Pokemon GO
עמוד 172 מתוך 298 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174182222272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,566 עד 2,580 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    לון-
    גרוולר מרים את האבנים ואז מנצ'לאקס משתמש בשירה, גרוולר נרדם ואפילו כמה אבנים נופלות עליו ופוגעות בו

ארתור-
    "המתקפות חוזרות אליכם בחזרה בגלל התקפה מיוחדת של וואבפט שנקראת היפוך" אומר האיש "אין שום מראות"

מיסטי-
    מרשתומפ שולח כמה יריות בוץ ואייפום מצליח להיתחמק, פתאום אחד מהם פוגעים בו ומעיפים אותו, "הגנה ואז זנב ברזל" אומרת מיסטי. אייפום יוצא אל מרשתומפ בהשלחת מכה אבל אז מרשתומפ משתמש בהגנה וההתקפה לא פוגעות בו. בעזרת יד הזנב אייפום תוקף באגרוף ממוקד אבל אז מרשתומפ הודף בזנב ברזל.

ניב-
    במהירות רבה מתחמק מילוטיק ממכת בהרק ואז פוגע במגמזון, "בום קולי ואז שוב מכת ברק" אומר היריב. מילוטיק מזנק על מגמזון בזנב אקווה אך מגמזון הודף את ההתקפה בבום קולי. מילוטיק שנייה אחר כך תופס את מגמזון ולוחץ אותם, בלי לנסות דבר מגמזון משתמש במכת ברק ומעיף ממנו את מילוטיק-מילוטיק מתחיל להיסתחרר
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 12:19 AM
    ארתור-
    "המתקפות חוזרות אליכם בחזרה בגלל התקפה מיוחדת של וואבפט שנקראת היפוך" אומר האיש "אין שום מראות"
    אני הולך אל האיש הזה ושואל אותו "איך אני אמור להגיע לסרוליאן?"

3. the bitch is back

מיסטי-
    מרשתומפ שולח כמה יריות בוץ ואייפום מצליח להיתחמק, פתאום אחד מהם פוגעים בו ומעיפים אותו, "הגנה ואז זנב ברזל" אומרת מיסטי. אייפום יוצא אל מרשתומפ בהשלחת מכה אבל אז מרשתומפ משתמש בהגנה וההתקפה לא פוגעות בו. בעזרת יד הזנב אייפום תוקף באגרוף ממוקד אבל אז מרשתומפ הודף בזנב ברזל.
    קוראים לי עומר :blink:

"קדימה איפום אל תוותר תדגדג אותו ואז תקוף אותו עם אגרוף ממוקד והימום!" אני אומר בנחישות "איפום אנחנו חייבים לנצח בקרב הזה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "פשוט חכה שהמצעד ייגמר" אומר האיש

עומר-
    סליחה
    -------------
    לפני שמרשתומפ נכנס למים אייפום מדגדג אותו, מרשתומפ מתחיל לצחוק ואז אייפום מנצל את ההיזדמנות ומעיף את מרשתומפ באגרוף ממוקד. לפני שמרשתומפ מתאושש אייפום מגיע אליו ותוקף בהימום. "זנב ברזל" אומרת מיסטי, מרשתומפ מנצל את ההיזדמנות ופוגע באייפום בזנב ברזל-השניים די מסוחררים

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 02:43 AM
    ארתור-
    "פשוט חכה שהמצעד ייגמר" אומר האיש
    אני מחכה

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    במהירות רבה מתחמק מילוטיק ממכת בהרק ואז פוגע במגמזון, "בום קולי ואז שוב מכת ברק" אומר היריב. מילוטיק מזנק על מגמזון בזנב אקווה אך מגמזון הודף את ההתקפה בבום קולי. מילוטיק שנייה אחר כך תופס את מגמזון ולוחץ אותם, בלי לנסות דבר מגמזון משתמש במכת ברק ומעיף ממנו את מילוטיק-מילוטיק מתחיל להיסתחרר
    "מילוטיק הבראה והתחדשות ואז מילכוד ומשאבת הידרו!"

7. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 02:43 AM

עומר-
    סליחה
    -------------
    לפני שמרשתומפ נכנס למים אייפום מדגדג אותו, מרשתומפ מתחיל לצחוק ואז אייפום מנצל את ההיזדמנות ומעיף את מרשתומפ באגרוף ממוקד. לפני שמרשתומפ מתאושש אייפום מגיע אליו ותוקף בהימום. "זנב ברזל" אומרת מיסטי, מרשתומפ מנצל את ההיזדמנות ופוגע באייפום בזנב ברזל-השניים די מסוחררים
    "קדימה איפום השלכת מכה ואגרוף ממוקד!"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 06:37 PM
    עומר-
    אין חול בזירה הזאת. רק במכון הזה.
    -----------------
    "בלימה מרשתמפ" אומר מיסטי. מרשתמפ יוצא בבלימה לכיוונו של אייפום אבל בפתאומיות אייפום משתמש בהימום ופוגע במרשתמפ, מרשתמפ מצליח להיתאושש אבל אז מגיע אייפום ומעיף אותו באקדח מים. "יריית בוץ מרשתומפ"

מיכה-
    "אני היא מוכרת החכות ליסה" מסבירה האישה "בדרך 24 יש פוקימונים מדהימים לדוג ואם תבוא ותקנה חכה תוכל לדוג אותם"

ארתור-
    אתה מתקדם ופתאום רואה שבא טור של כ15 וואבפט-, הם רואים שאתה נמצא במסלולם ואחד מהם בא אליך ומעיף אותך באגרוף ממוקד

לון-
    בקרב איתור הריח שימושי רק כאשר היריב משתמש בחפירה או צלילה. הזירה לא ענקית ומצ'לאקס יכול לאתר את גרוולר בקלות-וכעת הוא עומד לידו גם
    --------------------------------------
    לפני שגרוולר מתעורר סופית מנצ'לאקס מעיף אותו בבלימה. "זריקת אבנים גרוולר" אומר ברוק
    בסדר
    איזה חכות יש וכמה הם עולות?
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

9. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אחרי שעתיים וחצי בערך המצעד נגמר והוואבפטים הולכים. אתה חוזר לסרולין, מה תעשה עכשיו?

ניב-
    "מצטער" אומר היריב "נולנד אימן את מגמזון להיות די מהיר. ברק". סביב מגמזון נוצרת כמות אנרגיה ענקית ואז היא מתפרצת ופוגעת במילוטיק-מילוטיק אינו מספיק להבריא ומחוסל, אך מגמזון אינו יכול להישתמש בהתקפות חשמל לשארית הקרב.

עומר-
    "יריית בוץ מרשתומפ" קוראת מיסטי. אייפום קופצת לכיוונו של מרשתומפ בהשלכת מכה אבל אז מרשתומפ במתחיל לתקוף ביריות בוץ המעיפות את אייפום, "יפה מאוד מרשתומפ, זנב ברזל" קוראת מיסטי. בזמן שאייפום מזנק על מרשתומפ באגרוף ממוקד מרשתומפ מכין זנב ברזל, אייפום קרוב ממש ומרשתומפ תוקף-אך הוא מפספס ואייפום מעיף אותו באגרוף ממוקד-"מרשתומפ אינו יכול להילחם עוד, אייפום ועומר הם המנצחים" קורא השופט. "כל הכבוד, אתה ממש טוב" אומרת מיסטי

מיכה-
    "יש לי חכה יד שנייה שעולה 500 דולר, יש לי חכה חדשה שעולה 1000 דולר, ויש לי חכה מקצועית שעולה 2000 דולר" אומרת האישה "איזה תרצה?"

קרדיט לניר
    ---------------------

10. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 06:33 PM

עומר-
    "יריית בוץ מרשתומפ" קוראת מיסטי. אייפום קופצת לכיוונו של מרשתומפ בהשלכת מכה אבל אז מרשתומפ במתחיל לתקוף ביריות בוץ המעיפות את אייפום, "יפה מאוד מרשתומפ, זנב ברזל" קוראת מיסטי. בזמן שאייפום מזנק על מרשתומפ באגרוף ממוקד מרשתומפ מכין זנב ברזל, אייפום קרוב ממש ומרשתומפ תוקף-אך הוא מפספס ואייפום מעיף אותו באגרוף ממוקד-"מרשתומפ אינו יכול להילחם עוד, אייפום ועומר הם המנצחים" קורא השופט. "כל הכבוד, אתה ממש טוב" אומרת מיסטי
    "יש איפום עשינו את זה!" אני אומר לו ומרים ומחבק אותו "תודה! זה היה קרב מעולה!" אני אומר לה
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אחרי שעתיים וחצי בערך המצעד נגמר והוואבפטים הולכים. אתה חוזר לסרולין, מה תעשה עכשיו?
    קונה פוקדורים בכל הכסף שיש לי ואז אני הוללך לאתגר את מיסטי לקרב מכון

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    "מצטער" אומר היריב "נולנד אימן את מגמזון להיות די מהיר. ברק". סביב מגמזון נוצרת כמות אנרגיה ענקית ואז היא מתפרצת ופוגעת במילוטיק-מילוטיק אינו מספיק להבריא ומחוסל, אך מגמזון אינו יכול להישתמש בהתקפות חשמל לשארית הקרב.
    "יופי, עכשיו יהיה למגמזון קשה לעצור את מצ'מפ, שיש לו יתרון כנגד סוג המתחכת של מגמזון.
    כאן אתה תקפת כחובבן, וזה יעלה לך בקרב הזה!" צא מצ'מפ, תעזר בראיית עתיד כדי להתקרב למגמזון בלי להיפגע ואז אגרוף דינמי, ואחרי זה מכת הצלבה בכל הכוח! תסיים את זה!"

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אתה הולך לחנות וקונה בכל כספך פוכדורים-זה יוצא 5 פוכדורים. אתה הולך אל מכונה של מיסטי ורואה שבדיוק קרב נגמר, כאשר אתה מסתכל מי המתמודדים אתה רואה ילדה- ואת סקוט שנראה שניצח כעת

עומר-
    "אין על מה. להיתראות" אומרת מיסטי. אתה יוצא מהמכון ורובי ופיליפ יוצאים אחריך, "זה היה קרב מצויין" אומר רובי, "כן! היית ענק" מוסיף פיליפ. "אני ופיליפ דיברנו והחלטנו שהוא ימשיך איתי ויילמד להיות מאמן" אומר רובי, "להיתראות" אומר פיליפ וממשיך עם רובי בדרכו

ניב-
    "כדור גירו, ואז סופר קול ופצצת מגנט" צועק היריב. מגנזון שולח כדור גירו עוצמתי אבל מצ'מפ חזה את ההתקפה והיתחמק מידית. לאחר מכן מגמזון שולח סופר קול בעוד שמצ'מפ מנסה אגרוף דינמי-הסופר קול מעיף את מצ'מפ ומצ'מפ נפגע. מגנזון לא מפסיק ותוקף בפצצת מגנט, אך הפעם מצ'מפ לא מוותר והודף את ההתקפה ותוקף את מגנזון במכת הצלבה-מגנזון מתחיל להיסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 08:10 PM

עומר-
    "אין על מה. להיתראות" אומרת מיסטי. אתה יוצא מהמכון ורובי ופיליפ יוצאים אחריך, "זה היה קרב מצויין" אומר רובי, "כן! היית ענק" מוסיף פיליפ. "אני ופיליפ דיברנו והחלטנו שהוא ימשיך איתי ויילמד להיות מאמן" אומר רובי, "להיתראות" אומר פיליפ וממשיך עם רובי בדרכו
    "ביי! פיליפ תתקשר אליי לפני הקרב תיאום הראשונה שלך אני אבוא לראות" אני אומר לו בחיוך. ואז ממשיך למרכז פוקימונים לרפא אותם ואז מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    ארתור-

ניב-

עומר-

מיכה-
    "יש לי חכה יד שנייה שעולה 500 דולר, יש לי חכה חדשה שעולה 1000 דולר, ויש לי חכה מקצועית שעולה 2000 דולר" אומרת האישה "איזה תרצה?"
    יד שניה יהיה בסדר
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

עמוד 172 מתוך 298 ראשוןראשון ... 72122162170171172173174182222272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •