Pokemon GO
עמוד 177 מתוך 298 ראשוןראשון ... 77127167175176177178179187227277 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,641 עד 2,655 מתוך 4465
  1. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 03:37 PM

עומר-
    "תתחמק ואז עוצמת כף יד" אומרת לוסי. אקנס מזנק על ריולו וריולו מצליח להיתחמק, ריולו תוקף בעוצמת כף אך אקנס תופס אותו. בזמן שריולו מנסה להיתחמק אקנס נושך אותו ברגלו
    "קדימה אקנס עכשיו עוקץ רעל וקשירה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ארתור-
    שאגה לא מורידה כוח התקפה, היא מורידה את כוח ההגנה כך שהנזק יהיה גבוה יותר
    ------------------------
    "זנק אל גרוטל בקרן על" אומרת מיסטי. אוקטילרי קופץ מעל גרוטל ושולח קרן על וגרוטל עודף את ההתקפה ומעיף את אוקטילרי בעלי תער, "צלילה אוקטילרי" אומרת מיסטי. אוקטילרי ממהר לצלול אבל אז גרוטל תוקף בספיגה, אוקטילרי נפגע וגרוטל מרגיש מצויין.

ניב-
    "פיצוץ להבה ולאחר מכן אגרוף אש! ולבסוף אגרוף חשמל" צועק נולנד. מגמורטאר שולח פיצוץ להבה ומצ'מפ מצליח להיתחמק על ידי חיזוי המתקפה, מגמורטאר שולח אגרוף להבה ומצ'מפ אגרוף דינמי-המכות שוות הכוח מתנגשות ויוצרות פיצוץ ענק, אבל מצ'מפ מתאושש מנסה להעיף את מגמורטאר בזריקה אנרגטית אבל מגמורטאר לא נרתע ופוג במצ'מפ באגרוף חשמל

מיכה-
    מנטיק תוקף בבום קולי וסבליי מתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא מתקדם בשריטה אבל אז מנטיק מעיף אותו באקדח בועות

לון-
    אתה יוצא אל מחוץ למכון, אחרייך יוצא אש. "זה היה קרב מדהים" הוא אומר "לאן אתה הולך עכשיו?"

עומר-
    "עוצמת כף יד" אומרת לוסי. אקנס מזנק בעוקץ רעל אבל אז ריולו מעיף אותו בעוצמת כף יד, "זנב ברזל" אומרת לוסי. ריולו קופץ על אקנס בזנב ברזל אבל אז אקנס תופס אותו ומתחיל ללחוץ עליו-ריולו מתחיל להיסתחרר אבל מצליח להיתחמק
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 07:02 PM
    ארתור-
    שאגה לא מורידה כוח התקפה, היא מורידה את כוח ההגנה כך שהנזק יהיה גבוה יותר
    ------------------------
    "זנק אל גרוטל בקרן על" אומרת מיסטי. אוקטילרי קופץ מעל גרוטל ושולח קרן על וגרוטל עודף את ההתקפה ומעיף את אוקטילרי בעלי תער, "צלילה אוקטילרי" אומרת מיסטי. אוקטילרי ממהר לצלול אבל אז גרוטל תוקף בספיגה, אוקטילרי נפגע וגרוטל מרגיש מצויין.
    אהה
    _______
    "יפה מאוד גרוטל עכשיו תשתמש בשאגה ומיד אחרי זה בעלי תער ותגמור את הקרב עם ספיגה הכי חזק שאתה יכול"

4. the bitch is back

עומר-
    "עוצמת כף יד" אומרת לוסי. אקנס מזנק בעוקץ רעל אבל אז ריולו מעיף אותו בעוצמת כף יד, "זנב ברזל" אומרת לוסי. ריולו קופץ על אקנס בזנב ברזל אבל אז אקנס תופס אותו ומתחיל ללחוץ עליו-ריולו מתחיל להיסתחרר אבל מצליח להיתחמק
    "אקנס תשתמש בנשיכה ועוקץ רעל ביחד(שיצור נשיכת רעל כזאת...)ואז בקשירה!"
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    בילתי אפשרי לשלב זאת, נשיכה זה זינוק עם הראש ועוקץ רעל זה זינוק עם הזנב
    ---------------------------
    "זנב ברזל ריולו" אומרת לוסי. ריולו התשוש רץ אל אקנס בזנב ברזל ואקנס נושך אותו, לאחר מכן אקנס תוקף בעוקץ רעל וגומר את ריולו הקטן. "צא מגנמיט" אומרת לוסי ומוציאה מגנמיט-

ארתור-
    "קרן זוהר קוטבי ואז קרן על חושית" אומרת מיסטי. גרוטל שולח עלי תער ואוקטילרי פורץ אותם ופוגע בגרוטל בקרן זוהר קוטבי. אוקטילרי שולח קרן על חושית וגרוטל ספיגה, ההתקפות זהות בכוחם ויוצרות פיצוץ המפזר עשן-אתה, מיסטי, גרוטל ואוקטילרי לא רואים דבר

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    לורן-
    "לא" אומרת האישה "פשוט חלק מהאנשים שואלים איפה נמצא ביל"
    "מיהו ביל?, ואיזה חכות יש לך?"
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

7. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 07:41 PM
    עומר-
    בילתי אפשרי לשלב זאת, נשיכה זה זינוק עם הראש ועוקץ רעל זה זינוק עם הזנב
    ---------------------------
    "זנב ברזל ריולו" אומרת לוסי. ריולו התשוש רץ אל אקנס בזנב ברזל ואקנס נושך אותו, לאחר מכן אקנס תוקף בעוקץ רעל וגומר את ריולו הקטן. "צא מגנמיט" אומרת לוסי ומוציאה מגנמיט-
    התכוונתי כשהוא נושך אותו שישלח עוקץ רעל O:

___
    "טוב אקנס בוא נעשה את זה מהר נשיכה ואז עוקץ רעל!"
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 07:41 PM
    ארתור-
    "קרן זוהר קוטבי ואז קרן על חושית" אומרת מיסטי. גרוטל שולח עלי תער ואוקטילרי פורץ אותם ופוגע בגרוטל בקרן זוהר קוטבי. אוקטילרי שולח קרן על חושית וגרוטל ספיגה, ההתקפות זהות בכוחם ויוצרות פיצוץ המפזר עשן-אתה, מיסטי, גרוטל ואוקטילרי לא רואים דבר
    "גרוטל תשתמש בעלי תער לכל הכיוונים עד שהערפל יתפזר"

9. משתמש מנוסה
    לורן-
    "ביל הוא איש עסקים המוכן להחליף חפצים ופוקימונים בתמורה לתגמול הנכון" אומר האישה "ויש לי חכה יד שנייה שעולה 500$, חכה חדשה שעולה 1000$, וחכה מקצועית שעולה 2000$"

עומר-
    גם זה בילתי אפשרי
    ----------------------
    "מכת ברק" אומרת לוסי. אקנס קופץ בנשיכה על מגנמיט אבל מגנמיט עשוי ממתכת ומתקפה כזו לא ממש תזיק לו. אז אקנס מנסה לתקוף בעוקץ רעל אבל אז מגנמיט מעיף אותו במכת ברק. "יפה מאוד, שוב מכת ברק" אומרת לוסי

ארתור-
    יש לך אייסיקיו?
    -----------------
    נשמע שמיסטי אומרת משהו אך זה לא ברור. גרוטל שולח לכל עבר עלי תער ואט אט הכל ניהיה ברור, אתה וגרוטל מיסתכלים טוב טוב ורואים רק את מיסטי, פתאום מזנק מאחורי גרוטל אוקטילרי ותוקף בקרן זוהר קוטבי את גרוטל-גרוטל מתחיל להיסתחרר

קרדיט לניר
    ---------------------

10. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 09:18 PM

עומר-
    גם זה בילתי אפשרי
    ----------------------
    "מכת ברק" אומרת לוסי. אקנס קופץ בנשיכה על מגנמיט אבל מגנמיט עשוי ממתכת ומתקפה כזו לא ממש תזיק לו. אז אקנס מנסה לתקוף בעוקץ רעל אבל אז מגנמיט מעיף אותו במכת ברק. "יפה מאוד, שוב מכת ברק" אומרת לוסי
    "אקנס תתחמק ואז תשתמש בקשירה ואז נשיכה חזקה!"
    גיל! 3>

11. מורחקים
    שם: ליאור
    לון-
    אתה יוצא אל מחוץ למכון, אחרייך יוצא אש. "זה היה קרב מדהים" הוא אומר "לאן אתה הולך עכשיו?"
    "למרכז הפוקימונים, המאנצ'לקס שלי נפצע די חזק... וגם הקרוקנוו שלי" אני עונה "לאיפו אתה הולך?" אני שואל

12. משתמש מנוסה
    ניב-
    "פיצוץ להבה ולאחר מכן אגרוף אש! ולבסוף אגרוף חשמל" צועק נולנד. מגמורטאר שולח פיצוץ להבה ומצ'מפ מצליח להיתחמק על ידי חיזוי המתקפה, מגמורטאר שולח אגרוף להבה ומצ'מפ אגרוף דינמי-המכות שוות הכוח מתנגשות ויוצרות פיצוץ ענק, אבל מצ'מפ מתאושש מנסה להעיף את מגמורטאר בזריקה אנרגטית אבל מגמורטאר לא נרתע ופוג במצ'מפ באגרוף חשמל
    "איך הוא ממשיך להילחם חזק כל-כך? שוב חיזוי העתיד ואז מכת הצלבה ואחרי זה מכת קארטה" וכשמצ'מפ שולח את מכת הקארטה אני אומר "להטלה סייסמית!"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 09:18 PM
    ארתור-
    יש לך אייסיקיו?
    -----------------
    נשמע שמיסטי אומרת משהו אך זה לא ברור. גרוטל שולח לכל עבר עלי תער ואט אט הכל ניהיה ברור, אתה וגרוטל מיסתכלים טוב טוב ורואים רק את מיסטי, פתאום מזנק מאחורי גרוטל אוקטילרי ותוקף בקרן זוהר קוטבי את גרוטל-גרוטל מתחיל להיסתחרר
    349778101

14. משתמש מנוסה
    עומר-
    מגנמיט שולח מכת ברק ואקנס מתחמק, הוא מזנק על מגנמיט בתפיסה-אבל הוא לא ממש מצליח ללחוץ על מגנמיט בגלל גופו הקשיח. אקנס נושך את מגנמיט אך הוא לא ממש מכאיב לו. "מכת ברק" אומרת לוסי, ומגנמיט מחשמל את אקנס במכת ברק

לון-
    "אני לורידיאן" אומר אש "להיתראות" והוא הולך. אתה הולך לאחות ג'וי ונותן לה את מנצ'לאקס וקרוקונוו, אחרי כמה דקות האחות ג'וי יוצאת מחדרה ואומרת:"יש לנו בעיה גדולה!"

ניב-
    "כל הפוקימונים כאן הם שלי, את כולם גידלתי-ומגמורטאר הוא הפוקימון הראשון שלי" אומר נולנד "להביור ואז אגרוף חשמל". מגמורטאר שולח להביור ומצ'מפ מתחמק בעזרת החיזוי, הוא מגיע למגמורטאר ומכה אותו במכת הצלבה ולאחר מכן מוסיף מכת קרטה-מגמורטאר מתחיל להיסתחרר. מצ'מפ מנסה להרים את מגמורטאר בשביל הטלה סיסמית אך מגמורטאר כבד מדי ומעיף את מצ'מפ

ארתור-
    "תתחמק" אומרת מיסטי. גרוטל שולח ספיגה ואוקטילרי מתחמק אבל בדרך מקבל מכה בראשו מאחד המשטחים בזירה-גם הוא מתחיל להיסתחרר. "קרן זוהר קוטבי" אומרת מיסטי

קרדיט לניר
    ---------------------

15. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 11:21 PM
    עומר-
    מגנמיט שולח מכת ברק ואקנס מתחמק, הוא מזנק על מגנמיט בתפיסה-אבל הוא לא ממש מצליח ללחוץ על מגנמיט בגלל גופו הקשיח. אקנס נושך את מגנמיט אך הוא לא ממש מכאיב לו. "מכת ברק" אומרת לוסי, ומגנמיט מחשמל את אקנס במכת ברק
    "טוב אקנס בוא ננסה להצליח תשתמש בנשיכה הכי חזק שאתה יכול ואז עוקץ רעל!"
    גיל! 3>

עמוד 177 מתוך 298 ראשוןראשון ... 77127167175176177178179187227277 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •