Pokemon GO
עמוד 178 מתוך 298 ראשוןראשון ... 78128168176177178179180188228278 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,656 עד 2,670 מתוך 4465
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 11:21 PM
    ניב-
    "כל הפוקימונים כאן הם שלי, את כולם גידלתי-ומגמורטאר הוא הפוקימון הראשון שלי" אומר נולנד "להביור ואז אגרוף חשמל". מגמורטאר שולח להביור ומצ'מפ מתחמק בעזרת החיזוי, הוא מגיע למגמורטאר ומכה אותו במכת הצלבה ולאחר מכן מוסיף מכת קרטה-מגמורטאר מתחיל להיסתחרר. מצ'מפ מנסה להרים את מגמורטאר בשביל הטלה סיסמית אך מגמורטאר כבד מדי ומעיף את מצ'מפ
    "מיכוד אנרגיה, לייזר ואז נקמה. תגמור את זה מצ'מפ!"

2. משתמש מנוסה
    עומר-
    אקנס מנסה שוב אך עדיין לא מצליח, "מכת ברק" אומרת לוסי. אקנס משתמש בועוקץ רעל ומרעיל את מגנמיט אבל אז מגנמיט מעיף את אקנס במכת ברק-אקנס מתחיל להיסתחרר

ניב-
    "להביור" אומר נולנד. מצ'מפ ממקד אנרגייה, מחליש את הגנתו של מגמורטאר ותקדם בנקמה, מגמורטאר שולח להביור-אך מרוב תשישות מפספס ומצ'מפ מחסל אותו-"מגמורטאר אינו יכול להילחם, מצ'מפ המנצח" אומר השופט, נולנד לקח פוכדור אחר ואומר:"צא פוקימון" ויוצא סלוקינג-
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 11:35 PM
    עומר-
    אקנס מנסה שוב אך עדיין לא מצליח, "מכת ברק" אומרת לוסי. אקנס משתמש בועוקץ רעל ומרעיל את מגנמיט אבל אז מגנמיט מעיף את אקנס במכת ברק-אקנס מתחיל להיסתחרר
    "נו אקנס אתה מסוגל! נשיכה ואז קשירה!" אני אומר לו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "תתחמק" אומרת מיסטי. גרוטל שולח ספיגה ואוקטילרי מתחמק אבל בדרך מקבל מכה בראשו מאחד המשטחים בזירה-גם הוא מתחיל להיסתחרר. "קרן זוהר קוטבי" אומרת מיסטי
    "גרוטל תשתמש בספיגה לפני שהקרן מגיעה אלייך ואז תשתמש בעלי תער" אצעק לגרוטל ואקווה שהספיגה תעבוד והכוח שלו יחזור אליו

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    אקנס מנסה להשוך אבל גופו של מגנמיט יותר מדי קשה, לאחר מכן הוא מנסה ללחוץ על מגנמיט בתפיסה-אבל זה עדיין לא עובד. "מכת ברק" אומרת לוסי, מגנמיט מחסל את אקנס במכת ברק

ארתור-
    אוקטילרי וגרוטל שולחים את ההתקפה באותו הזמן, אך ההתקפה של אוקטילרי פוסעת את של גרוטל ומחסלת אותו-"גרוטל אינו יכול להילחם יותר! אוקטילרי הוא המנצח" אומר השופט. לפני שאתה מוציא פוקימון נוסף יוצאת פידג'י מהפוכדור שלה. משהו קורה! היא מתחילה להבהב, לאחר מכן זוהרת, ולבסוף משנה צורה-פידג'י היתפתחה לפידג'וטו-
    ------------------
    ופידג'וטו למד רוח פרצים מסחררת

קרדיט לניר
    ---------------------

6. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 12:56 AM
    עומר-
    אקנס מנסה להשוך אבל גופו של מגנמיט יותר מדי קשה, לאחר מכן הוא מנסה ללחוץ על מגנמיט בתפיסה-אבל זה עדיין לא עובד. "מכת ברק" אומרת לוסי, מגנמיט מחסל את אקנס במכת ברק
    "לא נורא אקנס" אני אומר לו בחיוך "קרב נהדר!" אני אומר ללוסי בחיוך "תגידי אני צריך להגיע לאזור האבן. זה רחוק מפה?"
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 12:56 AM
    ארתור-
    אוקטילרי וגרוטל שולחים את ההתקפה באותו הזמן, אך ההתקפה של אוקטילרי פוסעת את של גרוטל ומחסלת אותו-"גרוטל אינו יכול להילחם יותר! אוקטילרי הוא המנצח" אומר השופט. לפני שאתה מוציא פוקימון נוסף יוצאת פידג'י מהפוכדור שלה. משהו קורה! היא מתחילה להבהב, לאחר מכן זוהרת, ולבסוף משנה צורה-פידג'י היתפתחה לפידג'וטו-
    ------------------
    ופידג'וטו למד רוח פרצים מסחררת
    אני לא מבין עלייך למה שאלתה אם יש לי אייסי ולא הוסתה אותי?
    __________________________________________________ _
    "וואו פיג'יוטו התפתחת בדיוק בזמן שאני צריך ובדיוק בזמן לקרב שלנו קדימה פיג'יוטו רוח פרצים מסחררת ומיד אחרי זה בלימה"

8. משתמש מנוסה
    עומר-
    "לא ממש" אומרת לוסי "גם אני מתקדמת לשם. רוצה שאבוא איתך?"

ארתור-
    "אקדח מים" אומרת מיסטי. אוקטילרי שולח אקדח מים ופידג'וטו פורץ אותו ברוח פרצים מסחררת, לאחר מכן פידג'וטו מעיף את אוקטילרי בבלימה ומחסל אותו-"אוקטילרי לא יכול להילחם עוד, פידג'וטו הוא המנצח" אומר השופט. "צא מרשתומפ" אומרת מיסטי ומוציאה מרשתומפ-

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 01:53 AM
    ארתור-
    "אקדח מים" אומרת מיסטי. אוקטילרי שולח אקדח מים ופידג'וטו פורץ אותו ברוח פרצים מסחררת, לאחר מכן פידג'וטו מעיף את אוקטילרי בבלימה ומחסל אותו-"אוקטילרי לא יכול להילחם עוד, פידג'וטו הוא המנצח" אומר השופט. "צא מרשתומפ" אומרת מיסטי ומוציאה מרשתומפ-
    "רוח פרצים מסחררת ומיד אחרי זה מכת חול ואז שוב פעם בלימה לוך הבטן שלו כדי להעיף אותו לתוך המים"

10. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 01:53 AM
    עומר-
    "לא ממש" אומרת לוסי "גם אני מתקדמת לשם. רוצה שאבוא איתך?"
    "בשמחה!" אני אומר בחיוך ואנחנו מתחילים ללכת.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 11:35 PM
    ניב-
    "להביור" אומר נולנד. מצ'מפ ממקד אנרגייה, מחליש את הגנתו של מגמורטאר ותקדם בנקמה, מגמורטאר שולח להביור-אך מרוב תשישות מפספס ומצ'מפ מחסל אותו-"מגמורטאר אינו יכול להילחם, מצ'מפ המנצח" אומר השופט, נולנד לקח פוכדור אחר ואומר:"צא פוקימון" ויוצא סלוקינג-
    "תחזור מצ'מפ, מגיע לך לנוח קצת. מגנזון צא כדור גיירו ואז התפרקות!"

12. מורחקים
    שם: ליאור
    לון-
    "אני לורידיאן" אומר אש "להיתראות" והוא הולך. אתה הולך לאחות ג'וי ונותן לה את מנצ'לאקס וקרוקונוו, אחרי כמה דקות האחות ג'וי יוצאת מחדרה ואומרת:"יש לנו בעיה גדולה!"
    "מה קרה?" אני שואל מודאג

13. משתמש מנוסה
    ארתור-
    "אקדח מים ואז זנב ברזל" אומרת מיסטי. פידג'וטו שולחת רוח פרצים מסחררת ומרשתומפ תוקף באקדח מים-ההתקפה של פידג'וטו מעיפה את מרשתומפ. פידג'וטו תוקפת במתקפת חול שלא מרתיעה את מרשתומפ, אז פידג'וטו מתקדמת בבלימה ומרשתומפ מעיף אותה. "יריות בוץ" אומרת מיסטי

עומר-
    אתם מתקדמים בדרך ולוסי שואלת:"יש לך נוספאס או מגנטון?"

ניב-
    "אקדח מים ואז ראשיית זן" אומר נולנד. מגנזון כדור גירו שאותו מחסל סלווקינג באקדח מים שגם פוגע במגנזון. לאחר מכן סלוקינג יוצא בראשיעת זן אבל אז מגנזון מעיף אותו בהיתפרקות. "אקדח מים נוסף" אומר נולנד

לון-
    האחות ג'וי מושיטה לך את הפוכדורים ואומרת:"תבדוק! אבל בחוץ!". אתה יוצא לבחוץ ומוציא את הפוכדורים, מאחד יוצא קרוקנוו ומהשני סנורלאקס-

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 05:54 PM

עומר-
    אתם מתקדמים בדרך ולוסי שואלת:"יש לך נוספאס או מגנטון?"

"לא ממש למה?"
    גיל! 3>

15. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 05:54 PM
    לון-
    האחות ג'וי מושיטה לך את הפוכדורים ואומרת:"תבדוק! אבל בחוץ!". אתה יוצא לבחוץ ומוציא את הפוכדורים, מאחד יוצא קרוקנוו ומהשני סנורלאקס-
    הפה שלי נפער לרוווחה. אני לא מאמין... "מ-מ-מאנצ'-צ'-צ'- מאנצ'לקס, זה אתה?" אני מגמגם

עמוד 178 מתוך 298 ראשוןראשון ... 78128168176177178179180188228278 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •