Pokemon GO
עמוד 173 מתוך 298 ראשוןראשון ... 73123163171172173174175183223273 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,581 עד 2,595 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 08:10 PM
    ניב-
    "כדור גירו, ואז סופר קול ופצצת מגנט" צועק היריב. מגנזון שולח כדור גירו עוצמתי אבל מצ'מפ חזה את ההתקפה והיתחמק מידית. לאחר מכן מגמזון שולח סופר קול בעוד שמצ'מפ מנסה אגרוף דינמי-הסופר קול מעיף את מצ'מפ ומצ'מפ נפגע. מגנזון לא מפסיק ותוקף בפצצת מגנט, אך הפעם מצ'מפ לא מוותר והודף את ההתקפה ותוקף את מגנזון במכת הצלבה-מגנזון מתחיל להיסתחרר
    "עוד אגרוף דינמי ואז זריקה אנרגטית! ואם זה לא גומר אותו מכה קארטה!"

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 12:19 AM
    לון-
    גרוולר מרים את האבנים ואז מנצ'לאקס משתמש בשירה, גרוולר נרדם ואפילו כמה אבנים נופלות עליו ופוגעות בו
    "בלימה מאנצ'לאקס!" אני צועק "ובשיא הכוח!"

3. משתמש מנוסה
    מיכה-
    "אתה בטוח אדוני? כי עם יד שנייה תוכל ללכוד רק מג'יקרפים" שואלת האישה

עומר-
    עליך לבחור-או לפנות ימינה להיתקדם לדרך 9 ומשם לאזורי האבן ולבסוף לבנדר, או ללכת לדרך 5 ומשם לספרון

ניב-
    "פצצת מגמנט מגנזון" אומר היריב. מצ'מפ יוצא באגרוף דינמי אבל אז מגנזון עודף אותו בפצצת מגנט, על מצ'מפ זה לא ממש משפיע והוא מתקדם לעברו של מגנזון ומעיף אותו בהטלה סיסמית-"ללורנס לא נשארו פוקימונים, ניב הוא המנצח" מכריז השופט. "לפני שתתקדם לנולנד האם תרצה את אחד מפוקימוניו של היריב?" שואל האיש המלווה

לון-
    מנצ'לאקס יצא אל גרוולר בבלימה ופוגע חזק במיוחד-גרוולר מתעורר אבל הוא די מסוחרר. "גילגול בחור גדול" צועק ברוק
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 11:13 PM
    ניב-
    "פצצת מגמנט מגנזון" אומר היריב. מצ'מפ יוצא באגרוף דינמי אבל אז מגנזון עודף אותו בפצצת מגנט, על מצ'מפ זה לא ממש משפיע והוא מתקדם לעברו של מגנזון ומעיף אותו בהטלה סיסמית-"ללורנס לא נשארו פוקימונים, ניב הוא המנצח" מכריז השופט. "לפני שתתקדם לנולנד האם תרצה את אחד מפוקימוניו של היריב?" שואל האיש המלווה
    "מזנזון, ואני מוותר על אלקטרוד"

5. the bitch is back

עומר-
    עליך לבחור-או לפנות ימינה להיתקדם לדרך 9 ומשם לאזורי האבן ולבסוף לבנדר, או ללכת לדרך 5 ומשם לספרון
    אני בוחר בדרך חמש.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    מתקפות של מגנזון:מכת ברק, שכבת מראה, מחסום, קול מתכתי, בלימה, בום קולי, סופר קול, חשמל סטטי, היתפרקות, ברק, חסימת יריב, פצצת מגנט, חריקה, פליטה, יריית מתכת, כדור גירו, עלייה מגנטית, תותח אנרגיה
    מילוטיק:אקדח מים, תפיסה, השפרצה, ריענון, פעימת מים, מילכוד, הבראה, הקסמה, זנב אקווה, ריקוד גשם, משאבת הידרו, משיכה, מעגל מים
    מצ'מפ:בעיטה נמוכה, לייזר מיקוד אנרגיה, מכת קרטה, ראיית הנולד, הטלה ססמית, נקמה, זריקה אנרגטית, הגשה, סטירת רענון, מכת הצלבה, פרצוף מפחיד, אגרוף דינמי
    ---------------------------
    לפני שאתם ממשיכים לזירת מפעל הקרב המלווה לוקח את הפוכדורים ומרפא את פוקימוניך. אתה נכנס לזירת המפעל-מאות אנשים נמצאים בקהל לצפות. אתה מסתכל מולך ורואה את מוח המפעל-. "נעים מאוד אני נולנד" אומר מוח המפעל "כל הכבוד שהבסת את היריבים, אך הפעם זה לא יהיה כל כך קל". "זה יהיה קרב של שלוש פוקימונים. הפוקימונים של מוח המפעל והמאתגר אינם זהים ויוצאים בהגלרה, בקרב אסור למתומדד ולמוח המפעל להחליף פוקימונים. התחילו" קורא השופט.מתוך הכדור הגדול ומלא הכדורים יוצאים שלוש פוכדורים, נולנד לוקח אחד מהם ואומר:"צא מגמוטאור" אומר נולנד ומוציא מגמוטאור-

עומר-
    אתה ממשיך לדרך חמש ורואה המון אנשים עומדים בשורה מבוהלים

קרדיט לניר
    ---------------------

7. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 11:29 PM

עומר-
    אתה ממשיך לדרך חמש ורואה המון אנשים עומדים בשורה מבוהלים
    אני ניגש לאחד מהם "מה קורה פה?"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 08:10 PM
    ארתור-
    אתה הולך לחנות וקונה בכל כספך פוכדורים-זה יוצא 5 פוכדורים. אתה הולך אל מכונה של מיסטי ורואה שבדיוק קרב נגמר, כאשר אתה מסתכל מי המתמודדים אתה רואה ילדה- ואת סקוט שנראה שניצח כעת
    "מה קורה סקוטי" אשאל אותו בפוזה כמו שאתה אוהב ואז אצעק למנהיגת המכון "באתי לאתגר אותך לקרב ולאמן את הפוקימונים שלי אז קדימה תכיני את עצמך להפסד" אומר לה ואקווה שהקרב יתחיל במהרה

9. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "להיתראות לוזר" אומר סקוט והולך. "אז להילחם אה..?" אומרת מיסטי "היתייצב במקומך ונתחיל". אתה עומד בצד אחד של הזירה והיא בשני, הזירה היא בריכה ויש בה כמה משטחים. "צא לומיניון" אומרת מיסטי ומוציאה לומיניון-

עומר-
    "מצעד הוואבפט התחיל" אומרת אחת הנשים בפחד

קרדיט לניר
    ---------------------

10. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 12:14 AM

עומר-
    "מצעד הוואבפט התחיל" אומרת אחת הנשים בפחד
    "אז למה את כ"כ מפחדת?" אני שואל בטיפה גיכוח
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 12:14 AM
    ארתור-
    "להיתראות לוזר" אומר סקוט והולך. "אז להילחם אה..?" אומרת מיסטי "היתייצב במקומך ונתחיל". אתה עומד בצד אחד של הזירה והיא בשני, הזירה היא בריכה ויש בה כמה משטחים. "צא לומיניון" אומרת מיסטי ומוציאה לומיניון-
    "לומינון אה אוקיי צא פרס ותשתמש מיד בחשמל סטטי וישר אחרי זה זרע עלוקה"

12. משתמש מנוסה
    עומר-
    "תגיד ילד-בחיים לא שמעת על מצעד הוואבפט?" שואלת האישה בתדהמה

ארתור-
    לפני שמיסטי ו/או לומיניון מספיקים להגיב פרס תוקף בחשמל סטטי-לומיניון אינו יכול לזוז. לאחר מכן הוא שולח זרע עלוקה על לומיניון-זה פוגע בו חזק. "תתחרר לומיניון, ואז רוח כסף" אומרת מיסטי, לאחר ניסיון היתנגדות קשה מאוד לומיניון מצליח להידתחרר מהחשמל הסטטי

קרדיט לניר
    ---------------------

13. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 01:10 AM
    עומר-
    "תגיד ילד-בחיים לא שמעת על מצעד הוואבפט?" שואלת האישה בתדהמה
    "לא. מה זה?"
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 11:29 PM
    ניב-
    מתקפות של מגנזון:מכת ברק, שכבת מראה, מחסום, קול מתכתי, בלימה, בום קולי, סופר קול, חשמל סטטי, היתפרקות, ברק, חסימת יריב, פצצת מגנט, חריקה, פליטה, יריית מתכת, כדור גירו, עלייה מגנטית, תותח אנרגיה
    מילוטיק:אקדח מים, תפיסה, השפרצה, ריענון, פעימת מים, מילכוד, הבראה, הקסמה, זנב אקווה, ריקוד גשם, משאבת הידרו, משיכה, מעגל מים
    מצ'מפ:בעיטה נמוכה, לייזר מיקוד אנרגיה, מכת קרטה, ראיית הנולד, הטלה ססמית, נקמה, זריקה אנרגטית, הגשה, סטירת רענון, מכת הצלבה, פרצוף מפחיד, אגרוף דינמי
    ---------------------------
    לפני שאתם ממשיכים לזירת מפעל הקרב המלווה לוקח את הפוכדורים ומרפא את פוקימוניך. אתה נכנס לזירת המפעל-מאות אנשים נמצאים בקהל לצפות. אתה מסתכל מולך ורואה את מוח המפעל-. "נעים מאוד אני נולנד" אומר מוח המפעל "כל הכבוד שהבסת את היריבים, אך הפעם זה לא יהיה כל כך קל". "זה יהיה קרב של שלוש פוקימונים. הפוקימונים של מוח המפעל והמאתגר אינם זהים ויוצאים בהגלרה, בקרב אסור למתומדד ולמוח המפעל להחליף פוקימונים. התחילו" קורא השופט.מתוך הכדור הגדול ומלא הכדורים יוצאים שלוש פוכדורים, נולנד לוקח אחד מהם ואומר:"צא מגמוטאור" אומר נולנד ומוציא מגמוטאור-
    "מילוטיק צאי משאבת הידרו"

15. מורחקים
    שם: ליאור
    מיכה-
    "אתה בטוח אדוני? כי עם יד שנייה תוכל ללכוד רק מג'יקרפים" שואלת האישה

עומר-

ניב-

לון-
    מנצ'לאקס יצא אל גרוולר בבלימה ופוגע חזק במיוחד-גרוולר מתעורר אבל הוא די מסוחרר. "גילגול בחור גדול" צועק ברוק
    "תקפוץ מעליו ואז שירה!" אני צועק

עמוד 173 מתוך 298 ראשוןראשון ... 73123163171172173174175183223273 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •