אוכל באוויר ומנצ'לקס מריח אותו, הוא רץ במהירות לעיר ורידיאן-תפוס אותו מהר לפני שתאבד אותו

ניב שלמון-
    אתה וטורה מתאמצים אך הסטראוויה חכמה מדי-אחרי הכל היא הסטראוויה של פלטינה. משום מקום נשמע "מכת ברק פוריגון2" ומכת ברק קטלנית שמפילה את סטראוויה מופיעה משום מקום. אתה מסתכל ורואה את גרין, "זאת הסטראוויה שלך?" הוא שואל
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. the bitch is back
    Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 05:04 PM
    עומר-
    אתה חוזר לדרך לראות האם יש פוקימונים, אך אין-האזור שומם לגמרי. "אני לא מבין את זה" אתה מסתכל אחורה ורואה אתה מי שאמר זאת- "אני גרין-מנהיג מכון ורידיאן. פעם האזור הזה היה מלא פוקימונים והיום אין אפילו פוקימון אחד, חוץ משובלי פידג'י"
    "מה קרה פה?" אני שואל " אני עומר דרך אגב".
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    ניב שלמון-
    אתה וטורה מתאמצים אך הסטראוויה חכמה מדי-אחרי הכל היא הסטראוויה של פלטינה. משום מקום נשמע "מכת ברק פוריגון2" ומכת ברק קטלנית שמפילה את סטראוויה מופיעה משום מקום. אתה מסתכל ורואה את גרין, "זאת הסטראוויה שלך?" הוא שואל
    "לא, של פלטינה.
    היא אמרה שהיא איבדה את הסטרוויאה שלה אתמול, והיום אנחנו פוגשים סטרוויאה שיש עליה צמיד שעליו רשומה האות P, צרוף מקרים או הסטרוויאה של פלטינה?"

6. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "גרין לא כאן, הוא הלך ליציאה המערבית כדי לברר למה סגרו את גבולות העיר" אומר אחד האנשים שם "תלך לשם ותדבר איתו"
    אני מתחיל ללכת לכיוון מערב העיר ואז אני נזכר שיהיה לי קשה לנצח את המכון רק עם טרטוויג אז אני מחפש פוקימון מעופף

7. משתמש מנוסה
    עומר-
    "לא בטוח" אומר גרין "נראה לי שזה קשור לצוות רוקט, יום אחד ראיתי אותם עוברים פה ושבוע אחר כך לא היה אף פוקימון פה"

ניב שלמון-
    "יש לך פוק'פון?" שואל גרין "כי איתו אפשר לבדוק אם פוקימון שייך למישהו ואם כן למי"

ארתור-
    אתה מתקדם למערב העיר, אתה שומע מישהו מרחוק מדבר עם השוטרים:"מה זאת אומרת שחלק מצוות רוקט נמצא בעיר?" איש אחד אומר "עליכם להודיע זאת לציבור"

קרדיט לניר
    ---------------------

8. מורחקים
    לון-
    כולם שמחים. פתאום עולה ניחוח אוכל באוויר ומנצ'לקס מריח אותו, הוא רץ במהירות לעיר ורידיאן-תפוס אותו מהר לפני שתאבד אותו
    "מה לכל הגסטלים קורה כאן?! מאנצ'לאקס חזור!" אני צועק ורץ בשיא המהירות אל מאנצ'לאקס, תופס אותו, מרים אותו ושואל: "מה קרה מאנצ'לקס, מה הרחת?"

9. the bitch is back
    Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 05:13 PM
    עומר-
    "לא בטוח" אומר גרין "נראה לי שזה קשור לצוות רוקט, יום אחד ראיתי אותם עוברים פה ושבוע אחר כך לא היה אף פוקימון פה"
    "לא יכול להיות שהם גנבו את כולם, נכון?"
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    לון-
    מה לכל הגסטלים?XD
    ----------------------------
    אתה מרים את מאנצ'לקס, הריח גובר והוא בועט אותך ורץ אל תוך העיר ורידיאן-הוא כבר לא נמצא בטווח הראייה שלך

עומר-
    "עם צוות רוקט הכל אפשרי" אומר גרין "אך גם אם הם היו עושים זאת יכלו לבוא פוקימונים מהצד השני של הדרכים ולכן זה חייב להיות משהו אחר"

קרדיט לניר
    ---------------------

11. the bitch is back
    Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 05:19 PM

עומר-
    "עם צוות רוקט הכל אפשרי" אומר גרין "אך גם אם הם היו עושים זאת יכלו לבוא פוקימונים מהצד השני של הדרכים ולכן זה חייב להיות משהו אחר"
    "מעניין מה גורם להם להפסיק להגיע לכאן,יכול להיות שהם הציבו מלכודות או משהו בסגנון?"
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    עומר-

מיכה-
    אייס מרפא את פיצ'ו. אתה מעיר את גליגר, הוא קם ורואה אתכם ושנייה אחרי זה בורח בחזרה לעיר פאלט

לון-

ניב שלמון-
    "גלייגר תחזור!"אזרוק את הפוקדור בעוצמה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 05:13 PM
    ניב שלמון-
    "יש לך פוק'פון?" שואל גרין "כי איתו אפשר לבדוק אם פוקימון שייך למישהו ואם כן למי"
    "דוד של פלטינה נתן לי, נבדוק"
    אני בודק למי שייך הסטרוויאה

14. מורחקים
    Originally posted by Raichu sama@May 30 2009, 05:19 PM
    לון-
    מה לכל הגסטלים?XD
    ----------------------------
    אתה מרים את מאנצ'לקס, הריח גובר והוא בועט אותך ורץ אל תוך העיר ורידיאן-הוא כבר לא נמצא בטווח הראייה שלך
    מה לכל הגסטלים זה כמו מה לכל הרוחות XD
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "אני לא מאמין!" אני צועק. פתאום עולה לי רעיון:
    "טיילו, אני יודע שקשה לך אבל תקשיב, אני מתכוון להחזיק אותך באוויר, טוטודייל ישתמש בשאגה ותנסה להשתמש בהדף כדי לרחף. אם תתצליח, עוף אחרי מאנצ'לקס. תנקר אותו, וכך תעקב אותו ואנחנו (אני טוטודייל ובונסלאי) נבוא אליכם, טוב? אם לא תתצליח, בונסלאי יחקה את השאגה של טוטודייל, וההדף יהיה יותר חזק וכך תעוף, טוב?"

15. משתמש מנוסה
    עומר-
    "זה כמו לגנוב אותם, אז לא" אומר גרין "ניסיתי להיתקשר למשטרה אבל להם לא איכפת, רוצה לעזור לי לחקור זאת?"

מיכה-
    גליגר חוזר לפוכדור, עליך לחשוב על משהו כדי שיפסיק לפחד

ניב שלמון-
    אתה בודק ואז מגיעה תוצאה:
    ~סטראוויה זאת שייכת ל-פלטינה~

לון-
    החיקוי שבונזלאי יודע כעת הוא כזה שהשאר יעשו את משהו עושה ולא להפך
    --------------------------------------------
    אם השאגה של טוטודייל טיילו לא מצליח, ונראה שטיילו אפילו לא יודע לעשות תנועות כנפיים נכונות

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 16 מתוך 298 ראשוןראשון ... 614151617182666116 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •