Pokemon GO
עמוד 174 מתוך 298 ראשוןראשון ... 74124164172173174175176184224274 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,596 עד 2,610 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 11:13 PM
    מיכה-
    "אתה בטוח אדוני? כי עם יד שנייה תוכל ללכוד רק מג'יקרפים" שואלת האישה

עומר-
    עליך לבחור-או לפנות ימינה להיתקדם לדרך 9 ומשם לאזורי האבן ולבסוף לבנדר, או ללכת לדרך 5 ומשם לספרון

ניב-
    "פצצת מגמנט מגנזון" אומר היריב. מצ'מפ יוצא באגרוף דינמי אבל אז מגנזון עודף אותו בפצצת מגנט, על מצ'מפ זה לא ממש משפיע והוא מתקדם לעברו של מגנזון ומעיף אותו בהטלה סיסמית-"ללורנס לא נשארו פוקימונים, ניב הוא המנצח" מכריז השופט. "לפני שתתקדם לנולנד האם תרצה את אחד מפוקימוניו של היריב?" שואל האיש המלווה

לון-
    מנצ'לאקס יצא אל גרוולר בבלימה ופוגע חזק במיוחד-גרוולר מתעורר אבל הוא די מסוחרר. "גילגול בחור גדול" צועק ברוק
    מה האחרים תופסים?
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    שם בפורום:WhiteTiger
    שם במשחק:ג'ק רונלד
    תמונה:
    הפוקימון ההתחלתי שברצוני לבחור: טרטוויג
    רקע:ג'ק רונלד היה נער נחמד חברותי ונאמן. הוא שירת כל ימייו כמשרת באחוזה ולא ידע דבר
    מלבד זה. הוא לא הכיר את העולם שבחוץ ולא ידע כלל על פוקימונים. עד שיום אחד הביאו לו חבילה
    בדויה שכתוב עליה:עם תרצה לדעת על ההעולם שבחוץ כך את הכדור הזה וצא למסע..הוא לקח את הכדור(פוקדור)ויצא למסע כדי לדעת עוד על עצמו ולפגוש את מי שיכול להגיד היכן הוריו
    האלוף שברצונכם לאתגר:פלטינה
    כסף:1000 $
    ציוד:5 פוכדורים,אוהל+שק שינה,פנס,פוקדע
    הערות: לתפוס אויווי :P
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

3. משתמש מנוסה
    ניב-
    יש פרק חדש לסיפור שלי
    -------------------------
    "אגרוף חשמל מגמוטאור" אומר נולנד. מילוטיק שולח משאבת הידרו אבל מגמוטאור מצליח לפרוץ את ההתקפה באגרוף חשמל ולפגוע במילוטיק. "קרן על מגמוטאר" אומר נולנד

לון-
    מנצ&#39;לאקס קופץ על גרוולר אבל הוא התעייף מלשיר, גרוולר מעיף את מנצ&#39;לאקס וגילגול ופוגע בו חזק

מיכה-
    "עם חכה חדשה תוכל לתפוס הרבה יותר פוקימונים ועם חכה מקצועית אפילו היתפתחויות" אומרת האישה

ג&#39;ק רונלד-
    אין מקום
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

4. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 27 2009, 01:35 PM
    ניב-
    יש פרק חדש לסיפור שלי
    "אגרוף חשמל מגמוטאור" אומר נולנד. מילוטיק שולח משאבת הידרו אבל מגמוטאור מצליח לפרוץ את ההתקפה באגרוף חשמל ולפגוע במילוטיק. "קרן על מגמוטאר" אומר נולנד

לון-
    מנצ&#39;לאקס קופץ על גרוולר אבל הוא התעייף מלשיר, גרוולר מעיף את מנצ&#39;לאקס וגילגול ופוגע בו חזק

מיכה-
    "עם חכה חדשה תוכל לתפוס הרבה יותר פוקימונים ועם חכה מקצועית אפילו היתפתחויות" אומרת האישה

ג&#39;ק רונלד-
    אין מקום
    לא הגבת לי ><"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    להבא להודיע בפרטי או דרך אחרת, העיקר לא דרך פה
    --------------------------------
    "מצעד הוואבפט זהו מצעד הנערך פעם ביום, במצעד צועדים וואבפטים חזקים ועצבניים ומישעובר באמצע המצעד הם תוקפים אותו בחוזקה. אתמול ילד ניסה לעבר ויצא עם סימנים" היא אומרת

קרדיט לניר
    ---------------------

6. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 27 2009, 01:40 PM
    עומר-
    להבא להודיע בפרטי או דרך אחרת, העיקר לא דרך פה
    --------------------------------
    "מצעד הוואבפט זהו מצעד הנערך פעם ביום, במצעד צועדים וואבפטים חזקים ועצבניים ומישעובר באמצע המצעד הם תוקפים אותו בחוזקה. אתמול ילד ניסה לעבר ויצא עם סימנים" היא אומרת
    "אוי אפשר איכשהו לעקוף את המצעד הזה?" אני שואל "אני טיפה ממהר"

___
    סליחה :unsure:
    גיל! 3>

7. מורחקים
    שם: ליאור
    ניב-
    יש פרק חדש לסיפור שלי

לון-

מיכה-

ג&#39;ק רונלד-
    אין מקום
    "אוקיי מאנצ&#39;לקס, בלימה&#33; בשיא הכוח והדיוק&#33;" אני אומר

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    "רק עם יש לך מטוס פרטי, כי אין חוסמים את כל האזור" אומרת האישה "יש עיקוף אם תפנה לדרך 9, ומשם תמשיך לאזורי האבן, תרד ללבנדר, ואז תפנה שמאלה לדרך 7 ואם תמשיך להיתקדם תגיע לספרון"

לון-
    מנצ&#39;לאקס יוצא לעברו של גרוולר ומעיף אותו בבלימה-הבעיה היא שעורו הקשה של גרוולר פוצע גם אותו. "גילגול בחור גדול" אומר ברוק, גרוולר יוצא לעברו של מנצ&#39;לאקס, כאשר הוא פוגע במנצ&#39;לאקס מנצ&#39;לאקס מתקשה-מנצ&#39;לאקס למד היתקשות

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 27 2009, 01:49 PM
    עומר-
    "רק עם יש לך מטוס פרטי, כי אין חוסמים את כל האזור" אומרת האישה "יש עיקוף אם תפנה לדרך 9, ומשם תמשיך לאזורי האבן, תרד ללבנדר, ואז תפנה שמאלה לדרך 7 ואם תמשיך להיתקדם תגיע לספרון"
    "אוקי תודה" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון דרך 9
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 27 2009, 01:10 AM
    ארתור-
    לפני שמיסטי ו/או לומיניון מספיקים להגיב פרס תוקף בחשמל סטטי-לומיניון אינו יכול לזוז. לאחר מכן הוא שולח זרע עלוקה על לומיניון-זה פוגע בו חזק. "תתחרר לומיניון, ואז רוח כסף" אומרת מיסטי, לאחר ניסיון היתנגדות קשה מאוד לומיניון מצליח להידתחרר מהחשמל הסטטי
    "יפה מאוד פרס מהלך חזק עכשיו תשתמש בהרעלה וומיד אחרי זה תתקדם אליו בשריטה ואחרי זה אם השריטה פוגעת תשתמש גם בחשמל סטטי"

11. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 27 2009, 01:49 PM
    לון-
    מנצ&#39;לאקס יוצא לעברו של גרוולר ומעיף אותו בבלימה-הבעיה היא שעורו הקשה של גרוולר פוצע גם אותו. "גילגול בחור גדול" אומר ברוק, גרוולר יוצא לעברו של מנצ&#39;לאקס, כאשר הוא פוגע במנצ&#39;לאקס מנצ&#39;לאקס מתקשה-מנצ&#39;לאקס למד היתקשות
    "יש&#33;" אני צוהל "מאנצ&#39;לקס, בלימה על גרוולר&#33; ותשתמש תוך כדי בהיתקשות כדי להגן על עצמך&#33;"

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    יש פרק חדש לסיפור שלי
    "מילוטיק תתחמקי ואז זנב אקווה ותפיסה&#33;"

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    יש פרק חדש לסיפור שלי

לון-

מיכה-

ג&#39;ק רונלד-
    אין מקום
    למה לכולם במשחק יש פוקפון ולי אין O:?
    -------------------
    איך מרוויחים כסף?
    -------------------
    אז כחה חדשה
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

14. משתמש מנוסה
    עומר-
    אתה חוזר מדרך 5 היבשה לעיר סרולין הרגועה, אתה פונה ימינה לדרך 9. אתה מתקדם ואז רואה נערה- שמתאמנת עם הריולו- שלה

ארתור-
    "גלישה לומיניון, ואז רוח כסף" אומרת מיסטי. פרס מתקדם בהרעלה ולומיניון תוקף בגלישה, הגל האדיר שיצר מעיף את פרס ופוגע ובו למרות שיש יתרון סוגים. פרס יוצא בשריטה בעוד שלומיניון שולח רוח כסף, הרוח חזקה מצליחה להעיף את פרס הקטן ולפגוע בו, "עכשיו בלימה" צועקת מיסטי. לומיניון מעיף את פרס בבלימה אבל פרס משתק שוב את לומיניון בחשמל סטטי

לון-
    "גילגול בחור גדול" אומר ברוק. גרוולר מתגלגל לעברו של מנצ&#39;לאקס בעוד מנצ&#39;לאקס פוגע בבלימה, מנצ&#39;לאקס מסוחרר אבל גרוולר מחוסל-"גרוולר לא מסוגל להילחם עוד. לון ומנצ&#39;לאקס הם המנצחים" אומר השופט

ניב-
    כמו נחש מילוטיק מתמק בזריזות ומזנק על מגמוטאר בזנב אקווה, "אגרוף חשמל מגמוטאר" אומר נולנד. כאשר מילוטיק מגיע לעברו של מגמוטאר מגמוטאר מעיף אותו באגרוף חשמל. מילוטיק תופס את מגמוטאר אבל פתאום נשרף, "היכולת המיוחדת של מגמוטאר הופעלה-פוקימון שפוגע בו פיזית יתחיל להישרף לכמה שניות כל כמה דקות" אומר נולנד

מיכה-
    תראה בעמוד הראשי שיש לך כסף
    ------------------------
    אתה נותן לאישה את הכסף והיא מביאה לך חכה חדשה, "תתחדש" היא אומרת. "אה ושחכתי, עכשיו יש לנו מבצע שבו על כל חכה חדשה או מקצועית שקונים מקבלים פוק&#39;פון. אתה יודע מזה?"

קרדיט לניר
    ---------------------

15. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 27 2009, 05:52 PM
    עומר-
    אתה חוזר מדרך 5 היבשה לעיר סרולין הרגועה, אתה פונה ימינה לדרך 9. אתה מתקדם ואז רואה נערה- שמתאמנת עם הריולו- שלה
    "היי מתחשק לך אולי קרב?" אני שואל בחיוך
    גיל! 3>

עמוד 174 מתוך 298 ראשוןראשון ... 74124164172173174175176184224274 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 4 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-4 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •