Pokemon GO
עמוד 166 מתוך 298 ראשוןראשון ... 66116156164165166167168176216266 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,476 עד 2,490 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 04:57 PM
    ארתור-
    איזה פוקימון מים יש לך?
    ----------------------
    אתה הולך לסרולין, יש נהרות וסירות מסביב ושוב אתה מרגיש את האוויר הצח. פתאום אתה רואה ילדה עצובה מאוד, "תוכל לטפל?" היא שואלת בעצב ואז פורצת בבכי
    אין לי סתם עבדתי עליהם

2. משתמש מנוסה
    ניב-
    "תעיף את מילוטיק במתקפת קרן" אומר היריב, נידוקינג יוצא מילוטיק במתקפת קרן אבל מילוטיק מעיפה את נידוקינג בזנב אקווה חזק. לאחר מכן מילוטיק תופסת את נידוקינג עד שהוא לא יכול להילחם יותר. "חזר נידוקינג. צא דסטוקס" אומר היריב "רוח כסף"

עומר-
    יש מתקפה שלא הישתמשת בה הרגע? :blink:
    -------------------------------
    טוקסיקרואק שולח לעברו של הרקרוס עוקץ רעל, אך הרקרוס מסתובב במהירות ומתחמק מעוקץ הרעל בעזרת אס השמיים. לאחר מכן הרקרוס מסתובב לכיוונו של טוקסיקרואק ומעיף אותו במכת קרן ושוב בבלימה-טוקסיקרואק מתחיל להיסתחרר. "עוקץ רעל לוחם" אומרת גרטה, הרקרוס עומד לתקוף בחיתוך לילה אך טוקסיקרואק מעיף אותו בעוקץ רעל-כעת גם הרקרוס מתחיל להיסתחרר

ארתור-
    XD
    ---------------
    "יש פיבאס וכל הילדים צוחקים עליו שהוא מכוער ועלוב. אני יודעת שפיבאס יתפתח למילוטיק יפה אבל הוא זקוק למאמן בשביל זה ואני לא כזאת" אומרת הילדה וממשיכה לבכות
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 06:00 PM

עומר-
    יש מתקפה שלא הישתמשת בה הרגע? :blink:
    -------------------------------
    טוקסיקרואק שולח לעברו של הרקרוס עוקץ רעל, אך הרקרוס מסתובב במהירות ומתחמק מעוקץ הרעל בעזרת אס השמיים. לאחר מכן הרקרוס מסתובב לכיוונו של טוקסיקרואק ומעיף אותו במכת קרן ושוב בבלימה-טוקסיקרואק מתחיל להיסתחרר. "עוקץ רעל לוחם" אומרת גרטה, הרקרוס עומד לתקוף בחיתוך לילה אך טוקסיקרואק מעיף אותו בעוקץ רעל-כעת גם הרקרוס מתחיל להיסתחרר
    לא הישתמשתי בלייזר

_______
    "הרקרוס עוד קצת חתך לילה ואס שמיים ואז תגמור אותו עם מכת כנף! אל תתן לו זמן לזוז אפילו!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ארתור-
    XD
    ---------------
    "יש פיבאס וכל הילדים צוחקים עליו שהוא מכוער ועלוב. אני יודעת שפיבאס יתפתח למילוטיק יפה אבל הוא זקוק למאמן בשביל זה ואני לא כזאת" אומרת הילדה וממשיכה לבכות
    "אל תדאגי אני יוכל לאמן אותו כדי שיתפתח למיילוטיק חזק ויפה" אומר לה בחיוך ואקווה שהיא תיתן לי את פיבאס

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    "תגמור את השטות הזאת באגרוף שאיבה" אומרת גרטה. טוקסיקרואק מזנק עם אגרוף שאיבה, הרקרוס מבין שזו התקפה אחרונה ומתקדם בכל הכוח עם חיתוך לילה, השניים מתנגשים זב בזה ונוצר פיצוץ ענקי. אחרי כמה דקות של לחץ העשן מתפוגג, אתה רואה שטוטקסי קרואק מעולף והרקרוס עדיין מחזיק מעמד. "עומר והרקרוס הם המנצחים" מכריז השופט

ארתור-
    "תודה רבה" אומרת הילדה, מפסיקות לצאת דמעות וחיוך עולה על פניה. היא נותנת לך את הפוכדור והולכת. אבל בעיה! יש לך כבר שישה פוקימונים!

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    "תעיף את מילוטיק במתקפת קרן" אומר היריב, נידוקינג יוצא מילוטיק במתקפת קרן אבל מילוטיק מעיפה את נידוקינג בזנב אקווה חזק. לאחר מכן מילוטיק תופסת את נידוקינג עד שהוא לא יכול להילחם יותר. "חזר נידוקינג. צא דסטוקס" אומר היריב "רוח כסף"
    "פעאימת מים ואז הבארה וריענון, ואחרי זה משאבת הידרו, זנב אקווה ותפיסה!"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 06:20 PM
    ארתור-
    "תודה רבה" אומרת הילדה, מפסיקות לצאת דמעות וחיוך עולה על פניה. היא נותנת לך את הפוכדור והולכת. אבל בעיה! יש לך כבר שישה פוקימונים!
    אני בודק בפוקפון מי הכי פחות קרוב להתפתחות

8. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 06:20 PM
    עומר-
    "תגמור את השטות הזאת באגרוף שאיבה" אומרת גרטה. טוקסיקרואק מזנק עם אגרוף שאיבה, הרקרוס מבין שזו התקפה אחרונה ומתקדם בכל הכוח עם חיתוך לילה, השניים מתנגשים זב בזה ונוצר פיצוץ ענקי. אחרי כמה דקות של לחץ העשן מתפוגג, אתה רואה שטוטקסי קרואק מעולף והרקרוס עדיין מחזיק מעמד. "עומר והרקרוס הם המנצחים" מכריז השופט
    "יופי הרקרוס!" אני אומר באושר ורץ ומחבק אותו "קרב נהדר גרטה!" אני אומר לה באושר.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    סקורפי מנצל את ההיזדמנות ותוקף את סניזל בעוקץ רעל, סניזל המוטש מנסה לברוח בזחילה אל מחוץ למערת הירח
    אל תתן לו! טיל סיכות!" אני רודף אחריו ומנסה לחסום לו את הדרך, וברגע שסקורפי פוגע בו אני זורק עליו פוקדור
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

10. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אן פאפינים ופוקוביות בקנטו. עליך להגביר את יופיו של פיבאס בדרכים אחרות כמו תחרויות סרט
    ----------------------
    ~נוספאס אינו קרוב להיתפתח~
    ~בלדום אינו קרוב להיתפתח~
    ~גרוטל אינו קרוב להיתפתח~
    ~מטפוד אינו קרוב להיתפתח~
    ~פידגי עומד להיתפתח עוד היום~

עומר-
    "שים את זה על הרקרוס" אומרת גרטה ומגישה לך חגורה שחורה "כאשר תשים זאת עליו ותאטמן אותו אני מבטיחה לך שייקרו דברים שלא חלמת עליהם" אומרת גרטה והולכת לחדרה. "קרב מדהים" אומר פיליפ, "כן, באמת היית לא רע. אך כדי לנצח אותי תצטרך להישתפר הרבה יותר" אומר רובי

ניב-
    פעימת המים ורוח הכסף מתנגשת וכך שתי המתקפות מחוסלות, מילוטיק מנצל את יכולתו ומרפא את עצמו. לאחר מכן הוא מעיף את דסטוקס במשאבת הידרו-דסטוקס די מסוחרר. "תתחמק" אומר היריב, דסטוקס מצליח להיתחמק מהתפיסה. "קרן על חושית"

לורן-
    סניזל מנסה לזחול אך אינו יכול יותר וסקורפי חוסם לו את הדרך. אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת סניזל!

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 06:44 PM
    ניב-
    פעימת המים ורוח הכסף מתנגשת וכך שתי המתקפות מחוסלות, מילוטיק מנצל את יכולתו ומרפא את עצמו. לאחר מכן הוא מעיף את דסטוקס במשאבת הידרו-דסטוקס די מסוחרר. "תתחמק" אומר היריב, דסטוקס מצליח להיתחמק מהתפיסה. "קרן על חושית"
    "אקדח מים ואז מעגל מים!"

12. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    סניזל מנסה לזחול אך אינו יכול יותר וסקורפי חוסם לו את הדרך. אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת סניזל!
    אנ מביט בחטף על המערה, לראות אם אני רואה מאובן. אם לא, יוצא מהמערה ומתחיל ללכת הלאה
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אן פאפינים ופוקוביות בקנטו. עליך להגביר את יופיו של פיבאס בדרכים אחרות כמו תחרויות סרט
    ----------------------
    ~נוספאס אינו קרוב להיתפתח~
    ~בלדום אינו קרוב להיתפתח~
    ~גרוטל אינו קרוב להיתפתח~
    ~מטפוד אינו קרוב להיתפתח~
    ~פידגי עומד להיתפתח עוד היום~
    במרכז הרבייה הם גם מאמנים לי את הפוקימון לא רק מרבים נכון?

14. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 09:48 AM
    לון-
    קריינידוס תוקף בלהביור חזק במיוחד אך קרוקנוו מצליח להדוף את ההתקפה ולפגוע די חזק בקריינידוס בעזרת פעימת מים-קריינידוס מתחיל להיסתחרר
    "סיים את זה בפעימת מים נשכנית (קרוקנוו נושך את הנתקף ורק אז יורה את פעימת המים)" אני אומר

15. the bitch is back

עומר-
    "שים את זה על הרקרוס" אומרת גרטה ומגישה לך חגורה שחורה "כאשר תשים זאת עליו ותאטמן אותו אני מבטיחה לך שייקרו דברים שלא חלמת עליהם" אומרת גרטה והולכת לחדרה. "קרב מדהים" אומר פיליפ, "כן, באמת היית לא רע. אך כדי לנצח אותי תצטרך להישתפר הרבה יותר" אומר רובי
    "אל תדאג עד שאני אסיים את כולם אני אחסל אותך" אני אומר בצחוק וקושר את החגורה להרקרוס.
    "עכשיו בוא נלך למרכז הפוקימונים ואח"F אני רוצה לאתגר את מיסטי!" אני אומר
    גיל! 3>

עמוד 166 מתוך 298 ראשוןראשון ... 66116156164165166167168176216266 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •