עומר-
"כי רק שמה אפשר לפתח אותם, אני הולכת לשם כדי לפתח את מגנטון שלי" אומרת לוסי
לון-
סנורלאקס מהנהן בחיוך, הוא מתקדם אליך ומועך אותך בחיבוק. לאחר מכן הוא מעיף אותך בליקוק-סנורלאקס למד ליקוק
עומר-
"כי רק שמה אפשר לפתח אותם, אני הולכת לשם כדי לפתח את מגנטון שלי" אומרת לוסי
לון-
סנורלאקס מהנהן בחיוך, הוא מתקדם אליך ומועך אותך בחיבוק. לאחר מכן הוא מעיף אותך בליקוק-סנורלאקס למד ליקוק
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
"יש!" אני צועק כשאני מתאושש "אבל איך אני אטפל בך?" אני מוסיף בדאגהOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 06:11 PM
לון-
"תבלום את זה בבום על קוליף ואז סופר קול, מכת ברק וקול מתכתי!"Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 05:54 PM
ניב-
"אקדח מים ואז ראשיית זן" אומר נולנד. מגנזון כדור גירו שאותו מחסל סלווקינג באקדח מים שגם פוגע במגנזון. לאחר מכן סלוקינג יוצא בראשיעת זן אבל אז מגנזון מעיף אותו בהיתפרקות. "אקדח מים נוסף" אומר נולנד
לון-
"עם זה" אומרת האחות ג'וי ומגישה לך קופסת גלולות "זה מקטין את רצון כמות האוכל שלו ורק צריך לתת לו זאת פעם ביום-אבל אם אחרי תקופה שהוא לוקח את הגלולה הוא יקבל אז הוא ישתגע. אז אתה רוצה לקחת זאת?"
עומר-
אתה ולוסי ממשיכים בדרך ורואים קקליון-
ניב-
סלוקינג שולח אקדח מים ומגנזון הודף את ההתקפה בבום קולי, לאחר מכן הוא שולח סופר קול שפוגע בסלווקינג, "ראשייה ואז ראשיית זן" אומר נולנד. מגנזון תוקף מכת ברק וסלווקינג בראשייה-הראשייה פוגעת בו חזק. סלווקינג מתעשת ותוקף בראשיית זן, מגנזון מנסה להדוף בצליל מתכתי אבל סלווקינג פורץ את ההתקפה ופוגע במגנזון בראשיית זן
קרדיט לניר
---------------------
"לא נראה לי" אני עונה "אולי אני ארפה אותו עם שיקויים. זה אפשרי?" אני שואלOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 06:19 PM
לון-
"עם זה" אומרת האחות ג'וי ומגישה לך קופסת גלולות "זה מקטין את רצון כמות האוכל שלו ורק צריך לתת לו זאת פעם ביום-אבל אם אחרי תקופה שהוא לוקח את הגלולה הוא יקבל אז הוא ישתגע. אז אתה רוצה לקחת זאת?"
"פיג'יוטו תעיף את זה ברוח פרצים מסחררת ואז תשתמש על מרשטומפ בבלימה"Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 05:54 PM
ארתור-
"אקדח מים ואז זנב ברזל" אומרת מיסטי. פידג'וטו שולחת רוח פרצים מסחררת ומרשתומפ תוקף באקדח מים-ההתקפה של פידג'וטו מעיפה את מרשתומפ. פידג'וטו תוקפת במתקפת חול שלא מרתיעה את מרשתומפ, אז פידג'וטו מתקדמת בבלימה ומרשתומפ מעיף אותה. "יריות בוץ" אומרת מיסטי
לון-
"לא" אומרת האחות ג'וי "אתה יכול לנסות להרגיל אותו למעט אוכל, אבל זה קשה"
ארתור-
מרשתומפ שולח יריות בוץ, ופידג'וטו שולח את ההתקפה בחזרה אל מרשתומפ, "אקדח מים" אומרת מיסטי. מרשתומפ מעיף את פידג'וטו שמתקדם בבלימה בעזרת אקדח מים
עומר-
"אני באתי לפה רק כדי לפתח את מגנטון שלי ולא שום סיבה אחרת" אומרת לוסי. אתם ממשיכים ורואים את אזורי האבן באופק, אתם רצים לשמה ואז רואים בלספורט-![]()
קרדיט לניר
---------------------
"אוי הוא יהיה אחלה אימון!" אני אומר באושר "צא פלרי תשתמש בלהביור ואז בעיטה כפולה!"Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 06:37 PM
עומר-
"אני באתי לפה רק כדי לפתח את מגנטון שלי ולא שום סיבה אחרת" אומרת לוסי. אתם ממשיכים ורואים את אזורי האבן באופק, אתם רצים לשמה ואז רואים בלספורט-![]()
"אני אשתדל" אני אומר. "מה בנוגע לקרוקנוו, הוא בריא?"Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 06:37 PM
לון-
"לא" אומרת האחות ג'וי "אתה יכול לנסות להרגיל אותו למעט אוכל, אבל זה קשה"
לון-
"קרוקונוו מצויין" אומרת האחות ג'וי "הוא מרגיש יותר טוב מתמיד". מה תעשה כעת?
עומר-
פלרי תוקף להביור ובלספורט קופץ על פלרי ונדבק אליו, פלרי מנסה לנער אותו אבל הוא לא מתנתק
קרדיט לניר
---------------------
"מכת ברק, תותח אנרגיה ואז התפרקות!"Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 06:19 PM
ניב-
סלוקינג שולח אקדח מים ומגנזון הודף את ההתקפה בבום קולי, לאחר מכן הוא שולח סופר קול שפוגע בסלווקינג, "ראשייה ואז ראשיית זן" אומר נולנד. מגנזון תוקף מכת ברק וסלווקינג בראשייה-הראשייה פוגעת בו חזק. סלווקינג מתעשת ותוקף בראשיית זן, מגנזון מנסה להדוף בצליל מתכתי אבל סלווקינג פורץ את ההתקפה ופוגע במגנזון בראשיית זן
אם זה לא מחסל אותו אני אומר "תתקרב עליו ותשתמש במחסום כדי לא להיפגע ואז ברק!"
"אני אתקדם לעיר סרולין." אני עונהOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 29 2009, 06:44 PM
לון-
"קרוקונוו מצויין" אומרת האחות ג'וי "הוא מרגיש יותר טוב מתמיד". מה תעשה כעת?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)