Pokemon GO
עמוד 175 מתוך 298 ראשוןראשון ... 75125165173174175176177185225275 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,611 עד 2,625 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 05:52 PM
    עומר-
    אתה חוזר מדרך 5 היבשה לעיר סרולין הרגועה, אתה פונה ימינה לדרך 9. אתה מתקדם ואז רואה נערה- שמתאמנת עם הריולו- שלה

ארתור-
    "גלישה לומיניון, ואז רוח כסף" אומרת מיסטי. פרס מתקדם בהרעלה ולומיניון תוקף בגלישה, הגל האדיר שיצר מעיף את פרס ופוגע ובו למרות שיש יתרון סוגים. פרס יוצא בשריטה בעוד שלומיניון שולח רוח כסף, הרוח חזקה מצליחה להעיף את פרס הקטן ולפגוע בו, "עכשיו בלימה" צועקת מיסטי. לומיניון מעיף את פרס בבלימה אבל פרס משתק שוב את לומיניון בחשמל סטטי

לון-
    "גילגול בחור גדול" אומר ברוק. גרוולר מתגלגל לעברו של מנצ'לאקס בעוד מנצ'לאקס פוגע בבלימה, מנצ'לאקס מסוחרר אבל גרוולר מחוסל-"גרוולר לא מסוגל להילחם עוד. לון ומנצ'לאקס הם המנצחים" אומר השופט

ניב-
    כמו נחש מילוטיק מתמק בזריזות ומזנק על מגמוטאר בזנב אקווה, "אגרוף חשמל מגמוטאר" אומר נולנד. כאשר מילוטיק מגיע לעברו של מגמוטאר מגמוטאר מעיף אותו באגרוף חשמל. מילוטיק תופס את מגמוטאר אבל פתאום נשרף, "היכולת המיוחדת של מגמוטאר הופעלה-פוקימון שפוגע בו פיזית יתחיל להישרף לכמה שניות כל כמה דקות" אומר נולנד

מיכה-
    תראה בעמוד הראשי שיש לך כסף
    ------------------------
    אתה נותן לאישה את הכסף והיא מביאה לך חכה חדשה, "תתחדש" היא אומרת. "אה ושחכתי, עכשיו יש לנו מבצע שבו על כל חכה חדשה או מקצועית שקונים מקבלים פוק'פון. אתה יודע מזה?"
    אבל איך מרביחים כסף?
    ---------------
    וואי איזה מבצע געוני <_<
    -------------------------
    "תודה&#33;"
    ואלך לדוג פוקימונים עם סבליי
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

2. משתמש מנוסה
    עומר-
    "בשמחה, של כמה פוקימונים?" היא שואלת

מיכה-
    האישה לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה לתוכו כרטיס, לאחר מכן היא מחזירה לך את הפוקדע. אתה מתחיל ללכת ואז היא צועקת:"אתה יודע בכלל מה אפשר לעשות בפוק&#39;פון?"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 27 2009, 05:52 PM
    ארתור-
    "גלישה לומיניון, ואז רוח כסף" אומרת מיסטי. פרס מתקדם בהרעלה ולומיניון תוקף בגלישה, הגל האדיר שיצר מעיף את פרס ופוגע ובו למרות שיש יתרון סוגים. פרס יוצא בשריטה בעוד שלומיניון שולח רוח כסף, הרוח חזקה מצליחה להעיף את פרס הקטן ולפגוע בו, "עכשיו בלימה" צועקת מיסטי. לומיניון מעיף את פרס בבלימה אבל פרס משתק שוב את לומיניון בחשמל סטטי
    "יופי פרס שיתקנו אותו עכשיו תשתמש בהרעלה ומיד אחרי זה שוב זרע עלוקה ואחרי זה גם בשריטה" אומר לפרס ואקווה שהמהלך הזה יצליח וננצח את הלומינון של מיסטי

4. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 27 2009, 06:27 PM
    עומר-
    2" על 2?" אני שואל
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    "בסדר" אומר הנערה "דרך אגב קוראים לי לוסי. צא קדימה ריולו", ריולו קופץ קדימה מוכן לקרב

ארתור-
    "בלימה לומיניון" אומרת מיסטי. לומיניון יוצא בבלימה לכיוונו של פרס שמתקדם בהרעלה, פרס מצליח להרעיל את לומיניון. פרס שולח זרע עלוקה על לומיניון ולומיניון נפגע ואז ההרעלה פועלת-"לומיניון אינו יכול להילחם יותר, פרס הוא המנצח ועל מיסטי להוציא פוקימון חדש" אומר השופט. "אוקיי. חזור לומיניון" אומרת מיסטי ומחזירה את לומיניון "צא אוקטילרי" היא זורקת את הפוכדור לאוויר ויוצא ממנו אוקטילרי-

קרדיט לניר
    ---------------------

6. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 27 2009, 07:28 PM
    עומר-
    "בסדר" אומר הנערה "דרך אגב קוראים לי לוסי. צא קדימה ריולו", ריולו קופץ קדימה מוכן לקרב
    "ענים מאוד לוסי אני עומר" אני אומר בחיוך "צא בויזל מתקפת זריזות ואז בום קולי מטווח אפס&#33;"
    גיל! 3>

7. מורחקים
    שם: ליאור
    לון-
    "גילגול בחור גדול" אומר ברוק. גרוולר מתגלגל לעברו של מנצ&#39;לאקס בעוד מנצ&#39;לאקס פוגע בבלימה, מנצ&#39;לאקס מסוחרר אבל גרוולר מחוסל-"גרוולר לא מסוגל להילחם עוד. לון ומנצ&#39;לאקס הם המנצחים" אומר השופט
    "יש, יש יש&#33;" אני צוהל "זכיתי בתג הראשון&#33;"

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 27 2009, 06:27 PM
    עומר-

מיכה-
    האישה לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה לתוכו כרטיס, לאחר מכן היא מחזירה לך את הפוקדע. אתה מתחיל ללכת ואז היא צועקת:"אתה יודע בכלל מה אפשר לעשות בפוק&#39;פון?"
    לא ממש...
    מה עושים איתו?
    אני הוא גיל,

9. משתמש מנוסה
    לון-
    אתם לא לוקחים תגים. המטרה היא להשיג את כל סימלי הקרב(ואותם מקבלים בניצחון במתקן קרב) ואז לנצח את האלוף
    ----------------------------
    "כל הכבוד" אומר ברוק "היה קרב מצויין"

עומר-
    "תתחמק במהירות ואז זנב ברזל" אומרת לוסי. בוויזל שולח זריזות וריולו מתחמק במהירות. לאחר מכן בוויזל שולח בום קולי וריולו מנפץ את ההתקפה בזנב ברזל ומעיף את בוויזל

מיכה-
    "עם פוק&#39;פון אתה יכול:
    פאלפון-לדבר עם אחרים
    מצלמה-אתה יכול לצלם
    מדד היתפתחות-הוא מודד אם הפוקימון שלך עומד להיתפתח ואיך הוא מתפתח
    תהנה" האישה אומרת.

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 27 2009, 08:20 PM
    לון-
    אתם לא לוקחים תגים. המטרה היא להשיג את כל סימלי הקרב(ואותם מקבלים בניצחון במתקן קרב) ואז לנצח את האלוף
    ----------------------------
    "כל הכבוד" אומר ברוק "היה קרב מצויין"

עומר-
    "תתחמק במהירות ואז זנב ברזל" אומרת לוסי. בוויזל שולח זריזות וריולו מתחמק במהירות. לאחר מכן בוויזל שולח בום קולי וריולו מנפץ את ההתקפה בזנב ברזל ומעיף את בוויזל

מיכה-
    "עם פוק&#39;פון אתה יכול:
    פאלפון-לדבר עם אחרים
    מצלמה-אתה יכול לצלם
    מדד היתפתחות-הוא מודד אם הפוקימון שלך עומד להיתפתח ואיך הוא מתפתח
    תהנה" האישה אומרת.
    תודה
    ואלך לדוג פוקמונים
    אני הוא גיל,

11. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 27 2009, 08:20 PM

עומר-
    "קדימה בויזל אקדח מים ובום קולי&#33;"
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    כמו נחש מילוטיק מתמק בזריזות ומזנק על מגמוטאר בזנב אקווה, "אגרוף חשמל מגמוטאר" אומר נולנד. כאשר מילוטיק מגיע לעברו של מגמוטאר מגמוטאר מעיף אותו באגרוף חשמל. מילוטיק תופס את מגמוטאר אבל פתאום נשרף, "היכולת המיוחדת של מגמוטאר הופעלה-פוקימון שפוגע בו פיזית יתחיל להישרף לכמה שניות כל כמה דקות" אומר נולנד
    "מילוטיק תשתמשי בהבראה ואז זנב אקווה ומשאבת הידרו מטווח אפס&#33; קדימה תראי לו מה זה"

13. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    אתה הולך לדוכן, ורואה אישה בדלפק. "שלום לך" היא אומרת "האם באת לקנות חכה?"
    "כן. למה יש עוד מה לקנות פה?"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

14. משתמש מנוסה
    מיכה-
    אתה הולך לאגם ומכניס את החכה. אחרי כמה דקות שאתה מחכה אתה מרגיש רטט בחכה, אתה מושך בחכה ויוצאת לך קרבי זוהרת-

עומר-
    "עוצמת כף יד ואז מהירות" קוראת לוסי. ריולו תוקף בעוצמת כף יד ובוויזל אקדח מים, ריולו תוקף אך בוויזל מצליח להעיף אותו באקדח מים. בזמן שריולו פוסע לעברו של בוויזל במהירות בוויזל מעיף את ריולו בבום קולי. "עוצמת כף יד" אומרת לוסי

ניב-
    מילוטאיק מרפא את עצמו אבל אז שוב נשרף מיכולתו של מגמורטאר, "למזו של מילוטיק בזמן שמופעלת עליו סוג של אפקט אז ההגנה שלו משתפרת-וזאת היכולת שלו" אומר נולנד "אגרוף חשמל ואז קרן על". מילוטיק שולח לעברו של מגמורטאר זנב אקווה ומגמורטאר מעיף אותו באגרוף חשמל, לאחר מכן מילוטיק שוב נשרף. מגמורטאר שולח קרן על אך מילוטיק גובר עליה ופוגע במגמורטאר בעזרת משאבת הידרו, ושוב מילוטיק נשרף. "אגרוף חשמל" אומר נולנד

לורן-
    "לא" אומרת האישה "פשוט חלק מהאנשים שואלים איפה נמצא ביל"

קרדיט לניר
    ---------------------

15. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 27 2009, 11:48 PM

עומר-
    "עוצמת כף יד ואז מהירות" קוראת לוסי. ריולו תוקף בעוצמת כף יד ובוויזל אקדח מים, ריולו תוקף אך בוויזל מצליח להעיף אותו באקדח מים. בזמן שריולו פוסע לעברו של בוויזל במהירות בוויזל מעיף את ריולו בבום קולי. "עוצמת כף יד" אומרת לוסי
    "קדימה בויזל תשתמש ברדיפה ואז מתקפת מהירום ובום קולי&#33;"
    גיל! 3>

עמוד 175 מתוך 298 ראשוןראשון ... 75125165173174175176177185225275 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •