Pokemon GO
עמוד 170 מתוך 298 ראשוןראשון ... 70120160168169170171172180220270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,536 עד 2,550 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אני מעדכן את פיבס, ותקנה פוכדורים-נגמרו לך
    ---------------------------------------------
    אתה חוזר במעלה דרך 5 ואז פתאום באמצע הדרך אתה רואה אנשים עומדים בשורה ופוחדים לעבור, "איש לא לעבור" נשמע קול מהרמקול

עומר-
    הנטר יוצר כפולים בעזרת צוות כפול, אוקטילרי שולח אקדח מים אבל מחסל רק כמה כפילים. הנטר שולח בילבול לכיוון אוקטילרי והוא נפגע. אוקטילרי מתנהג כמו שיכור ומנסה להאחז במשטחי המיים כדי לא ליפול

ניב-
    "פשוט עמוד שם ותפוג את זה, ולאחר מכן כדור גירו" אומר היריב. אלקטרוד מוציא חשמל בהיתפרקות אדירה אך מגמזון הוא פוקימון מסוג חשמל וסופג את ההתקפה, לאחר מכן מגמזון טוען כדור גירו ומעיף אותו לעברו של אלקטרוד-אלקטרוד נפגע
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 02:43 PM

עומר-
    הנטר יוצר כפולים בעזרת צוות כפול, אוקטילרי שולח אקדח מים אבל מחסל רק כמה כפילים. הנטר שולח בילבול לכיוון אוקטילרי והוא נפגע. אוקטילרי מתנהג כמו שיכור ומנסה להאחז במשטחי המיים כדי לא ליפול
    "יופי הונטר עכשיו חסל אותו עם אגרוף שאיבה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אני מעדכן את פיבס, ותקנה פוכדורים-נגמרו לך
    ---------------------------------------------
    אתה חוזר במעלה דרך 5 ואז פתאום באמצע הדרך אתה רואה אנשים עומדים בשורה ופוחדים לעבור, "איש לא לעבור" נשמע קול מהרמקול
    "מה קרה?" אשאל אותם ואז אפלוט אנחה מפי() ואז גם אומר להם "אני צריך לעבור מפה אני ממהר אני צריך לקנות פוקדורים ואני גם צריך לאתגר את מיסטי אז זוזו" אומר להם

4. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 02:03 PM
    לון-
    מנצ'לאקס הולך אל גרוולר בזמן שגרוולר ישן. "תתעורר בחור גדול" אומר ברוק וגרוולר עומד להיתעורר
    "קדימה מאנצ'לקס, איתור ריח על גרוולר!" אני אומר

5. משתמש מנוסה
    ניב-
    "פשוט עמוד שם ותפוג את זה, ולאחר מכן כדור גירו" אומר היריב. אלקטרוד מוציא חשמל בהיתפרקות אדירה אך מגמזון הוא פוקימון מסוג חשמל וסופג את ההתקפה, לאחר מכן מגמזון טוען כדור גירו ומעיף אותו לעברו של אלקטרוד-אלקטרוד נפגע
    "גילגול ואז בום על קולי, ואז שוב גילגול!"

6. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    אתה הולך לכיוון דרך 24 ורואה שם אגם, סביב האגם יש עשרות דייגים והמון מהומות. "איפה החכה שלך?" שואל אחד הדייגים "פה זה המקום הכי טוב בעולם לדוג פוקימונים"
    "אין לי. תוכל להשאיל לי את שלך לבנתיים?"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

7. משתמש מנוסה
    עומר-
    "אתה חייב להיתאושש אוקטילרי" אומרת מיסטי "אקדח מים". אוקטילרי חלש מהבילבול והנטר מעיף אותו באגרוף שאיבה אך באמצע אוקטילרי גם מעיף את הנטר באקדח מים-אוקטילרי מפסיד. "לא נורא" אומרת מיסטי "צא מרשתומפ" אומרת מיסטי ומוציאה מרשתמפ-

ארתור-
    אתה רוצה להיתקדם אבל אחד האנשים תופס אותך ואומר:"תיזהר! מצעד הוואבפט התחיל!"

לון-
    איתור ריח רק מאתר משהו-לא פוגע

ניב-
    "תתקשה, ואז בום קולי וסופר בום" אומר היריב. אלקטרוד מתגלגל לכיוונו של מגמזון ומעיף אותו אבל מגמזון לא נפגע בגלל ההיתקשות. לאחר מכן אלקטרוד ומגמזון תוקפים בבום קולי שווה כוחות, אלקטרוד רואה שזה לא עובד ומזנק על מגמזון בגלגול אך מגמזון מעיף אותו בסופר בום-אלקטרוד מתחיל להיסתחרר

לורן-
    "תסתכל לשם" אומר הדייג ומצביע לכיוון דוכן חכות "שם תוכל לקנות"

קרדיט לניר
    ---------------------

8. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 04:23 PM
    עומר-
    "אתה חייב להיתאושש אוקטילרי" אומרת מיסטי "אקדח מים". אוקטילרי חלש מהבילבול והנטר מעיף אותו באגרוף שאיבה אך באמצע אוקטילרי גם מעיף את הנטר באקדח מים-אוקטילרי מפסיד. "לא נורא" אומרת מיסטי "צא מרשתומפ" אומרת מיסטי ומוציאה מרשתמפ-
    "טוב הונטר אני יודע שאתה טיפה מסוחרר אז בוא לפחות תנסה לעשות לו קצת נזק! תשתמש בצוות כפול וקללה והרגזה! אם תצליח גם בלבול!"
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 04:57 PM
    ארתור-
    איזה פוקימון מים יש לך?
    ----------------------
    אתה הולך לסרולין, יש נהרות וסירות מסביב ושוב אתה מרגיש את האוויר הצח. פתאום אתה רואה ילדה עצובה מאוד, "תוכל לטפל?" היא שואלת בעצב ואז פורצת בבכי

עומר-
    "עוקץ רעל" אומרת גרטה "ולאחר מכן נקמה" ממשיכה. טוקסיקרואק הענק מגיע בצעד אחד אל הרקרוס, לפני שהרקרוס מספיק לעשות משהו טוקסיקרואק מעיף אותו בעוקץ רעל. טוקסיקרואק עומד למחוץ את הרקרוס בנקמה אך פתאום הרקרוס עולה לאוויר, לאחר מכן הוא מתקדם בחידות לעבר טוקסיקרואק ומעיף אותו-הרקרוס למד אס השמיים

לורן-
    סניזל מנסה לזחול כמה שיותר מהר אך הסעלים והחתיכות באדמה של המערה מקשות עליו לנוע. סקורפי שולח טיל סיכות ואיתו מפציץ בחוזקה את סניזל המשסכן כבר גמור ואין לא כח להילחם עוד
    לא הגבת לי
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

10. משתמש מנוסה
    מיכה-
    אתה ממשיך בדרכך ורואה את היציאה ממערת הירח. אתה יוצא וסוף סוף הכל מואר, אוויר צח ודשא ירוק מסביב. אתה מתקדם ורואה מרחוק את העיר סרולין, אתה מסתכל הצידה ורואה אזור מלא גזים ולפניו שלט שבתוכו רשום:"אזור זה הוא אזור הרעל! אין כניסה לאזור מפני שקיימים פוקימוני רעל מסוכנים, אם נכנסתם לאזור זה על אחריותכם"

עומר-
    "גלישה מרשתמפ" אומרת מיסטי. הנטר משתמש בצוות כפול אך לפני שתוקף בקללה מרשתמפ מחסל בגל הגדול שיצר את כל הכפילים ואת הנטר. "הנטר אינו יכול להילחם יותר, מרשתמפ הוא המנצח. על עומר להוציא פוקימון נוסף" אומר השופט

קרדיט לניר
    ---------------------

11. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 04:50 PM
    עומר-
    "גלישה מרשתמפ" אומרת מיסטי. הנטר משתמש בצוות כפול אך לפני שתוקף בקללה מרשתמפ מחסל בגל הגדול שיצר את כל הכפילים ואת הנטר. "הנטר אינו יכול להילחם יותר, מרשתמפ הוא המנצח. על עומר להוציא פוקימון נוסף" אומר השופט
    "טוב אני מקווה שזה יצליח צא איפום! תתחיל עם דגדוג ואז אגרוף ממוקד!" אני אומר
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 04:23 PM
    ארתור-
    אתה רוצה להיתקדם אבל אחד האנשים תופס אותך ואומר:"תיזהר! מצעד הוואבפט התחיל!"
    "זה לא מפחיד אותי וחוץ מזה אני חייב לעבור פה אחרת איך אני יוכל ללכוד את הוואבפט הזה?" אומר לו ואכנס לשביל ואעבור אותו בריצה לפני שהמצעד יתחיל

13. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    "תסתכל לשם" אומר הדייג ומצביע לכיוון דוכן חכות "שם תוכל לקנות"
    אני הולך לבדוק את החכות שם
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 04:50 PM
    מיכה-
    אתה ממשיך בדרכך ורואה את היציאה ממערת הירח. אתה יוצא וסוף סוף הכל מואר, אוויר צח ודשא ירוק מסביב. אתה מתקדם ורואה מרחוק את העיר סרולין, אתה מסתכל הצידה ורואה אזור מלא גזים ולפניו שלט שבתוכו רשום:"אזור זה הוא אזור הרעל! אין כניסה לאזור מפני שקיימים פוקימוני רעל מסוכנים, אם נכנסתם לאזור זה על אחריותכם"

עומר-
    ארוץ לסרוליין
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

15. משתמש מנוסה
    ארתור-
    האיש תופס אותך ביד ואומר בצעקה:"תגיד ילד-בחיים לא שמעת על מצעד הוואבפט?"

עומר-
    "תיכנס למים כדי שלא ידגדג אותך ואז תצא באקדח מים" אומרת מיסטי. אייפום קופץ לעברו של מרשתמפ אך מרשתפ צולל. אחרי 5 דקות מרשתמפ פורץ מהמים ותוקף באקדח מים-אייפום מצליח לפרוץ את האקדח מים באגרוף ממוקד ובאותו זמן להעיף את מרשתמפ באותו אגרוף

מיכה-
    אתה רץ לסרולין ומרגיש את הרוח, אתה מגיע לעיר ורואה נהרות ושטחי מים בכל מקום. "ברוך הבא לסרולין", אתה מסתכל לאחור ורואה אישה מבוגרת בסביבות גיל ה40 ובעלת שיער בגוון שחור טיפ טיםה ירוק

לורן-
    אתה הולך לדוכן, ורואה אישה בדלפק. "שלום לך" היא אומרת "האם באת לקנות חכה?"

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 170 מתוך 298 ראשוןראשון ... 70120160168169170171172180220270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •