Pokemon GO
עמוד 163 מתוך 298 ראשוןראשון ... 63113153161162163164165173213263 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,431 עד 2,445 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 12:05 AM
    עומר-
    "אגרוף חשמל" אומרת גרטה, לפני שהנטר תוקף בקללה היטמונצ'אן מעיף אותו באגרוף חשמל עוצמתי ביותר-הנטר אינו יכול להילחם. "ההנטר שלך היה חזק מאוד" אומרת גרטה
    "תודה! גם ההיטמנצ'אן שלך"אני אומר ומחזיר את הונטר לפוכדור "צא פלרי! תתחיל על להביור לפרצוף של היטמוצ'אן ואז מיקוד אנרגיה ובעיטה כפולה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אתה זורק פוכדור והוא מתנדנד... אושר! תפסת פרס! אך נגמרו לך הפוכדורים...

עומר-
    "תשתמש באגרוף אש כדי שיוכל לפרוץ את הלהבה ולפגוע בקומבסקין" אומרת גרטה, פלרי תוקף בלהביור אך היטמונצ'אן תוקף באגרוף אש שמצליח לחצות את הלהביור לפגוע בקומבסקין חזק. לאחר מכן פלרי ממקד אנרגיה ופוגע כמה פעמים בהיטמוצאן בעזרת בעיטה כפולה. "אגרוף מגה" אומרת גרטה
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 12:24 AM

עומר-
    "תשתמש באגרוף אש כדי שיוכל לפרוץ את הלהבה ולפגוע בקומבסקין" אומרת גרטה, פלרי תוקף בלהביור אך היטמונצ'אן תוקף באגרוף אש שמצליח לחצות את הלהביור לפגוע בקומבסקין חזק. לאחר מכן פלרי ממקד אנרגיה ופוגע כמה פעמים בהיטמוצאן בעזרת בעיטה כפולה. "אגרוף מגה" אומרת גרטה
    "תתחמק ואז שוב בעיטה כפולה ותוך כדי תשלח להיטמונצ'אן להביור לרגליים!" אני אומר לו
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 12:24 AM
    ארתור-
    אתה זורק פוכדור והוא מתנדנד... אושר! תפסת פרס! אך נגמרו לך הפוכדורים...
    "טוב ניצא מהמערה לעיר סרוליאן ואז גם נקנה פוקדורים" אני אומר לכל הפוקימונים שלי ומתקדם לכיוון היציאה של מערת הירח

5. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    סניזל קופץ העליך וסקורפי שולח טיל סיכות אך מפספס, פתאום סניזל מתנגש באחת האבנים ונופל לריצפה
    "עוקץ רעל!" אני קופץ הצידה, שלא יפגע בי
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

6. משתמש מנוסה
    עומר-
    היטמונצ'אן שולח אגרוף מגה לעברו של פלרי אך פלרי מתחמק, ולאחר מכן מתחיל לתקוף בבעיטה כפולה בילתי פוסקת. פלרי עוצר ומכין את עצמו ללהביור, "בעיטה כפולה" אומרת גרטה, לפני שפלרי תוקף היטמונצ'אן מעיף אותו בבעיטה כפולה וממשיך לתקוף ללא הפסק-פלרי מתחיל להיסתחרר

ארתור-
    אתה מתקדם בדרככך ופרס יוצא מהפוכדור ועולה על הכתף שלך. אתם ממשיכים ויוצאים ממערת הירח. בחוץ אתם רואים את ההמשך, אבל בצד אתם רואים אזור מלא עשן וגזים, יש שלט לפניו ורשום בו:"לא להיכנס! אזור זה מלא בפוקימוני רעל מסוכנים!"

לורן-
    סקורפי מנצל את ההיזדמנות ותוקף את סניזל בעוקץ רעל, סניזל המוטש מנסה לברוח בזחילה אל מחוץ למערת הירח

קרדיט לניר
    ---------------------

7. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 23 2009, 10:55 PM
    לון-
    קריינידוס זרק אבנים לעברו של קרוקונוו, אך קרוקונוו מחזיר אותם אל קריינידוס באקדח מים-קריינידוס נפגע. "ראשיית זן" אומר ברוק
    "נשיכת זעם" אני אומר

8. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 07:51 AM
    עומר-
    היטמונצ'אן שולח אגרוף מגה לעברו של פלרי אך פלרי מתחמק, ולאחר מכן מתחיל לתקוף בבעיטה כפולה בילתי פוסקת. פלרי עוצר ומכין את עצמו ללהביור, "בעיטה כפולה" אומרת גרטה, לפני שפלרי תוקף היטמונצ'אן מעיף אותו בבעיטה כפולה וממשיך לתקוף ללא הפסק-פלרי מתחיל להיסתחרר
    "פלרי מיקוד אנרגיה ואז להביור וניקור!"
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    לון-
    קרוקונוו קופץ לכיוונו של קריינידוס בנשיכת זעם, אך ראשיית הזן של קריינידוס הודפת את קרוקונוו ומעיפה אותו. "יפה אוד חבר" אומר ברוק "עכשיו להביור"

עומר-
    "קדימה היטמונצ'אן" אומרת גרטה "הגיעה הזמן להראות את ההתקפה המיוחדת-להבת גרטה", אש בוערת בעיניו של היטמונצ'אן, פלרי שולח להביור אך היטמונצ'אן פורץ אותו ומעיף את פלרי. פלרי על קצה שבירה אבל מצליח להיתאושש ומעיף את היטמונצ'אן בבעיטה כפולה. "תן לו עוד מהלבה של גרטה" אומרת גרטה

קרדיט לניר
    ---------------------

10. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 08:58 AM
    לון-
    קרוקונוו קופץ לכיוונו של קריינידוס בנשיכת זעם, אך ראשיית הזן של קריינידוס הודפת את קרוקונוו ומעיפה אותו. "יפה אוד חבר" אומר ברוק "עכשיו להביור"
    אני צוחק ואומר "פעימת מים חבר"

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 23 2009, 11:27 PM
    ניב-
    "היתפרקות" אומר היריב, מצ'מפ חוזה את ההתקפה אבל אינו מצליח להיתחמק-מצ'מפ מאוד מסוחרר. לאחר מכן מצ'מפ מנחית מכת קרטה שגומרת את אלקטרוד-ושנייה אחרי זה גם את מצ'מפ. "צא דסטוקס" הילד זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא דסטוקס-
    "טוב, טוגסיק צא! תשתמש בעל חושי ואז בחיתוך שמיים!"

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    "רוח כסף דסטוקס! ולאחר מכן קרן על חושית" אומר היריב, טוגקיס עומד לתקוף בעל חושי אך לפני שמספיק דסטוקס מעיף את טוגקיס ברוח כסף. לאחר מכן דסטוקס שולח קרן על חושית אך טוגקיס חוצה אותה ופוגע בדסטוקס בחיתוך שמיים. "שוב קרן על חושית"

לון-
    קריינידוס תוקף בלהביור חזק במיוחד אך קרוקנוו מצליח להדוף את ההתקפה ולפגוע די חזק בקריינידוס בעזרת פעימת מים-קריינידוס מתחיל להיסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 09:48 AM
    ניב-
    "רוח כסף דסטוקס! ולאחר מכן קרן על חושית" אומר היריב, טוגקיס עומד לתקוף בעל חושי אך לפני שמספיק דסטוקס מעיף את טוגקיס ברוח כסף. לאחר מכן דסטוקס שולח קרן על חושית אך טוגקיס חוצה אותה ופוגע בדסטוקס בחיתוך שמיים. "שוב קרן על חושית"
    טוגקיס כדור צל ואז פעימת מים, ושוב חיתוך שמיים"

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 23 2009, 10:55 PM
    עומר-
    הנטר תוקף באגרוף שאיבה ולאחר מכן מתחיל לתקוף בליקוק. "קדימה תתעורר" אומרת גרטה, הרייאמה מצליח להיתעורר אבל אז גסטלי משתמש במבט מפחיד ואז מרדים אותו שוב בהיפנוזה.

ארתור-
    הילד בא איתך למרכז הפוקימונים. אתם נותנים לאחות ג'וי את הפוקימונים ומחכים, "שמתי לב שהיסתבכת בקטע של המתקפות שצריך בשבילם תנועה כמו בלימה" אומר הילד "במקרה כזה על הפוקימון לחכות שהיריב יהיה קרוב אליו, להרים רגליים או זרועות למעלה, ואז להנחית את הרגליים או הידיים עם המתקפה". האחות ג'וי מגיעה ומחזירה לכם את הפוקימונים, "להיתראות" אומר הילד והולך לכיוון פיוטר

לורן-
    סניזל קופץ אל מאחורייך, לאחר מכן הוא מכוון אותך לכיוון סקורפי-סקורפי פוגע בך בטיל סיכות

ניב-
    מצ'מפ מצליח לחמוק, לאחר מכן פוגע חזק באלקטרוד באגרוף דינמי. "כדור גירו" אומר היריב, לפני שמצ'מפ משתמש בהטלה סיסמית אלקטרוד פוגע בו בכדור גירו חזק

מיכה-
    אתה ממשיך בדרך ורואה סבלאיי-

לון-
    קריינידוס זרק אבנים לעברו של קרוקונוו, אך קרוקונוו מחזיר אותם אל קריינידוס באקדח מים-קריינידוס נפגע. "ראשיית זן" אומר ברוק
    אני יוציא את גלייסקור בניב חשמל
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

15. משתמש מנוסה
    ניב-
    כדור הצל והקרן העל חושית מנגשים בשווי כוחות. "רוח כסף" אומר היריב, טוגקיס שולח פעימת מים לעברו של דסטוקס אך דסטוקס הודף אותה ברוח כסף. לבסוף טוגקיס עולה לאוויר ונוחת החיתוך שמיים חזק שפוגע בדסטוקס

מיכה-
    גלייסכור קופץ אל סבלאיי בניב חשמלי אך הוא זז הצידה וגלייסכור מתרסק

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 163 מתוך 298 ראשוןראשון ... 63113153161162163164165173213263 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •